Dar şeyler giyme ama karın kısmını kesiyorsa bebişte rahatsız olurya da kağıt havlu falan da iyi oluyor...
ben de geniş külotlarım hemen bitmersin onalrı dışarı çıakrken giyeyim diye gece yatarken normallerden giyiyorum hele ki yan tarafı ipli falansa sabah kesilmiş kesilde kalkıyorum mahvoluyorum....
çok anlamasam da genişledi demek ki alt tarafım da
Sevinirim canım. Bizde aynı şei düşündük iade ederiz diye. tedarikçisi yok galiba bulamadık. İnternet üzerinden sadece .Wollex orlandoyu aldım.Gelince yazarım memnun kalıp kalmadığımı.Olmazsa da iade ederim artık alıştım iadeye.
Hayır canım ücretsiz bu kursbana demedi doktor bir sey sanırım hastanene ozel bır sey kurs ucretlımı ?
:)) aynı durumdayız canım. acaba emin olamıyolarda ondan mı bakıyolar o kadar anlamadım. otobüste sorunum yok ilk duraktan biniyorum sabah akşam metroda ayaktayım yer verenlerde hep yaşlı kadınlar şaka gibii.. benim karnım çok yok ondan kimse yer vermiyo
Allah yardımcımız olsun inşallah çıkmaz da babam da bende rahat ederimİşin çok zor canım babanın çok anlayışlı olmasi gerekiyor,ve senin iyi bir çocuk hekimiyle sürekli irtibatta olan gerekiyor...
bide kızım yatınca acayip hareketleniyor canımı yakıyor resmen sizinde böyle oluyor dimi
Bende uyuşuyorum canım kızım grip burnu tıkanıyor.Gece birde onun burnunu açmak için kalkıyorum.Elimden destek alıp kalkıcam bakıyorum uyuşmuş bir zaman bekliyorum açılsın diyeBi de ben ne tarafa yatsam o tarafım yusuşuyo
Dönerken katır kutur ediyorum cnaım acıyo adeta
Size de böyle şeyler oluyo mu ?
Bende uyuşuyorum canım kızım grip burnu tıkanıyor.Gece birde onun burnunu açmak için kalkıyorum.Elimden destek alıp kalkıcam bakıyorum uyuşmuş bir zaman bekliyorum açılsın diye
Bende kiloya takmıştım burdakiler hep 2000 üstü ben cumartesi gittim 1800 civarı bizimki ama doktor normal haftası ile uyumlu dedi artık sadece doktorun dediğini kıstas alıyorum önemli olan gelişiminin normal olması sanrım.H hemera95 sikma canini lütfen bende 37.haftaya kadar calusacaktim hiçbir sıkıntımız yoktu,ama 10 gün önce bir kanama benim bütün planlarını alt üst etti,10 gündür raporluyum haftaya 32.isgoremezlik raporunu alıp evde sırt ustu yatacam,meleklerimiz yorulmamizi istemiyor boyle düşün sende peynir ceviz falan tuketemiyormusun,zaten en onemliside zaman
Bi de ben ne tarafa yatsam o tarafım yusuşuyo
Dönerken katır kutur ediyorum cnaım acıyo adeta
Size de böyle şeyler oluyo mu ?
evt bu iş yerindeki karın ölçümü ve ne zaman doğuruyosun ne zaman gidicen,burdan mı doğuma gideceksin soruları beni deli ediyor. allahtan az kaldı ay sonu alıcam doğum iznimi. yolda da aman vermesinler istemem zaten.hep aynı şeyler.Bende hep ondan sanıyodum ama değil bence
Çünkü işyerinde hamile olduğumu bildikleir halde hergün kanrımın yüz ölçümünü merak eidyolar
Takıntı mı merak mı neyse artık milletteki
Ben kaç hamile duydum gördüm hiç kaırnlaırnı merak etmedim açıkçası
Önce bende belli olmuyo diye derdim de şimdi gayet belirgin
Ama onların insanlığı kör, o yüzden uyku moduna geçebiliyolar hemen
Ve ben uzaklaştıysam mesela inmeye yakın, adam birden uyanıyoeşime diyorum bak birden hortladılar diye
Hep aynı numara..
Aynen .Yer vermiyosun bari bakma dimi
Utanmazlar
Sanırısn uzaylıyız
evt bu iş yerindeki karın ölçümü ve ne zaman doğuruyosun ne zaman gidicen,burdan mı doğuma gideceksin soruları beni deli ediyor. allahtan az kaldı ay sonu alıcam doğum iznimi. yolda da aman vermesinler istemem zaten.hep aynı şeyler.
:)))foruma girerken pc ekranımı soal doğru döndürüyorum sağdaki arkadaş görmesin diye, bi yandan da bi çeviri yapıyorum tureng sözlüğü açıyorum arada da , iş yaparken iş yaptığımı da görsünler diye ekranı görünür hale getiriyorum ama neye yarar
tureng sözlüğün sayfasının yarısında dana kadar ayıcıklı mayıcıklı bebek nevresim takımı reklamları:)
evt bu iş yerindeki karın ölçümü ve ne zaman doğuruyosun ne zaman gidicen,burdan mı doğuma gideceksin soruları beni deli ediyor. allahtan az kaldı ay sonu alıcam doğum iznimi. yolda da aman vermesinler istemem zaten.hep aynı şeyler.
heh tamda bundan bahsediyorum ... :)) çokta meraklıyım yüzünüzü görmeye diycem ama neyse.. :))benıde hergun gorup ay sen halamı burdasın demelerı yokmu , cıglık atasım gelıyor bazen insan hergun mu aynı seyı sorar aynı kısıler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?