2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dar şeyler giyme ama karın kısmını kesiyorsa bebişte rahatsız olur

Wollex orlandoyu aldım.Gelince yazarım memnun kalıp kalmadığımı.Olmazsa da iade ederim artık alıştım iadeye.
Sevinirim canım. Bizde aynı şei düşündük iade ederiz diye. tedarikçisi yok galiba bulamadık. İnternet üzerinden sadece .

Bende hep ondan sanıyodum ama değil bence
Çünkü işyerinde hamile olduğumu bildikleir halde hergün kanrımın yüz ölçümünü merak eidyolar
Takıntı mı merak mı neyse artık milletteki
Ben kaç hamile duydum gördüm hiç kaırnlaırnı merak etmedim açıkçası

Önce bende belli olmuyo diye derdim de şimdi gayet belirgin
Ama onların insanlığı kör, o yüzden uyku moduna geçebiliyolar hemen
Ve ben uzaklaştıysam mesela inmeye yakın, adam birden uyanıyo eşime diyorum bak birden hortladılar diye
Hep aynı numara..

Bi de ben ne tarafa yatsam o tarafım yusuşuyo
Dönerken katır kutur ediyorum cnaım acıyo adeta
Size de böyle şeyler oluyo mu ?

Bi de ben ne tarafa yatsam o tarafım yusuşuyo
Dönerken katır kutur ediyorum cnaım acıyo adeta
Size de böyle şeyler oluyo mu ?
Bende uyuşuyorum canım kızım grip burnu tıkanıyor.Gece birde onun burnunu açmak için kalkıyorum.Elimden destek alıp kalkıcam bakıyorum uyuşmuş bir zaman bekliyorum açılsın diye

Bende uyuşuyorum canım kızım grip burnu tıkanıyor.Gece birde onun burnunu açmak için kalkıyorum.Elimden destek alıp kalkıcam bakıyorum uyuşmuş bir zaman bekliyorum açılsın diye

Bende elimle destek alıyorum
Yoksa bazadan top gibi yuvarlanırım gibime geliyo

Bende kiloya takmıştım burdakiler hep 2000 üstü ben cumartesi gittim 1800 civarı bizimki ama doktor normal haftası ile uyumlu dedi artık sadece doktorun dediğini kıstas alıyorum önemli olan gelişiminin normal olması sanrım.

evt bu iş yerindeki karın ölçümü ve ne zaman doğuruyosun ne zaman gidicen,burdan mı doğuma gideceksin soruları beni deli ediyor. allahtan az kaldı ay sonu alıcam doğum iznimi. yolda da aman vermesinler istemem zaten.hep aynı şeyler.

benıde hergun gorup ay sen halamı burdasın demelerı yokmu , cıglık atasım gelıyor bazen insan hergun mu aynı seyı sorar aynı kısıler...

:)))

o doğuma burdan mı gidiceksin muhabbetini kuzenlerim bile yapıyoo.

Ablamın bi akrabası vardı
İçerde ben masada oturuyomuşum karnımı görememiş, abim var diye de açıkça diyememiş
Ablama demiş ki koridora bi çağır bakiyim
Ablam beni çağırdı yok artık daha neler dedim, gitmedim
Kadın dayanamadı biz ablamlardan ayrılırken dış kapıya çıktı beni izledi durdu

Ablam da ay neden gelmedin ayıp mı oldu diyodu bi de
Dedim abla ne ayıbı nasılsın demeden gelsin karnına bakıyım ne demek, yolda görsem tanımam üstelik

Bi de nasıl bi meraksa dış kapıya geldi bizi dikziledi, bu gece rahat uyur artık deidm
Meğerse demiş ki mont vardı tam göremedim
Vah vah dedim ne büyük kayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…