:))evt canım.ben ogünleri göremem:)sen görürsün inşallah
öykkk midemm kalktıçok güldüm ama yaaa
Allahtamn bebişler bahar bebeği olacaklar bende elimden geldiğince en azından popoyu yıkarım diyorum inşallah. ek gıdaya geçtiklerindede ele avuca gelecekler o zamanda yıkarız sürekli. ek gıdadayken daha da bi iğrenç oluyor çünkü koku
günde de 5-10 kere kaka yapıyolar deniyo ilk zamanlar
hangi birini yıkıycan
yıkmmaası da bi dert gerçi alışınca kolay olur herhalde
bi kovaya sokup çıakrsak bari bel altını
insanda tik oluşuyor dimibenmde aynı dikkat buakşam gelecek arkadaşlardan birinin çocuğuna..
birazcık yaramaz o yüzden zarar verebilecek herbişeyi kaldırıyrm evden süs püs eşimin oyuncakları vsannesinde de bendeki hassasiyet yok maalesef.. ben dikkat ediyrm mecbur..
bazende korkuyorm acaba benm kızım da yaramaz olur mu diye
Sıkma canını canım allahım sağlık versin daha beterinden korusunİnsülin direncim var diye başta şekere o biçim dikkat ettim.sürekli diyet yaptım.şimdi tansiyon çıktı yine diyetteyim.oysaki hamileliğimle ilgili ne hayaller kurmuştum:)her istediğimi yiyicek ve 100 kiloyu göcektim kısmet olmadı:)
Buna şükür gerçi Allah dermansız dert vermesin ama hayalim hep o yöndeydi:))
güle güle kullan canımhttp://www.mamacim.com/otribebe-baslangic-paketi
http://www.mamacim.com/sudocream-krem-60-gr
http://www.mamacim.com/lansinoh-lanolin-meme-basi-kremi-40-gr-tup
bunları siparis ettim cok uygun piyasaya göre 3.5tl kargoda uygun geldi.
Kiz napcan 100 kg kg iyi bisimi sanki birde bunun sut verme donemi var benimde hayalim hep incecik hamile kalmakti su hsmileyken zayiflayanlara imrenirdim hep simdi tostopalak yusyuvalak bisi oldum esimin kiyafetlerini giyiyorum hic bisi olmuyo esiminde gobeginvar benimde hosgeldin diyip opemiyorum bile adami gobus yuzunden cok dalga gecio seni boylede mi gorecektim diye benim ki gecici sen kendine bak pis sisko diyorum 16 kg aldim dahada alirim yemek yemekten.sıkıltim inan :)İnsülin direncim var diye başta şekere o biçim dikkat ettim.sürekli diyet yaptım.şimdi tansiyon çıktı yine diyetteyim.oysaki hamileliğimle ilgili ne hayaller kurmuştum:)her istediğimi yiyicek ve 100 kiloyu göcektim kısmet olmadı:)
Buna şükür gerçi Allah dermansız dert vermesin ama hayalim hep o yöndeydi:))
Canim bnde suan 15 kilo almis dirumdayim doktorum cok aldın az ye biraz dedi o.kadar .korkma bisey çıkmaz doktorlarin bazilari takıntılı oluyor kilo konusuna özellikle erkek doktorlar.baksinlar yine de iyi bence bakmalarikızlar size birşey sorucam ben 15 kilo aldım sizce cokmu fazla ? bugun kan tahlılı ıstedıler bende kan sayımı bıde baska bırseydı.. kısa sürede kilo aldıgın ıcın dedı hemsıre sizdede oldumu bole şeyler
Ööğ nasıl yıkamazlar yaa.ay ben hiç anlamıyorum insanları.halı /koltuk üstünde alt değiştireni,altı açık çocuğu evde gezdireni:)bide çocuğunun emZiğini emeni sürekli dövesim var.Cesurarya ya ben bi de annelerin alt değiiştirdikten sonra elini yıkamamasına takılıyorum çok iğreniyorum....
