benıde hergun gorup ay sen halamı burdasın demelerı yokmu , cıglık atasım gelıyor bazen insan hergun mu aynı seyı sorar aynı kısıler...
herkes aynı durumda demek.o doğuma burdan mı gidiceksin muhabbetini kuzenlerim bile yapıyoo.
Ablamın bi akrabası vardı
İçerde ben masada oturuyomuşum karnımı görememiş, abim var diye de açıkça diyememiş
Ablama demiş ki koridora bi çağır bakiyim
Ablam beni çağırdı yok artık daha neler dedim, gitmedim
Kadın dayanamadı biz ablamlardan ayrılırken dış kapıya çıktı beni izledi durdu
Ablam da ay neden gelmedin ayıp mı oldu diyodu bi de
Dedim abla ne ayıbı nasılsın demeden gelsin karnına bakıyım ne demek, yolda görsem tanımam üstelik
Bi de nasıl bi meraksa dış kapıya geldi bizi dikziledi, bu gece rahat uyur artık deidm
Meğerse demiş ki mont vardı tam göremedim
Vah vah dedim ne büyük kayıp
canım bozma moralini herşeyda vardır bir hayır günü gelince kendisi çıkmak isteyecektir.ama doğum için erken tabii kendi doktoruna gittiğinde eminim kendini daha rahat hissedersin. benim yakın bir kız arkadaşımda da erken doğum riski vardı bir iğne yaptılar doğum erken olmasın diye sanada yaparlar mutlaka. ağırlaştım hareket edebiyorum demiştin ya bende ondan dinlenmelisin demiştim demek sancıların başlamış. artık şu seviyede bebeğin durumu daha önemli inşallah herşey yolunda gider bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..
monttan anlamıyolar zaten anladığım kadarı ile :) yazık ya nasıl dert olmuş baksana hhahahaha hiçgülcem yoktu.
bide benim kaynanam ve eltilerim bu konuda acayipler öyle bi bakıyolarki korkuyorum valla allah korusun bebişe bişi olcak diye şalı boynuma doluyorum karnımı kapatıyorum fazla belli olmasın diye şaka gibiler yemin ediyorum
Ne guzelsureklı havuc yemek ısteyen varmı ya , ay getırmeyı unutsam yanımda aklımdan cıkmıyor sureklı havuc ıstıyor canım
Hahaa :) cis kokulu insnlrOyle valla hamile kalmadan beri böyledir bende.Hele bazı kadın erkekler görürüm.Sanki çiş kokusu geliyor gibi olur ya deli olurum.O yüzden don konusu çok hassas :)
wuuu.. iyi laf etmişin...Bi de kendileri de kadın , çocuk ta doğurmuşlar
Niye uzaylı görmüş gibi bakıyolar
Merhaba diyen göbeğime bakıyo, bende diyorum İkra'ya merhaba diyosunuz herhalde yüzüme bakmadınız da
Halsizlik belasi yine geldi kolumu kaldiramiyorum..
Esim isini birakti geldi.. Uyuyunca kabus goruyorum korkudan uyuyamadim ben de cagirdim gelsin diye.
O evdeyken rahat uyuyorum da tekken korkup kotu seyler goruyorum..
Ben çok kullanmiyorum toplu taşıma ama bindigim nadir zamanlarda da oturan gençleri kaldiriyorum,napayim öküzlerin anlayışı sıfır...benim şekerimde aniden düşüyor oracıkta dusuversem daha mi iyi olacak,sende kalk deseydin gözüne birini kestiripTünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar
eskilerin mecburiyetleri varmışbende oturduğum yerde hamur işi bişe yapayım dedim otururken yoruldum. eskiler tarlada çalışırmış bu halde bizden herşey geçmiş valla
Ben çok kullanmiyorum toplu taşıma ama bindigim nadir zamanlarda da oturan gençleri kaldiriyorum,napayim öküzlerin anlayışı sıfır...benim şekerimde aniden düşüyor oracıkta dusuversem daha mi iyi olacak,sende kalk deseydin gözüne birini kestirip
yıkadın sanırım bir daha gerdirerek ütülesen ?Ütüledim ama niye böyle bende anlamadım o yüzden sordum emanet gibi mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?