Napıyonuz kızlar ay bugun pek dahıl olamadım muhabbete..
Bazilri da cocugun yiyecegi seyleri kendi agznda cigneyip verio cocuga bn ondn cok igrenyrm. Oyle sey mi olur yaaÖöğ nasıl yıkamazlar yaa.ay ben hiç anlamıyorum insanları.halı /koltuk üstünde alt değiştireni,altı açık çocuğu evde gezdireni:)bide çocuğunun emZiğini emeni sürekli dövesim var.
Ya bana da çevrem hep kızar hatta kibar diyolar ne alakaysa..(arkadaş yumurtamı parmağını değdirip kontrol etti pişmiş mi diye,ben de o yumurtayı yemedim tabi ve kız çok bozuldu,geçen biri yarım olan sodamı aldı içti ben de kalanını çöpe attım o da çok bozuldu.onlara göre ben onları sevmiyorum ne alaka yaa) Geçen hafta 24 saatlik idrar toplamıştım.ayıptır söylemesi kavanoza yapıp şaşala doldurdum.her seferinde öğürdüm
Yapım bu napim.kendi çocuğumdan iğrenmeyebilirim belki ama onun bir kişilik okduğunu unutmam asla.benim annem de böyle.bizim bardağımızı falan asla kullanmaz.bence en güzeli.çocuğunsa çocuğum iğrençleşmeye gerek yok yani.
Bide sofrada yemek karıştıran bebeklerden çok iğrenirim bu arada:))
Ben ayvayı yedim yaa..
Dalan roks kullandim cok guzel kokusu varellerine sağlık , bende geçtiğimiz hafta sonu yıkadım , babamız ütüledi saolsun :) ne kullandın canım deterjan olarak ? ben hala tereddütteyim ?
Ayniyiz canim benimde bugun misafirim vardi uzak kaldik muhabbetten, biz iyiyiz cok sukur kizim masallah yerinde durmuyo simdide orgu orup vakit geciriyorum esim gelsin diye bekliyorum. Sen nasilsin
İyiyim ben de bi sıkıntım yok çok şükür.. canım bi şey yapmak istemiyo yemek bile yapmadım.
Eşim geldi de maça gitti ben de senin gibi bekliyorum :)
Ne örüyosun?
Al bendende o kadar yemek yok ama yapasimda yok saolsun esim oyle cok yemek duskunu degildir kahvaltiliga bayilir cayda demledimmi tamamdir. Cok cici patik modeli aldim derya baykalin programindan kopekli patik diye ondan yapiyorum resmen seri uretime gectim cok hosuma gitti hediye veririm bebegi olanlarada dedim
Eki Görüntüle 1373594
tabi cnm 3310 gr dogdu 2 hafta daha beklese tosuncuk olurduayy arkadaşımın kızı da öyle erken geldi sezaryan beklerken
kilosu ii miydi bari
dekoratif sticerlardanda kullanabilirsinZeynebin beşiğini koyacagım duvarı boyasam mı duvar kagıdı mı yapsam dedim dedim ama karar veremedim..
acaba duvara bi şey yapmasam da renkli çerçeveler ya da tablo falan mı assam :/
Çok boş dursun istemiyorum
Ben de gördüm ama buna benzer yaptım diye hiç girişmedim :)
Eline saglık :)
artık lavabolarda sıcak su var aslında silmekten daha kolay olabilir kaka bulaşıyor sildikçe.zamanla büyük tuvaletleri azalacak zaten günde 1 kere de yıkanabilir. 2-3 güne birde banyo yaptırırız kakasını yaptıktan sonra tamamdırYa en güzeli yıkamak aslında da işte zamane anneleriyiz yapamayız büyük ihtimalle:))
Şimdi arkadaşım 1 yaşındaki oğlunun poposunu sildi güzelce sonra velet geldi teyzeeeeee diye çıplak popoyla dizime oturdu.etek giymiştim bacaklarım çıplaktı.neyse öpüştük koklaştık gitti anası bezledi.
Burnumu sızlatan bi koku gelmeye başladı bendn.aradım tardfım nerden geliyo diye.anam benim dizler bildiğin mok kokuyo:)yani nekadar silersen sil çocuğun popoya işlemiş koku.çıkmamış ıslak mendille.öyle iğrendimki anlatamam,fırçaladım dizlerimi resmen.
Aslında ogün çocuğumun poposunu muhakkak yıkıcam diye aht etmiştim:)) bakalım needicem:)
Tabi ben de ünibaby aldım.yapamayabilirim de
arkadaslar smay bebegini kaybetmis. cok uzuldum. 29 haftalikti halbuki, cokta kucuk degildi
ayy çok üzüldüm ya. Allah sabır versin kimseye yaşatmasın bu acıyı.arkadaslar smay bebegini kaybetmis. cok uzuldum. 29 haftalikti halbuki, cokta kucuk degildi
Saol canim oyalaniyorum ne yapayim vakit gecsin, haftaya kontrolum var cok merak ediyorum cunku iki hafta sonra kardasimin dugunu var ve ben ona gitmek istiyorum doktorum ucakla gidebilirsin dedi insallah bir aksilik cikmaz ve gidip gelebilirim bana da dua edin olur mu
Demonnn merveden bi haber var mi erken dogum yapmistya merak ettim ?ayy çok üzüldüm ya. Allah sabır versin kimseye yaşatmasın bu acıyı.
canım ben iki kre girdim nst ye ama birinde bevek hareket etmiyo diye gitmiştim ondan bi kere de normal muayeneden sonra girdim bi de yarın giricemdoktorlarımız aynı zaten canım o söyledi bu hafta danıştım , ne kadarda bir giriyosun nts ye ?
ewt canım erken yaptı ama 36. haftanın içindeydi küveze bile girmedi bebek gayet iyiler ikiside:)Demonnn merveden bi haber var mi erken dogum yapmistya merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?