2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kv bi arkadaşı hafta sonu beni pazarda görmüş
montumda var tabi üstümdee
hemen yetiştirmiş kv gelinini gördüm ama boyu uzun ya göbeği belli olmuyordu
ne tipik insanlar var yahuu işleri güçleri bizim göbeğimiz olmuş..

amin canım inş

monttan anlamıyolar zaten anladığım kadarı ile :) yazık ya nasıl dert olmuş baksana hhahahaha hiçgülcem yoktu.
bide benim kaynanam ve eltilerim bu konuda acayipler öyle bi bakıyolarki korkuyorum valla allah korusun bebişe bişi olcak diye şalı boynuma doluyorum karnımı kapatıyorum fazla belli olmasın diye şaka gibiler yemin ediyorum

Bi de kendileri de kadın , çocuk ta doğurmuşlar
Niye uzaylı görmüş gibi bakıyolar
Merhaba diyen göbeğime bakıyo, bende diyorum İkra'ya merhaba diyosunuz herhalde yüzüme bakmadınız da

Bide kilo muhabbeti beni gıcık ediyor bi diyorlar cok iyisin aldin ama belli olmuyor ilk çocuk yaşın genç verirsin.
sonra da lokmalarimi sayiyorlar. Cok merak ediyorum dogumdan sonra ne yapacaksin. Ne tuhaflar tutarsizlik diz boyu

gunaydınlarrrrr:))

evet rahatsız bi gun daha geçiriyorum..popom acımaya devam ediyor ve bugun sol kalçama ağrı saplanıyor otururken özellikle:))artık hergun bi yerime bişey oluyor:)bu bahsettiğiniz iş yerindeki sen hala burdamısın mevzularını bende çok yaşıyorum.geçen bi arkadaş gelmiş doğum iznine çıksana sen diyor bana.dedim neden çıkayım ki çalışabilir raporu alıcam daha devam edicem dedim..demezmi bana zaten sürekli izindesin diye..hafta içi 5-30 da çıkıp c.tesi pazar gelmiyorum diye soyluyor bu lafı..millete dert oldu erken çıkmam ..uyus oluyorum..

Halsizlik belasi yine geldi kolumu kaldiramiyorum..
Esim isini birakti geldi.. Uyuyunca kabus goruyorum korkudan uyuyamadim ben de cagirdim gelsin diye.
O evdeyken rahat uyuyorum da tekken korkup kotu seyler goruyorum..

herkese selam kızlar:) hafif bel ağrım vardı iki gündür öyle olunca dün gün boyu yattım çok şükür iyiyim şimdi, herhalde normaldir diye düşünüyorum, gerçi suyum üst sınıra çok yakın benim korkuyorum haliyle ama inşallah kötü bişiy olmaz...

H hemera95 çok geçmiş olsun, inşallah korktuğun gibi olmaz canım...

Halsizlik belasi yine geldi kolumu kaldiramiyorum..
Esim isini birakti geldi.. Uyuyunca kabus goruyorum korkudan uyuyamadim ben de cagirdim gelsin diye.
O evdeyken rahat uyuyorum da tekken korkup kotu seyler goruyorum..

geçmiş olsun cnm.neden halsizlik oluyor ki kansızlıkmı var sende..

banada herkez fazla göbeğin yok belli olmuyo diyo. bi eltim var ona sorsanız karnım burnuma değiyor.bende topu topu 6 kilo aldım bu karın ne kadar büyümüş olabilir sen kemdi karnını unuttun galiba dedim.ikiz karnı gibiydi şimdi beni beyenmiyo.

Tünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar
Ben çok kullanmiyorum toplu taşıma ama bindigim nadir zamanlarda da oturan gençleri kaldiriyorum,napayim öküzlerin anlayışı sıfır...benim şekerimde aniden düşüyor oracıkta dusuversem daha mi iyi olacak,sende kalk deseydin gözüne birini kestirip

bende oturduğum yerde hamur işi bişe yapayım dedim otururken yoruldum. eskiler tarlada çalışırmış bu halde bizden herşey geçmiş valla
eskilerin mecburiyetleri varmış
onlar bi anlatsa bi duysan üzülürsün..
hamileliğin bi önemi yokmuş.. bebeklerini 3 ezan geçmeden emzirmezlermiş..
tarlaya giderlermiş ağır işten bebeklerini düşürürlermiş.. bunları bizzat bi kaç anneden duydum..
şimdi hamilelik kıymetli artık onlarda bunun farkında..
kendimizi zorlamaya hiiçç gerek yok

Havasız kalmaıdkça sorun olmuyo
Bilmem uzun uzun dikizliyolar görüyolar yani bende ayrıca ben hamileyim demeye gerek görmüyorum, nato kafa nato mermer onların oturusn karpuz büyütsünler ne önemli şey sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…