2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zorlu yollardan sonra kızımı görüp gelebildim nihayet. Çok şükür herşey yolundaymış NST ye girdim bugun 20 dk hafif yan yatar durumda beklettiler. Biraz sıkıcı ama o an sezeryandan çıkanları görünce biraz tırstım tabi.

çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim..

Ne guzel keske ben de o kadar cesaretli olsam.

cesaretlımıyım ıyımı yapıyorum kotumu bılemıyorum ınan ,
epıdural sezeryan la ılgılıde bazı soru ısaretlerı yok degıl kafamda,
ama boyle ıstememın sebebıde . tamamen bayılmak ıstemeyısım daha once 2 amelıyat gecırdım ve genel anestezı ıle ve bunu yasamak ıstemıyorum bırdaha

herkese rehavet çökmüştür eve gidip yatma hayali kuruyorum tvnin karşısında yemek de yemicem söylemesi ayıp bi tatlı yedim çok kaçırdım yemesem daha iyi akşam yemeği

ne oluyor gırınce simdi bu nst ye ılk gıren olarak bızı bıraz bılgılendırsene canım

herkese rehavet çökmüştür eve gidip yatma hayali kuruyorum tvnin karşısında yemek de yemicem söylemesi ayıp bi tatlı yedim çok kaçırdım yemesem daha iyi akşam yemeği

akşamdan bugünün yemeğini yaptım çamaşırları makinaya atıp yatmak istiyorum bendeee
uykusuzluktan gözlerimi zor tutuyorum

hiç bugun kı kadar zorlanmamıstım bu sandalyede oturmaya , gogus altımdakı kemıgım batıyor resmen , bı suredır bunu yasıyordum ama bugun cok fenaaaa

akşamdan bugünün yemeğini yaptım çamaşırları makinaya atıp yatmak istiyorum bendeee
uykusuzluktan gözlerimi zor tutuyorum
ayyy iyice hamile olduk ya
benimde biraz yemeğim var eşim isterse bi çorba yaparım çamaşırlar kurumuştur ütüle beni bekler işime gelirse yaparım olmadı başka akşam içim rahat ederse tabi ama

Simdi kuzumun renklilerini yikadim evin ici miss gibi bebek koktu gunesli bi gun bekliyodum yikamak icin ama sanirim uzun bi sure gunesi goremicez bende yikayip utuleyip aradan.ciksin istiyorum
ellerine sağlık , bende geçtiğimiz hafta sonu yıkadım , babamız ütüledi saolsun :) ne kullandın canım deterjan olarak ? ben hala tereddütteyim ?

cıddı anlamda canım cok acımaya basladı valla

aynen bende masa başı çalışanım ,, 3-4 hafta önce öyle bir batma oldu kii sağ kaburgama resmen bıçak saplanır gibi hastaneye gittim ultrasonla organlarıma bakıldı onla mı alakalı diye ama hiç bişey çıkmadı,,, cadııı kızımın baskısı sonucu oluyormuş o ağrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…