2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dun aksam hazir yufka börek sarip buzluga atayim dedim acayip yoruldum Pofff bu aksam hic bisey yapmicam miskin miskin oturcam aynen ya eskilr yapmis biz puskevit cocuguyuz

siz yine yapıyorsunuz canım kek istiyor
ona bile üşeniyorumm amannn hazırı varken ne yorucam kendimi diyorum :)

kızlar size birşey sorucam ben 15 kilo aldım sizce cokmu fazla ? bugun kan tahlılı ıstedıler bende kan sayımı bıde baska bırseydı.. kısa sürede kilo aldıgın ıcın dedı hemsıre sizdede oldumu bole şeyler

Sanırım şekerine bakacaklar... bebeğim kilosu nasıl... annede ve bebekte hızlı kilo alımını genelde buna bağlayabiliyorlar..

Ben de 14 kilo aldim cuma kontrol var bakalim bisey diyecek mi doktor isterse yazarim kan sayimi falan

Sanırım şekerine bakacaklar... bebeğim kilosu nasıl... annede ve bebekte hızlı kilo alımını genelde buna bağlayabiliyorlar..

ama bende şekere bakıldı 20 aralıkta normal çıktı o zaman bebek kilosu 1004 gr dı.

troidlerine bakarlar belki yada şekerine

ya bende aynı mevzudan sıkıntılıyım çok kilo aldım şekerim çıkmamıştı ama böyle kilo alınca korkmaya başladım bide geceleri çok susamış uyanıyorum her seferinde. şekerden olabiliyormuş bende kan şekerimi ölçtürsem iyi olacak

Çocuğunu ortada görneyince kofkmuyo mu hiç ben de onu anlamıyorum.hadi seni önemsemiyo,çocuğu güvendemi onu önemsesin bari.yok ya ben çıcuğuyla ilhilenmeyen misafir istemiyorum:))bozulursa bozulsun

Simdi kuzumun renklilerini yikadim evin ici miss gibi bebek koktu gunesli bi gun bekliyodum yikamak icin ama sanirim uzun bi sure gunesi goremicez bende yikayip utuleyip aradan.ciksin istiyorum

Malesef çok almışsın.ben ikiz hamileyim 10 kilo aldım.dikkat et şimdi daha da alma zamanı çünkü..

ya neden geriliyosun rutin bişedir belki arada tahlil istiyo doktorlar

elifsudenur doktor değiştirdim bu ay önceki doktor istememişti bende ama bu doktor cok kılo almıssın falan dedi..Zaten bu kılo mevzusuna cok takıntılıyım.İnşallah rutin olan birşeydir.

İnsülin direncim var diye başta şekere o biçim dikkat ettim.sürekli diyet yaptım.şimdi tansiyon çıktı yine diyetteyim.oysaki hamileliğimle ilgili ne hayaller kurmuştum:)her istediğimi yiyicek ve 100 kiloyu göcektim kısmet olmadı:)
Buna şükür gerçi Allah dermansız dert vermesin ama hayalim hep o yöndeydi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…