2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah onları bıldıgı gıbı yapsın dıyerek kıbar bı yorum yapayım barı , kufretmek geldı ıcımden ( hıc kufretmem normalde valla ) :)

Bi kere ben bi hamile kaıdn gördüm
Ben hamileyim dedi bi adamı kaldırdı
Bne niyeyse tenezül bile etmiyorum, acıyorum
Tipten 6 ay yerler zaten, bön bön bakınıyolar sonra benim baktığımı görünce hop gözlerini kapatıyolar

Biz ayaklı olan ufolardan düşünüyoruz ,sadece banyo için aslında birde bizim oda biraz diğer odalardan soğuk zararlımıymış ?

Kurutuyo mu radyasyon mu bişey demişlerdi o yönden zraralıymış
Hep kullanmazsan sorun olmaz herhalde banyodan banyoya
Ama ben belki hep açarım bilmiyorum ( bizim alt kat boş diye yerler de soğuk mesela )

Tünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar
yok artık ya ciddimisin , nereye gidiyor bu insanlık , nasıl yer vermiyorlar hiçmi vicdan merhamet insanlık kalmadı yurdumda , kıyamam 1,5 saatlik yolu birde toplu taşımaylamı gidiyosun ? allah yardımcın olsun ? nerde yaşıyosun ?

hanzolar işte... bende dıyemem ya hamıleyım dıye
acınacak haldeler gercekten oyle ınsanlar

Kaç ml lik yenidoğan diye mi alacaz... ne kadara almıştın..
Ben chicoo aldım cam olandan 30 gibi bişeydi,avent tende göğüs pompası aldım zaten onunda biberonu var,emzikleride nuk ve bebedor aldım biraz karmaşık oldu ama öyle denk geldi.

İstanbul da yaşıyorum
Hani şu ipini koparanın geldiği şehir
Adamlar karnımın yüz ölçümünü kestirdikten sonra uyku moduna geçiyo, kızlar da whatsappın içine düşüyo genelde

Amin sağ ol cümlemizin

hanzolar işte... bende dıyemem ya hamıleyım dıye
acınacak haldeler gercekten oyle ınsanlar

Hamile ama gururluyuz

Tünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar
Of çok zor biliyorum ya. Hiç bende avrupa yakasında oturuyorum işim anadoluda yolda geçiyor ömrün. Yer veren nadir artık hele geçen bir kız bakışlarıyla resmen karnımı deldi ona rağmen kalkıp yer vermedi. Çok garip artık insanlar.

Yer vermiyosun bari bakma dimi
Utanmazlar
Sanırısn uzaylıyız

canım bozma moralini herşeyda vardır bir hayır günü gelince kendisi çıkmak isteyecektir.ama doğum için erken tabii kendi doktoruna gittiğinde eminim kendini daha rahat hissedersin. benim yakın bir kız arkadaşımda da erken doğum riski vardı bir iğne yaptılar doğum erken olmasın diye sanada yaparlar mutlaka. ağırlaştım hareket edebiyorum demiştin ya bende ondan dinlenmelisin demiştim demek sancıların başlamış. artık şu seviyede bebeğin durumu daha önemli inşallah herşey yolunda gider bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..

keısnlıkle =)

Gözün aydın canım maşallah bebişine

Yer vermiyosun bari bakma dimi
Utanmazlar
Sanırısn uzaylıyız
:)) aynı durumdayız canım. acaba emin olamıyolarda ondan mı bakıyolar o kadar anlamadım. otobüste sorunum yok ilk duraktan biniyorum sabah akşam metroda ayaktayım yer verenlerde hep yaşlı kadınlar şaka gibii.. benim karnım çok yok ondan kimse yer vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…