Biz ayaklı olan ufolardan düşünüyoruz ,sadece banyo için aslında birde bizim oda biraz diğer odalardan soğuk zararlımıymış ?Üfleyen kurutuyo mu havayı ?
Allah onları bıldıgı gıbı yapsın dıyerek kıbar bı yorum yapayım barı , kufretmek geldı ıcımden ( hıc kufretmem normalde valla ) :)
Biz ayaklı olan ufolardan düşünüyoruz ,sadece banyo için aslında birde bizim oda biraz diğer odalardan soğuk zararlımıymış ?
Tünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar
yok artık ya ciddimisin , nereye gidiyor bu insanlık , nasıl yer vermiyorlar hiçmi vicdan merhamet insanlık kalmadı yurdumda , kıyamam 1,5 saatlik yolu birde toplu taşımaylamı gidiyosun ? allah yardımcın olsun ? nerde yaşıyosun ?Tünaydın herkese
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yenidoğan diye sorman lazım onarda ayrı ayrı 0-3,3-6 gibikızlar ya bıberon alıcam ama butun bıberonların bası aynımı yanı yenı dogana da olur mu
Bi kere ben bi hamile kaıdn gördüm
Ben hamileyim dedi bi adamı kaldırdı
Bne niyeyse tenezül bile etmiyorum, acıyorum
Tipten 6 ay yerler zaten, bön bön bakınıyolar sonra benim baktığımı görünce hop gözlerini kapatıyolar
Ben chicoo aldım cam olandan 30 gibi bişeydi,avent tende göğüs pompası aldım zaten onunda biberonu var,emzikleride nuk ve bebedor aldım biraz karmaşık oldu ama öyle denk geldi.Kaç ml lik yenidoğan diye mi alacaz... ne kadara almıştın..
Cam olanda var canım bence en az bir tane cam biberon almak gerek.Bir de bu aventin biberonları plastik mi yani mıka gibi bir ürün mü cam mı ?
yok artık ya ciddimisin , nereye gidiyor bu insanlık , nasıl yer vermiyorlar hiçmi vicdan merhamet insanlık kalmadı yurdumda , kıyamam 1,5 saatlik yolu birde toplu taşımaylamı gidiyosun ? allah yardımcın olsun ? nerde yaşıyosun ?
hanzolar işte... bende dıyemem ya hamıleyım dıye
acınacak haldeler gercekten oyle ınsanlar
Of çok zor biliyorum ya. Hiç bende avrupa yakasında oturuyorum işim anadoluda yolda geçiyor ömrün. Yer veren nadir artık hele geçen bir kız bakışlarıyla resmen karnımı deldi ona rağmen kalkıp yer vermedi. Çok garip artık insanlar.Tünaydın herkese
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Wollex orlandoyu aldım.Gelince yazarım memnun kalıp kalmadığımı.Olmazsa da iade ederim artık alıştım iadeye.int. bebek arabası ararken buralara bakmayı unutmuşum saat ilerlemiş.
Of çok zor biliyorum ya. Hiç bende avrupa yakasında oturuyorum işim anadoluda yolda geçiyor ömrün. Yer veren nadir artık hele geçen bir kız bakışlarıyla resmen karnımı deldi ona rağmen kalkıp yer vermedi. Çok garip artık insanlar.
canım bozma moralini herşeyda vardır bir hayır günü gelince kendisi çıkmak isteyecektir.ama doğum için erken tabii kendi doktoruna gittiğinde eminim kendini daha rahat hissedersin. benim yakın bir kız arkadaşımda da erken doğum riski vardı bir iğne yaptılar doğum erken olmasın diye sanada yaparlar mutlaka. ağırlaştım hareket edebiyorum demiştin ya bende ondan dinlenmelisin demiştim demek sancıların başlamış. artık şu seviyede bebeğin durumu daha önemli inşallah herşey yolunda gider bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..pazartesi doktora gittim çalışabilir raporu yazdırmak için devlet hastanesine gittim hastanede nst ye bağladılar doğum sancın var diyip acile gönderdiler ama nolduğunu öğrenene kadar ağlamaktan helak oldum başta nst nin sonucunu göstermek için doktoru baya bekledim ama nst yi yapan kadın oyalanma acele et diyince kahroldum doktor görünce doğum sanıcmın olduğunu acile gitmem gerektiğini söyledi acilde serum bağladılar nst ye tekrar soktular sonra alttan açılma varmı diye baktılar öylelikle tamam gidebilirsin dediler ama yinede içimiz rahat etmedi kendi doktorumda burda değildi başka hastaneye gittim suyumun fazla olduuğun buda erken doğum riski yarattığını hamileliğimin son aylarının diğer hamilelere nazaran daha ağır geçeceğini izne çıkmam gerektiğini söyledi ağırlaşmam boşa değilmiş üzüntüden mahvoldum bebeğim de zayıf ve gelişimi 10 gün geri dua edin doğurmayayım kızlar bebeğim çok küçük çok zayıf cumartesi de kendi doktoruma gidicem ondan sonra büyük ihtimal izne çıkıcam bebeğimle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek isterdim ama bu durumda riske atamıcam galiba çok üzgünüm çok
İstanbul da yaşıyorum
Hani şu ipini koparanın geldiği şehir
Adamlar karnımın yüz ölçümünü kestirdikten sonra uyku moduna geçiyo, kızlar da whatsappın içine düşüyo genelde
Amin sağ ol cümlemizin
ay zaten yenı nesıl dolmusa bınınce bılerek kaldırmıyor kafalarını telden =)
Hamile ama gururluyuz
Bende günlük ped kullanıyorum mecburen yoksa üşütüyorum.Günlük ped kullanımı çok sağlıklı bulmuyorlar ama... ped kullanmayı biraz kessen gün içerisinde çamaşır değiştirmeye çalış bi de böyle dene...
Gözün aydın canım maşallah bebişineGünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı yine yüzünü göremedik kuşumunZaten başı aşağıda elleri ile de yüzünü kapatmış tamamen bize doğduğunda sürpriz olacak bu gidişle :) Kilomuz 2100 olmuş haftaya nst yazdılar Bir de emzirme kursu zorunlu dediler Bakalım iş yerinden nasıl izin alacağımmm sizin durumlar nasıl ???
:)) aynı durumdayız canım. acaba emin olamıyolarda ondan mı bakıyolar o kadar anlamadım. otobüste sorunum yok ilk duraktan biniyorum sabah akşam metroda ayaktayım yer verenlerde hep yaşlı kadınlar şaka gibii.. benim karnım çok yok ondan kimse yer vermiyoYer vermiyosun bari bakma dimi
Utanmazlar
Sanırısn uzaylıyız
Oyle valla hamile kalmadan beri böyledir bende.Hele bazı kadın erkekler görürüm.Sanki çiş kokusu geliyor gibi olur ya deli olurum.O yüzden don konusu çok hassas :):)) don experi olmuşsun cnm maşallah:)
ben de bakiym bim donlarına hala varsa:)
ben sağa sola donmekten ıllallah edıyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?