2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

foruma girerken pc ekranımı soal doğru döndürüyorum sağdaki arkadaş görmesin diye, bi yandan da bi çeviri yapıyorum tureng sözlüğü açıyorum arada da , iş yaparken iş yaptığımı da görsünler diye ekranı görünür hale getiriyorum ama neye yarar

tureng sözlüğün sayfasının yarısında dana kadar ayıcıklı mayıcıklı bebek nevresim takımı reklamları:)

İşin çok zor canım babanın çok anlayışlı olmasi gerekiyor,ve senin iyi bir çocuk hekimiyle sürekli irtibatta olan gerekiyor...

şekerden dolayı diyetim var fazla beslenemiyorumki kilo aldırayım kızıma şekerim çıkarsa o da kötü maalesef napcamı şaşırdım ben 33.haftamdayım bebek 31 haftalık ve 1700 gr sadece

hımm anladım canım , Allah ın ıznıyle hersey yolunda gıdecek buna ınan , kılosu kuvez kılosunu gecsın yeter annesı , dogunca bol bol senden sut alarak hızla kılo alacaktır ınan , uzme sakın kendını zarar verırsın hemn bebegıne hem kendıne , cok sukur Rabbım baska sorunlar ıle karsılastırmasın

eşimin anne babasında da hepatti b var...
aşı oldum ben evlenmeden, eşim de aşılı...
başka bi torunlarına bakıyolar kız 6-7 yaşına geldi artık da, anneannesi ona yedirdiği çatalla yiyor mesela veya geçenlerde tatlı götürmüştük baktım babası mutfakta kutunun üzerinden yiyor...

hiç bir hastalığı olmasa bile benzaten iğrenen bi tipim tabi ki yemedim ondan da....

ama bebeği öperler falan diye korkuyorum...

ayıp mayıp "bağışıklığı zayıfmış öpmüyoruz hiç, birileri gelicek d eöpücek diye ödüm kopuyo düşüncesiz insanalar" falan diye yanlarında çaktırmadan söyliycem

2500 kgdan sonra mı küveze girmesine gerek kalmıyor acaba aşağı yukarı

sen oyle de yınede ama opme ıle gecmez hepatıt b ıcın rahat olsun

Kızlar ben özel bir muayenehaneye gidiyorum kontrol için 32 haftalıktan sonra çalışma iznini nerden almam lazım sgk anlaşmalı özel bir hastaneden mi?

H hemera95 sikma canini lütfen bende 37.haftaya kadar calusacaktim hiçbir sıkıntımız yoktu,ama 10 gün önce bir kanama benim bütün planlarını alt üst etti,10 gündür raporluyum haftaya 32.isgoremezlik raporunu alıp evde sırt ustu yatacam,meleklerimiz yorulmamizi istemiyor boyle düşün sende peynir ceviz falan tuketemiyormusun,zaten en onemliside zaman

2500 kgdan sonra mı küveze girmesine gerek kalmıyor acaba aşağı yukarı

2400 dıye bılıyorum , yegenım tam sınırda dogdugu ıcın almamıslardı kuveze 2400 dü , sonra hızla kılosunu aldı pehlıvan gıbı sımdı =) suan 2 yasında )
oyuzden ben hep kuvez kılosunu bıraz gecsın saglıklı olsun yeter dıyorum dogunca anne sutu ıle ınanın hemen toparlıyor ne bebeler gordum 900 gr , kıloya takılıp uzmeyın kendınızı

önemli olan ciğerlerinin gelişip gelişmediği canım. Kiloyla alakası yok.. Şubat annelerinde bir dogum oldu .1870 gram geçenler günlerde. Küveze girmedi maşallah...

he tabı oda var , ama hersey ıyı olup kılosu 2400 den asagıdaysa azıcıkda alıyorlar onlem olarak kuveze

Günaydın anneler ve tatlı bebişler nasılsınız?Biz bugün daha iyiyiz, hastalık olmasında ağrısı sızısı ile başımın tacı bebişim

bide kızım yatınca acayip hareketleniyor canımı yakıyor resmen sizinde böyle oluyor dimi

günaydin kizlar.. herkesler iyimi?
benim belim, kuyruk sokumum cok agriyor yürümekte zorlaniyorum insallah gecer bir an önce

kuyruk sokumu agrısı fena , bu ay daha cok zorlanıyorum ıs yerınde oturmakta o agrı yuzundende ,
bende onceden berıdır var bu tabı agırlastıkca agrıda arttı :S

Tünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar

Tünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar

Allah onları bıldıgı gıbı yapsın dıyerek kıbar bı yorum yapayım barı , kufretmek geldı ıcımden ( hıc kufretmem normalde valla ) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…