benım evde yemegım yokhıc yemek hazırlayasım da yok kocamı kandırıp hazır bısıler mı yesekkı
aynen bende masa başı çalışanım ,, 3-4 hafta önce öyle bir batma oldu kii sağ kaburgama resmen bıçak saplanır gibi hastaneye gittim ultrasonla organlarıma bakıldı onla mı alakalı diye ama hiç bişey çıkmadı,,, cadııı kızımın baskısı sonucu oluyormuş o ağrı...
benim oğluşum kaburgamda yaşıyo , nefes alamıyorum , DR a gittik hafta sonu direk kaburgamın alt kısmını gösterip ilk önce buraya bakın burda nesi var dayanamıyorum ağrıya dedim , doğum pozisyonuna dönmüş , poposunuda kaburgaya yaslamış bende poposu olduğunu öğrendiğimden beri vuruyorum popişine azcık aşağı git annecim diye :)cıddı anlamda canım cok acımaya basladı valla
ACABA NEDIRdün öyle yaptım hem ucuz hem de basit bişeydi tavsiye ederim:)
BENIM KI POPOSUNU SAGA SOLA DAYIYOR SANIRIM GOGSUMUN TAM ALTINA BATAN SEY AYAKLARIpoposuymuş o bende doktora gittiğimde öyle dedi
oğluşum bir aralar benide çok sıkıştırıyordu da artık otururken biraz daha iyiyim.
bu model normalde uzun olmalı ama sen önüne yatak koyacaksn ve en güzeli kaloriferi kapatmamışsın bence en doğrusunu yapmışsın
sadece perdenin uçları dalgalı neden ? ütüsüzmü boy ayarında mı dengesizlik var cnm ?
canım benimde o konuda sıkıntım var , benim dr um asla göğsünle oynama bir hormon söyledi ismini unuttum onu salgılar dedi o hormonda suni sancı verdikleri hormonmuş sancı yaptırırsın erken doğuma sebep olursun doğumdan sonra bakcaz çaresine dedikızlar dün doktora gittiğimde ordaki ebeye gögüs kremi alayımmı diye sordum. oda çatlak varmı gel bakayım dedi. içerisi kalabalıktı bakamadı eğer göğsünün ucu yoksa masaj yapman lazım dedi. haftaya gidince sorucam tekrar. sizin doktorunuz bu konuda bişe dedimi.
Çıktı canım çok şükür negatif çıktı enfeksiyondan olmuştur dedi doktor tansiyonumu ölçtürücem tuzsuz yicem ve 3 lt. su iç dedi ,gelince çok uykusuzdum yazamadım bayılmışım resmen.Sonucun çıktımı canım?
Ohh çok şükür.yinede dikkat et.ben 2 haftadan fazla oldu hiç tuz kullanmıyorum.tansiyonun yan etkileri de çok,yükseltmemeye çalış...Çıktı canım çok şükür negatif çıktı enfeksiyondan olmuştur dedi doktor tansiyonumu ölçtürücem tuzsuz yicem ve 3 lt. su iç dedi ,gelince çok uykusuzdum yazamadım bayılmışım resmen.
aynen bende masa başı çalışanım ,, 3-4 hafta önce öyle bir batma oldu kii sağ kaburgama resmen bıçak saplanır gibi hastaneye gittim ultrasonla organlarıma bakıldı onla mı alakalı diye ama hiç bişey çıkmadı,,, cadııı kızımın baskısı sonucu oluyormuş o ağrı...
benim oğluşum kaburgamda yaşıyo , nefes alamıyorum , DR a gittik hafta sonu direk kaburgamın alt kısmını gösterip ilk önce buraya bakın burda nesi var dayanamıyorum ağrıya dedim , doğum pozisyonuna dönmüş , poposunuda kaburgaya yaslamış bende poposu olduğunu öğrendiğimden beri vuruyorum popişine azcık aşağı git annecim diye :)
ayakları :) daha doğrusu orta kısımda dizleri, bacakları kalıyo ayaklarını oynattıkça atıyo :)o tam orta bazen pıt pıt pıt atıyor o nedır acaba , suandada atıyor
sen ogrenmıssın ne guzel orda nesi var =)
Bunlra ihtycm var bnm de alsammiki burdnhttp://www.mamacim.com/otribebe-baslangic-paketi
http://www.mamacim.com/sudocream-krem-60-gr
http://www.mamacim.com/lansinoh-lanolin-meme-basi-kremi-40-gr-tup
bunları siparis ettim cok uygun piyasaya göre 3.5tl kargoda uygun geldi.
oxitosin salgılar canım aşk hormonu dpğumda sancı çekerken algılanır ki o sancıya süt kanala inercanım benimde o konuda sıkıntım var , benim dr um asla göğsünle oynama bir hormon söyledi ismini unuttum onu salgılar dedi o hormonda suni sancı verdikleri hormonmuş sancı yaptırırsın erken doğuma sebep olursun doğumdan sonra bakcaz çaresine dedi
doktorlarımız aynı zaten canım o söyledi bu hafta danıştım , ne kadarda bir giriyosun nts ye ?oxitosin salgılar canım aşk hormonu dpğumda sancı çekerken algılanır ki o sancıya süt kanala inerama oxitosin güzel hormondur geçen hafta bana azıcık vericekti nst kötü çıkmıştı sonra düzelince vermedi
:)) minik yaramazlar:)ayakları :) daha doğrusu orta kısımda dizleri, bacakları kalıyo ayaklarını oynattıkça atıyo :)
ne oluyor gırınce simdi bu nst ye ılk gıren olarak bızı bıraz bılgılendırsene canım
Nasıl yapıyosunuz ki ben hiç yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum bengünaydin kizlar.. dün izinliydim yine duramadim temizlik yaptim kapilari falan sildim süpürdüm.. simdide belimin agrisindan ölüyorum.. kafami hangi duvara vurayim
canım sudokremi bugun unnado da gördüm ama fiyatı nekadar düşmüş bilmiyorumCanım ben ünibaby yenidoğan şampuan ve yine aynı marka ıslak mendil aldım.pişik için sudokrem övdüler burda onu alıcam.yağ pudra vs almıcam.sağlıklı değil gerek yok bence.benim kozmatik bukadar:)
bende aksilik olmazsa normal istiyorum yaya okuduğum kadarı ile birçoğunuz sezeryan yaptırıyosunuz. normal doğum yapan yokmu aramızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?