2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yeni dogum yapmış arkadaşım oturmaya geldı. tecrubelerını aktardı :)
güzel geçti ya..

Napıyonuz kızlar ay bugun pek dahıl olamadım muhabbete..

Napıyonuz kızlar ay bugun pek dahıl olamadım muhabbete..

Ayniyiz canim benimde bugun misafirim vardi uzak kaldik muhabbetten, biz iyiyiz cok sukur kizim masallah yerinde durmuyo simdide orgu orup vakit geciriyorum esim gelsin diye bekliyorum. Sen nasilsin

Bazilri da cocugun yiyecegi seyleri kendi agznda cigneyip verio cocuga bn ondn cok igrenyrm. Oyle sey mi olur yaa

Ayniyiz canim benimde bugun misafirim vardi uzak kaldik muhabbetten, biz iyiyiz cok sukur kizim masallah yerinde durmuyo simdide orgu orup vakit geciriyorum esim gelsin diye bekliyorum. Sen nasilsin

İyiyim ben de bi sıkıntım yok çok şükür.. canım bi şey yapmak istemiyo yemek bile yapmadım.
Eşim geldi de maça gitti ben de senin gibi bekliyorum :)
Ne örüyosun?

İyiyim ben de bi sıkıntım yok çok şükür.. canım bi şey yapmak istemiyo yemek bile yapmadım.
Eşim geldi de maça gitti ben de senin gibi bekliyorum :)
Ne örüyosun?

Al bendende o kadar yemek yok ama yapasimda yok saolsun esim oyle cok yemek duskunu degildir kahvaltiliga bayilir cayda demledimmi tamamdir. Cok cici patik modeli aldim derya baykalin programindan kopekli patik diye ondan yapiyorum resmen seri uretime gectim cok hosuma gitti hediye veririm bebegi olanlarada dedim

Ben de gördüm ama buna benzer yaptım diye hiç girişmedim :)
Eline saglık :)

arkadaslar smay bebegini kaybetmis. cok uzuldum. 29 haftalikti halbuki, cokta kucuk degildi

dekoratif sticerlardanda kullanabilirsin

Ben de gördüm ama buna benzer yaptım diye hiç girişmedim :)
Eline saglık :)

Saol canim oyalaniyorum ne yapayim vakit gecsin, haftaya kontrolum var cok merak ediyorum cunku iki hafta sonra kardasimin dugunu var ve ben ona gitmek istiyorum doktorum ucakla gidebilirsin dedi insallah bir aksilik cikmaz ve gidip gelebilirim bana da dua edin olur mu

artık lavabolarda sıcak su var aslında silmekten daha kolay olabilir kaka bulaşıyor sildikçe.zamanla büyük tuvaletleri azalacak zaten günde 1 kere de yıkanabilir. 2-3 güne birde banyo yaptırırız kakasını yaptıktan sonra tamamdır

arkadaslar smay bebegini kaybetmis. cok uzuldum. 29 haftalikti halbuki, cokta kucuk degildi

Canim yaa kiyamam Allah yardimcisi olsun cok zordur, dedigin gibi yasama ihtimali yuksek ama omur denen seyde var iste Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin kimseye boyle acilar yasatmasin o melegin ailesinede bol sabir versin

İNŞAALLAH sağlıkla gider gelirsin canım :)
Ne giyeceksin :)

Herkese iyi akşamlar iki gündür kendi derdimden çok okuyamıyorum , iki gün önce idrar tahlilimde protein çıktı tansiyonum da biraz yüksek olunca doktor gebelik zehirlenmesinden şüphelendi ve tekrar tahlil istedi çok şükür protein çıkmadı doktor enfeksiyondan olmuştur dedi bu dönemlerde çok dikkat etmek üşütmemek gerekiyor.Bu arada rahatsız olan diğer arkadaşlara da geçmiş olsun Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…