banada herkez fazla göbeğin yok belli olmuyo diyo. bi eltim var ona sorsanız karnım burnuma değiyor.bende topu topu 6 kilo aldım bu karın ne kadar büyümüş olabilir sen kemdi karnını unuttun galiba dedim.ikiz karnı gibiydi şimdi beni beyenmiyo.
yıkadın sanırım bir daha gerdirerek ütülesen ?
Ayyy canım ya ben ilk oğlum da olmuştum yalnız uyuyamiyordum,zor bir durum biliyorum....inşallah çok uzun sürmez bu durumHalsizlik belasi yine geldi kolumu kaldiramiyorum..
Esim isini birakti geldi.. Uyuyunca kabus goruyorum korkudan uyuyamadim ben de cagirdim gelsin diye.
O evdeyken rahat uyuyorum da tekken korkup kotu seyler goruyorum..
Halsizlik belasi yine geldi kolumu kaldiramiyorum..
Esim isini birakti geldi.. Uyuyunca kabus goruyorum korkudan uyuyamadim ben de cagirdim gelsin diye.
kaynvalide yanında rahatlığa alışmışlar bu yüzden belkide peşinde gezinmiyor..Çocuğunu ortada görneyince kofkmuyo mu hiç ben de onu anlamıyorum.hadi seni önemsemiyo,çocuğu güvendemi onu önemsesin bari.yok ya ben çıcuğuyla ilhilenmeyen misafir istemiyorum:))bozulursa bozulsun
kıskançlığından yapıyodur eminim. patronumun eşi geldi dün inanamadı 8.ayıma gircem nerdeyse deyince hem görünüş olarak hemde hamilelik öncesinde nasıl aktifsem aynıyım.o kadar bakıyoruz kendimize olsun o kadar.gerçi ev tadilatından 2-3 haftadır plates yapamıyorum ama ay sonu gelince evde olucağım için full devam edicem normal doğum istiyorum allah nasip ederse..O snei çekemiyodur
Bana da işyerinde 1 kişi hariç herkes son ayına rağmen iyisin diyo
O 1 kişi de sürkeli diyette olan birikilosu da hamile halimle benle aynı boyu bendne kısa
bende hamilelğmn ilk aylarnda eşim işe gittikten sonra kabus gibi rüyalar görüyordum..Halsizlik belasi yine geldi kolumu kaldiramiyorum..
Bide kilo muhabbeti beni gıcık ediyor bi diyorlar cok iyisin aldin ama belli olmuyor ilk çocuk yaşın genç verirsin.
sonra da lokmalarimi sayiyorlar. Cok merak ediyorum dogumdan sonra ne yapacaksin. Ne tuhaflar tutarsizlik diz boyu
Yok gittim de bu gördüğünüz silüetim de
bende çok tikli bi insanım ama kendi parçandan zannetmyrm tiksinmezsn ama bende feci el yıkama takıntısı var bez değiştrdikten sonra hele kesin yıkarım hatta bi kaç kez@Cesurarya ya ben bi de annelerin alt değiiştirdikten sonra elini yıkamamasına takılıyorum çok iğreniyorum....
kendi çocuğu diye iğrenmiyo mu alışıyo mu noluyo kaç kişiyi gördüm yıkamıyo elini
hepiniz yuh dersiniz ama bazen kendi çocuğumun altını bile ameliyat eldiveniyle değiştirebilirim diyorum kakasını falan silerken
ben lavaboyu falan de eldivenle temizliyorum evde, hele ki yemek kalıntıları soğan et met yıkanmışsa dokülmüsse fln
kıskançlığından yapıyodur eminim. patronumun eşi geldi dün inanamadı 8.ayıma gircem nerdeyse deyince hem görünüş olarak hemde hamilelik öncesinde nasıl aktifsem aynıyım.o kadar bakıyoruz kendimize olsun o kadar.gerçi ev tadilatından 2-3 haftadır plates yapamıyorum ama ay sonu gelince evde olucağım için full devam edicem normal doğum istiyorum allah nasip ederse..
dimi =)
ay sen hala calısıyormusun dıyorlar ya sanane , yanı bıkere sor ok ama hergun ne oluyor , bıde kıs ya kaban fln var uzerımde , karnını bı acda bakalım dıyorlar =) acmıyorum tabıkıde
ben de öyle hem coraspin hem de clexane kullanıyorum. açıkçası bebeklerimiz sağ salim doğsunlar bizler de sağlıkla ayağa kalkalım da ister normal doğum olsun ister sezaryen hiç farketmez benim için de. umarım hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)iyi akşamlar canım öncelikle bebişin için gözün aydın,bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum birde coraspin.Doktorum iğne doğuma kadar iğne 1 hafta öncesine kadar dedi ama normal ya da sezaryen mi olucak diye karar vermedik ama bir hafta önce ilacı kesicem deyince sanki büyük ihtimal sezaryen olabileceğini düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde bebişler başka birşey istemiyorum.
Bide kilo muhabbeti beni gıcık ediyor bi diyorlar cok iyisin aldin ama belli olmuyor ilk çocuk yaşın genç verirsin.
sonra da lokmalarimi sayiyorlar. Cok merak ediyorum dogumdan sonra ne yapacaksin. Ne tuhaflar tutarsizlik diz boyu
hergün k validemden dinliyorum bu hikayeleri :) hele birde annesi gelince tam oluyor . benim annemde tarlada değildi ama cok zorluk çekmiş babamda ilgisizmiş. onlarla kıyaslayınca biz neden böyleyiz anlamıyorum vallaeskilerin mecburiyetleri varmış
onlar bi anlatsa bi duysan üzülürsün..
hamileliğin bi önemi yokmuş.. bebeklerini 3 ezan geçmeden emzirmezlermiş..
tarlaya giderlermiş ağır işten bebeklerini düşürürlermiş.. bunları bizzat bi kaç anneden duydum..
şimdi hamilelik kıymetli artık onlarda bunun farkında..
kendimizi zorlamaya hiiçç gerek yok
hmm eşinin perde halkasndan takmadğı falanmı var yada eksik mi var çıkarmışken bi de onu kontrol edersinYıkadım çekiyo mu acaba diye, ona göre kestirdim
Ben akşam tekrar baktım eşim en öne takmış ondna mı acaba karton piyerin önüne değiyo resmen
Biraz geri astırcam 4 yer var kornişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?