2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O snei çekemiyodur
Bana da işyerinde 1 kişi hariç herkes son ayına rağmen iyisin diyo
O 1 kişi de sürkeli diyette olan biri kilosu da hamile halimle benle aynı boyu bendne kısa

yıkadın sanırım bir daha gerdirerek ütülesen ?

Yıkadım çekiyo mu acaba diye, ona göre kestirdim

Ben akşam tekrar baktım eşim en öne takmış ondna mı acaba karton piyerin önüne değiyo resmen
Biraz geri astırcam 4 yer var kornişte

Halsizlik belasi yine geldi kolumu kaldiramiyorum..
Esim isini birakti geldi.. Uyuyunca kabus goruyorum korkudan uyuyamadim ben de cagirdim gelsin diye.
O evdeyken rahat uyuyorum da tekken korkup kotu seyler goruyorum..
Ayyy canım ya ben ilk oğlum da olmuştum yalnız uyuyamiyordum,zor bir durum biliyorum....inşallah çok uzun sürmez bu durum

Esim isini birakti geldi.. Uyuyunca kabus goruyorum korkudan uyuyamadim ben de cagirdim gelsin diye.

Bende kendimi işyerinde daha güvende hissediyorum
Bari birileri var
Evde tek olucam eşimde 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo

Çocuğunu ortada görneyince kofkmuyo mu hiç ben de onu anlamıyorum.hadi seni önemsemiyo,çocuğu güvendemi onu önemsesin bari.yok ya ben çıcuğuyla ilhilenmeyen misafir istemiyorum:))bozulursa bozulsun
kaynvalide yanında rahatlığa alışmışlar bu yüzden belkide peşinde gezinmiyor..

ama dün gece arkadaşlar bana çocuksuz gelmiş ilk defa şaşrdm belkide hamileym diye çünkü ev misafr sonrası çarşamba pazarına dönüyor rahat geçti şükür misafr ağırlamam

O snei çekemiyodur
Bana da işyerinde 1 kişi hariç herkes son ayına rağmen iyisin diyo
O 1 kişi de sürkeli diyette olan biri kilosu da hamile halimle benle aynı boyu bendne kısa
kıskançlığından yapıyodur eminim. patronumun eşi geldi dün inanamadı 8.ayıma gircem nerdeyse deyince hem görünüş olarak hemde hamilelik öncesinde nasıl aktifsem aynıyım.o kadar bakıyoruz kendimize olsun o kadar.gerçi ev tadilatından 2-3 haftadır plates yapamıyorum ama ay sonu gelince evde olucağım için full devam edicem normal doğum istiyorum allah nasip ederse..

bende hamilelğmn ilk aylarnda eşim işe gittikten sonra kabus gibi rüyalar görüyordum..
eşimin yastığına geçip onun eşofmanına sarılıp uyuyordum kokusuyla..
ben bunu gayriihtiyari yapıordum rahatlıordum..
ama bana büyükler olur öyle dediler eşinin eşyasıyla uyu dediler inanmam böyle şeylere ama ben zaten yapıyormuşum

Yok gittim de bu gördüğünüz silüetim de

dimi =)
ay sen hala calısıyormusun dıyorlar ya sanane , yanı bıkere sor ok ama hergun ne oluyor , bıde kıs ya kaban fln var uzerımde , karnını bı acda bakalım dıyorlar =) acmıyorum tabıkıde

bende çok tikli bi insanım ama kendi parçandan zannetmyrm tiksinmezsn ama bende feci el yıkama takıntısı var bez değiştrdikten sonra hele kesin yıkarım hatta bi kaç kez

Benim hiç spor alışkanlığım olmadı maalesef
Şimdi de züğürt tesellisi belki doğumdan sonra yaparım diyorum ama sanmam tembelim o konularda
Beslenmem de kötü, abur cubur ve kızartmaya bayılıyorum
Bu da görüp kendi salataya talim ederken daha kilolu olduğuna yanıyo, sonra gelip oran böyle buran böyle kulp takıyo da dedim ben 2 canlıyım olucak o kadar sizin bile oluyo. Napim hergün aynı eleştirileri yapınca bende deidm artık
Dış görünüşe yorum yapmama yoksa ben

dimi =)
ay sen hala calısıyormusun dıyorlar ya sanane , yanı bıkere sor ok ama hergun ne oluyor , bıde kıs ya kaban fln var uzerımde , karnını bı acda bakalım dıyorlar =) acmıyorum tabıkıde

Bana da hep doğum ne zaman diyolar
Ya balık hafızalılar ya da laf olsun torba dolsun diye soruyolar

ben de öyle hem coraspin hem de clexane kullanıyorum. açıkçası bebeklerimiz sağ salim doğsunlar bizler de sağlıkla ayağa kalkalım da ister normal doğum olsun ister sezaryen hiç farketmez benim için de. umarım hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

Bide kilo muhabbeti beni gıcık ediyor bi diyorlar cok iyisin aldin ama belli olmuyor ilk çocuk yaşın genç verirsin.
sonra da lokmalarimi sayiyorlar. Cok merak ediyorum dogumdan sonra ne yapacaksin. Ne tuhaflar tutarsizlik diz boyu

geçen benmde günüm vardı kuzenlerle.. kiloma takılıyorlar..
yemekten önce tartıldık sonrada ne kadar yemişizdr diye yemekten sonra tartıldık.. hepsi sofrada benle dalga geçti çok yedim diye.. ama tartıda anlaşıldı benm 2 katım kadar yemişler ama ne eğlendim o gün

benimde kuzenim sarmış durumda bildiğin koca karı aramızda bir yaş var
bir oğlu var 1,5 yaşlarında
hergün yazar whatsaptan beni deli etmek için yok ben ordamı doğum yapıcam
yok doktor ne zaman dedi doğum yook çatı muayenesi çok zor deyim ben sana
yok kaç kilo aldın yok doğumdan sonrası işkence yok bi ark var yeni evlenen yook düşünsene
bir ay sonra hamile kaldım diyo senin gibi..
bende ters ters cevaplar veriyorum kendisi 68 ile başladı 90 lara geldi
bende diyorum yaklaşık iki aydır aynı kilodayım almıyorum da vermiyorum kendini çabuk unuttu hasbam
doğumu diyorum şubat sonunda inş normal yapabilirsin kendi sezeryanla yaptı
ama normalde zor diyorlar boşver
anlamadım ki neyin kafasını yaşıyooo :)

hergün k validemden dinliyorum bu hikayeleri :) hele birde annesi gelince tam oluyor . benim annemde tarlada değildi ama cok zorluk çekmiş babamda ilgisizmiş. onlarla kıyaslayınca biz neden böyleyiz anlamıyorum valla

Yıkadım çekiyo mu acaba diye, ona göre kestirdim

Ben akşam tekrar baktım eşim en öne takmış ondna mı acaba karton piyerin önüne değiyo resmen
Biraz geri astırcam 4 yer var kornişte
hmm eşinin perde halkasndan takmadğı falanmı var yada eksik mi var çıkarmışken bi de onu kontrol edersin

Ohh ne güzel sohbet koyu işten katılamıyoruz biz bizim içinde kaynatın :)) Bu arada dn aile hekimim aradı beni yarın gelde kan tahlili yapalım ne zamandır yapmadık diye sizdende istiyorlar mı kızlar

günaydın kızlar sabaha kadar uyuyamadım akşam eşimle markete gittim kasıklarım o kadar ağrıdıki artık yürüyemicemde sanırım. sizinde oluyormu biraz ayakta kalınca ağrınız sızınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…