İşin çok zor canım babanın çok anlayışlı olmasi gerekiyor,ve senin iyi bir çocuk hekimiyle sürekli irtibatta olan gerekiyor...Dokulsun beni anlamayanı ben anlamak zorunda değilim.Babamda tüberküloz olma durumu var.Ameliyat sonrası ortaya çıktı.Böyle bir şey çıkarsa çok dikkatli olucaz diyorum bağışıklığı gelişmemiş bir bebek eve gelecek inşallah.Gerekirse maske takıcaz.Babamla annem benle yaşıyor.İyi dışla beni ben gider bir otelde kalırım diyor.Babam bile anlayış göstermiyor.
şekerden dolayı diyetim var fazla beslenemiyorumki kilo aldırayım kızıma şekerim çıkarsa o da kötü maalesef napcamı şaşırdım ben 33.haftamdayım bebek 31 haftalık ve 1700 gr sadece
Dokulsun beni anlamayanı ben anlamak zorunda değilim.Babamda tüberküloz olma durumu var.Ameliyat sonrası ortaya çıktı.Böyle bir şey çıkarsa çok dikkatli olucaz diyorum bağışıklığı gelişmemiş bir bebek eve gelecek inşallah.Gerekirse maske takıcaz.Babamla annem benle yaşıyor.İyi dışla beni ben gider bir otelde kalırım diyor.Babam bile anlayış göstermiyor.
hımm anladım canım , Allah ın ıznıyle hersey yolunda gıdecek buna ınan , kılosu kuvez kılosunu gecsın yeter annesı , dogunca bol bol senden sut alarak hızla kılo alacaktır ınan , uzme sakın kendını zarar verırsın hemn bebegıne hem kendıne , cok sukur Rabbım baska sorunlar ıle karsılastırmasın
eşimin anne babasında da hepatti b var...
aşı oldum ben evlenmeden, eşim de aşılı...
başka bi torunlarına bakıyolar kız 6-7 yaşına geldi artık da, anneannesi ona yedirdiği çatalla yiyor mesela veya geçenlerde tatlı götürmüştük baktım babası mutfakta kutunun üzerinden yiyor...
hiç bir hastalığı olmasa bile benzaten iğrenen bi tipim tabi ki yemedim ondan da....
ama bebeği öperler falan diye korkuyorum...
ayıp mayıp "bağışıklığı zayıfmış öpmüyoruz hiç, birileri gelicek d eöpücek diye ödüm kopuyo düşüncesiz insanalar" falan diye yanlarında çaktırmadan söyliycem
önemli olan ciğerlerinin gelişip gelişmediği canım. Kiloyla alakası yok.. Şubat annelerinde bir dogum oldu .1870 gram geçenler günlerde. Küveze girmedi maşallah...2500 kgdan sonra mı küveze girmesine gerek kalmıyor acaba aşağı yukarı
2500 kgdan sonra mı küveze girmesine gerek kalmıyor acaba aşağı yukarı
önemli olan ciğerlerinin gelişip gelişmediği canım. Kiloyla alakası yok.. Şubat annelerinde bir dogum oldu .1870 gram geçenler günlerde. Küveze girmedi maşallah...
Uykusuzluğun verdiği gerginligi saymazsak iyi sayiliriz.....kızlar günaydın kahvaltı sonrası muhabbetten ancak masama oturdum
herkes iyidir inşallah
uykusuzluk hep var canım o kadar zor uyuyorum ama deliksiz uyku yok eşimin her hareketine uyanıyorum sabah alarm ertelenmekten helak oluyorUykusuzluğun verdiği gerginligi saymazsak iyi sayiliriz.....
günaydin kizlar.. herkesler iyimi?
benim belim, kuyruk sokumum cok agriyor yürümekte zorlaniyorum insallah gecer bir an önce
Tünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?