- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
herkes uyudu galıba bende dahıl olmak uzere :)topik neden bu kadar sessizz?
Zorlu yollardan sonra kızımı görüp gelebildim nihayet. Çok şükür herşey yolundaymış NST ye girdim bugun 20 dk hafif yan yatar durumda beklettiler. Biraz sıkıcı ama o an sezeryandan çıkanları görünce biraz tırstım tabi.
çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim..
Ne guzel keske ben de o kadar cesaretli olsam.
ne oluyor gırınce simdi bu nst ye ılk gıren olarak bızı bıraz bılgılendırsene canımZorlu yollardan sonra kızımı görüp gelebildim nihayet. Çok şükür herşey yolundaymış NST ye girdim bugun 20 dk hafif yan yatar durumda beklettiler. Biraz sıkıcı ama o an sezeryandan çıkanları görünce biraz tırstım tabi.
hahaherkes uyudu galıba bende dahıl olmak uzere :)
herkese rehavet çökmüştür eve gidip yatma hayali kuruyorum tvnin karşısında yemek de yemicem söylemesi ayıp bi tatlı yedim çok kaçırdım yemesem daha iyi akşam yemeği
benım evde yemegım yokakşamdan bugünün yemeğini yaptım çamaşırları makinaya atıp yatmak istiyorum bendeee
uykusuzluktan gözlerimi zor tutuyorum
benımde gogsumun altına batıyorhiç bugun kı kadar zorlanmamıstım bu sandalyede oturmaya , gogus altımdakı kemıgım batıyor resmen , bı suredır bunu yasıyordum ama bugun cok fenaaaa
benımde gogsumun altına batıyor
ayyy iyice hamile olduk yaakşamdan bugünün yemeğini yaptım çamaşırları makinaya atıp yatmak istiyorum bendeee
uykusuzluktan gözlerimi zor tutuyorum
ellerine sağlık , bende geçtiğimiz hafta sonu yıkadım , babamız ütüledi saolsun :) ne kullandın canım deterjan olarak ? ben hala tereddütteyim ?Simdi kuzumun renklilerini yikadim evin ici miss gibi bebek koktu gunesli bi gun bekliyodum yikamak icin ama sanirim uzun bi sure gunesi goremicez bende yikayip utuleyip aradan.ciksin istiyorum
cıddı anlamda canım cok acımaya basladı valla
ayyy iyice hamile olduk ya
benimde biraz yemeğim var eşim isterse bi çorba yaparım çamaşırlar kurumuştur ütüle beni bekler işime gelirse yaparım olmadı başka akşam içim rahat ederse tabi ama
merhaba arkadaşımmm sende bendensin bu kadar dikkat ederken bu kadar kilo neden alıyorum :)@Cesurarya ya aslında dogru dürüst birşey yemıyorum, nasıl kilo alıyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?