2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben kardeşimden biliyorum annem her kaka yaptığında altını yıkardı. ama yine pişik oluyor malesef. pişiğe çare yok ama temizlik önemli tabiki.
iyice kurulamak lazım canım pişiğin baş sebeplerinden biri birde bezi iyi seçmek lazım..

Kizlarr merhaba.. bu zamana kadar rahat bir hamilelik gecirdim. Ama 2 gündür karnim belim ağrıyor adet olacakmisim gibi. Bacaklarim ağrıyor ışte yapmıyorum pek :-\ normal midir

Merhaba... çok normal ağrılar... yalancı doğum sancıları başlıyormuş bu haftalarda.

Ben her hafta netten bakarım.. a101ede Bimede ama hiç görmedim ...

ayy yok zaten hazırlık yapmak hiç istemyrm hazr bakacam ne olursa artık çayn yanına..
evi süpürdüm anca pert oldum sanki :S yaşlanmş gibiyim
bende oturduğum yerde hamur işi bişe yapayım dedim otururken yoruldum. eskiler tarlada çalışırmış bu halde bizden herşey geçmiş valla

bende oturduğum yerde hamur işi bişe yapayım dedim otururken yoruldum. eskiler tarlada çalışırmış bu halde bizden herşey geçmiş valla
Bende dun aksam hazir yufka börek sarip buzluga atayim dedim acayip yoruldum Pofff bu aksam hic bisey yapmicam miskin miskin oturcam aynen ya eskilr yapmis biz puskevit cocuguyuz

ben emzik biberon hepsini kaynattım kurulandıktan sonra buzdolabı poşetine koyup ağzını bağladım . neden kirlensinki oylede çantaya koyucsm

bende hep onlardan alırım şimdi eskiyenleri hastaneye götürcem atarım sonrada. yenileri yine ordan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…