kendi çocuğu diye iğrenmiyo mu alışıyo mu noluyo kaç kişiyi gördüm yıkamıyo elini
hepiniz yuh dersiniz ama bazen kendi çocuğumun altını bile ameliyat eldiveniyle değiştirebilirim diyorum kakasını falan silerken
ben lavaboyu falan de eldivenle temizliyorum evde, hele ki yemek kalıntıları soğan et met yıkanmışsa dokülmüsse fln
Canim bnde suan 15 kilo almis dirumdayim doktorum cok aldın az ye biraz dedi o.kadar .korkma bisey çıkmaz doktorlarin bazilari takıntılı oluyor kilo konusuna özellikle erkek doktorlar.baksinlar yine de iyi bence bakmalari
:)))biz de aynı kiloyuz eşimle,mezurayla ölçtük göbeklerimiz de aynı.ben zaten biraz kilolu hamile kalmıştım.sağlık olsun napalım...Kiz napcan 100 kg kg iyi bisimi sanki birde bunun sut verme donemi var benimde hayalim hep incecik hamile kalmakti su hsmileyken zayiflayanlara imrenirdim hep simdi tostopalak yusyuvalak bisi oldum esimin kiyafetlerini giyiyorum hic bisi olmuyo esiminde gobeginvar benimde hosgeldin diyip opemiyorum bile adami gobus yuzunden cok dalga gecio seni boylede mi gorecektim diye benim ki gecici sen kendine bak pis sisko diyorum 16 kg aldim dahada alirim yemek yemekten.sıkıltim inan :)
valla bende senin gibiyim geçen gün eşime dedim ben nasıl bakıcam bebeğe altını değiştir vs cok düşündürüyo beni. bide takıntılıyım doktora gitsem obsesif teşhisi koyar kesin. eşim ve ailesinede böyle olmam tuhaf geliyo beni anlamıyolar. çünkü onlar temizlik konusunda benim tam zıttım bebek olunca napıcaz bakalm. :SÖöğ nasıl yıkamazlar yaa.ay ben hiç anlamıyorum insanları.halı /koltuk üstünde alt değiştireni,altı açık çocuğu evde gezdireni:)bide çocuğunun emZiğini emeni sürekli dövesim var.
Ya bana da çevrem hep kızar hatta kibar diyolar ne alakaysa..(arkadaş yumurtamı parmağını değdirip kontrol etti pişmiş mi diye,ben de o yumurtayı yemedim tabi ve kız çok bozuldu,geçen biri yarım olan sodamı aldı içti ben de kalanını çöpe attım o da çok bozuldu.onlara göre ben onları sevmiyorum ne alaka yaa) Geçen hafta 24 saatlik idrar toplamıştım.ayıptır söylemesi kavanoza yapıp şaşala doldurdum.her seferinde öğürdüm
Yapım bu napim.kendi çocuğumdan iğrenmeyebilirim belki ama onun bir kişilik okduğunu unutmam asla.benim annem de böyle.bizim bardağımızı falan asla kullanmaz.bence en güzeli.çocuğunsa çocuğum iğrençleşmeye gerek yok yani.
Bide sofrada yemek karıştıran bebeklerden çok iğrenirim bu arada:))
Ben ayvayı yedim yaa..
Ben de bi çok kişiye göre obsesifim.eşimde başta öyle diyodu ama ona kendimce nedenleri anlattıkça o da bana benzemeye başladı:))yengesinin yemeklerini çok severdi mesela,ben gitmek istemezdim.ona nedenlerini gösterince şimdi çay bile içmiyo adam amcasında benden beter oldu:)valla bende senin gibiyim geçen gün eşime dedim ben nasıl bakıcam bebeğe altını değiştir vs cok düşündürüyo beni. bide takıntılıyım doktora gitsem obsesif teşhisi koyar kesin. eşim ve ailesinede böyle olmam tuhaf geliyo beni anlamıyolar. çünkü onlar temizlik konusunda benim tam zıttım bebek olunca napıcaz bakalm. :S
Dogumdan korkuyorum sbenımde 7-15 arası dedı dr sezeryan olacagı ıcın 15 ıne kadar bırakamayada bılırım dedı hatta
ay ben korkuyorum dogumdanbenımde 7-15 arası dedı dr sezeryan olacagı ıcın 15 ıne kadar bırakamayada bılırım dedı hatta
Dogumdan korkuyorum s
ay ben korkuyorum dogumdansezaryan olsa da epidural spinal hayatta yapamam sanirim genel olarak panik bi yapim var mecburen tamamen uyutulurum heralde. Genel anesteziyle belden asagi uyusmanin dogum somrasi agri bakimindan cok farki var mi acep? Siz nasil dusunuyosunuz kizlar?
Ne guzel keske ben de o kadar cesaretli olsam.ben doktorum la konustum , tahlılı fln varmıs bunun eger uygun isem epidural sezeryan yapacagım nasıpse..
Benım sezeryan mecburı zaten , normal mı sezeryanmı dıye bı secenegım yok , ama epıduralmı degılmı dıye secebılıyorum uygun ısem oyle olacak =)
Benım amelıyattan kesıkten fln korkum yok canım acır dıyede korkum yok , aksıne uyutulup herseyden habersız olmaktansa haberım olsun ne oluyor ne bıtıyor bılıncınde olayım olayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?