Bende dun aksam hazir yufka börek sarip buzluga atayim dedim acayip yoruldum Pofff bu aksam hic bisey yapmicam miskin miskin oturcam aynen ya eskilr yapmis biz puskevit cocuguyuz
Sanırım şekerine bakacaklar... bebeğim kilosu nasıl... annede ve bebekte hızlı kilo alımını genelde buna bağlayabiliyorlar..kızlar size birşey sorucam ben 15 kilo aldım sizce cokmu fazla ? bugun kan tahlılı ıstedıler bende kan sayımı bıde baska bırseydı.. kısa sürede kilo aldıgın ıcın dedı hemsıre sizdede oldumu bole şeyler
Ben de 14 kilo aldim cuma kontrol var bakalim bisey diyecek mi doktor isterse yazarim kan sayimi falankızlar size birşey sorucam ben 15 kilo aldım sizce cokmu fazla ? bugun kan tahlılı ıstedıler bende kan sayımı bıde baska bırseydı.. kısa sürede kilo aldıgın ıcın dedı hemsıre sizdede oldumu bole şeyler
Sanırım şekerine bakacaklar... bebeğim kilosu nasıl... annede ve bebekte hızlı kilo alımını genelde buna bağlayabiliyorlar..
troidlerine bakarlar belki yada şekerinekızlar size birşey sorucam ben 15 kilo aldım sizce cokmu fazla ? bugun kan tahlılı ıstedıler bende kan sayımı bıde baska bırseydı.. kısa sürede kilo aldıgın ıcın dedı hemsıre sizdede oldumu bole şeyler
troidlerine bakarlar belki yada şekerine
Anladım.. İnşallah bişi de çıkmaz ya tedbir amaçlıdır belki de...ama bende şekere bakıldı 20 aralıkta normal çıktı o zaman bebek kilosu 1004 gr dı.
Anladım.. İnşallah bişi de çıkmaz ya tedbir amaçlıdır belki de...
Çocuğunu ortada görneyince kofkmuyo mu hiç ben de onu anlamıyorum.hadi seni önemsemiyo,çocuğu güvendemi onu önemsesin bari.yok ya ben çıcuğuyla ilhilenmeyen misafir istemiyorum:))bozulursa bozulsunevet sanrm benm arkadaş birazcıkta öyle bide babaanne çok şımarttı torunu inşş bizimkiler öyle olmaz sonuçta yetiştirmeye bağlı ama karakteride önemli tabiki..
ben uyaramyrm maalesef.. çocuğn peşinde bişeylere dikkat ettğmde bile sanki rahatsz oluyr misafrler..
ki emin ol abartmyrm..
bi keresnde hepimiz salonda otryrduk çocuk meydanda yok bi bakaym dedm napıyr diye bi baktımki televizyonu tutmuş sallıyor yüreğime indi resmen hem üstünde patlar fiş prizde hemde bana zarar..
bi çok yaptğı şey varda yakın arkadaşlarm olmasa hiç çekememde yine bile gelecekleri zaman yüreğim hopluyor
Malesef çok almışsın.ben ikiz hamileyim 10 kilo aldım.dikkat et şimdi daha da alma zamanı çünkü..kızlar size birşey sorucam ben 15 kilo aldım sizce cokmu fazla ? bugun kan tahlılı ıstedıler bende kan sayımı bıde baska bırseydı.. kısa sürede kilo aldıgın ıcın dedı hemsıre sizdede oldumu bole şeyler
ya neden geriliyosun rutin bişedir belki arada tahlil istiyo doktorlartroidlere bakıldı ilk zamanlar oda normal çıktı .. ay cok geriliyorum
Malesef çok almışsın.ben ikiz hamileyim 10 kilo aldım.dikkat et şimdi daha da alma zamanı çünkü..
ya neden geriliyosun rutin bişedir belki arada tahlil istiyo doktorlar
Ozaman bakılması daha iyi.fazla kilo alımı normal değilmiş çünkü.karaciğer enzimlerine falan bakıcaklardır.bişi çıkmaz korkma,belki diyet verir doktorunCesurarya ya aslında dogru dürüst birşey yemıyorum, nasıl kilo alıyorum anlamadım
Ozaman bakılması daha iyi.fazla kilo alımı normal değilmiş çünkü.karaciğer enzimlerine falan bakıcaklardır.bişi çıkmaz korkma,belki diyet verir doktorun
:))evt canım.ben ogünleri göremem:)sen görürsün inşallahBizim senınle dogum tarıhımız aynı ymıs yenı farkettım , 20.03 =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?