inat değilmi deseydinki bide beni doğumdan sonra gör... hahahah..Benim hiç spor alışkanlığım olmadı maalesef
Şimdi de züğürt tesellisi belki doğumdan sonra yaparım diyorum ama sanmam tembelim o konularda
Beslenmem de kötü, abur cubur ve kızartmaya bayılıyorum
Bu da görüp kendi salataya talim ederken daha kilolu olduğuna yanıyo, sonra gelip oran böyle buran böyle kulp takıyo da dedim ben 2 canlıyım olucak o kadar sizin bile oluyo. Napim hergün aynı eleştirileri yapınca bende deidm artık
Dış görünüşe yorum yapmama yoksa ben
benimde kuzenim sarmış durumda bildiğin koca karı aramızda bir yaş var
bir oğlu var 1,5 yaşlarında
hergün yazar whatsaptan beni deli etmek için yok ben ordamı doğum yapıcam
yok doktor ne zaman dedi doğum yook çatı muayenesi çok zor deyim ben sana
yok kaç kilo aldın yok doğumdan sonrası işkence yok bi ark var yeni evlenen yook düşünsene
bir ay sonra hamile kaldım diyo senin gibi..
bende ters ters cevaplar veriyorum kendisi 68 ile başladı 90 lara geldi
bende diyorum yaklaşık iki aydır aynı kilodayım almıyorum da vermiyorum kendini çabuk unuttu hasbam
doğumu diyorum şubat sonunda inş normal yapabilirsin kendi sezeryanla yaptı
ama normalde zor diyorlar boşver
anlamadım ki neyin kafasını yaşıyooo :)
iyi ki kendi doğurmuş.. hemen profesor mu kesılmısler.. Allahtan etrafımda oyle ınsanlar yok ben soyle boyle dedıkce onlar hıc zor degıl korkulcak sey degıl 5 dk lık is fılan dıye gecıstırıyorlar.. bazen dıyorum kı anlatsanıza dogum maceranızı sonra dıyorum ku yokyok sakın demeyın anlatmayın bır sey..benimde kuzenim sarmış durumda bildiğin koca karı aramızda bir yaş var
bir oğlu var 1,5 yaşlarında
hergün yazar whatsaptan beni deli etmek için yok ben ordamı doğum yapıcam
yok doktor ne zaman dedi doğum yook çatı muayenesi çok zor deyim ben sana
yok kaç kilo aldın yok doğumdan sonrası işkence yok bi ark var yeni evlenen yook düşünsene
bir ay sonra hamile kaldım diyo senin gibi..
bende ters ters cevaplar veriyorum kendisi 68 ile başladı 90 lara geldi
bende diyorum yaklaşık iki aydır aynı kilodayım almıyorum da vermiyorum kendini çabuk unuttu hasbam
doğumu diyorum şubat sonunda inş normal yapabilirsin kendi sezeryanla yaptı
ama normalde zor diyorlar boşver
anlamadım ki neyin kafasını yaşıyooo :)
herkeslerde bi çekememezlik var... hamileliğimiz onlara boş muhabbet olsun olarak geri döndü :) @demetriaa merak ettim sen hangi hastaneye gidiyorsun acaba?
evet benım kıde 22 ocak ıcın ıstedı 27 snde de muaynem var doktorada gosterırım ıyı olduOhh ne güzel sohbet koyu işten katılamıyoruz biz bizim içinde kaynatın :)) Bu arada dn aile hekimim aradı beni yarın gelde kan tahlili yapalım ne zamandır yapmadık diye sizdende istiyorlar mı kızlar
Ben olsam cevap yazmam
Görüldüğü halde cevap yazılmıyosa o da anlar herhalde susar 2 Dk
iyi ki kendi doğurmuş.. hemen profesor mu kesılmısler.. Allahtan etrafımda oyle ınsanlar yok ben soyle boyle dedıkce onlar hıc zor degıl korkulcak sey degıl 5 dk lık is fılan dıye gecıstırıyorlar.. bazen dıyorum kı anlatsanıza dogum maceranızı sonra dıyorum ku yokyok sakın demeyın anlatmayın bır sey..
yaşamlarımız çok farklı çünkü herkes kendi yaşadğı hayatın zorluklarına alışıyor..hergün k validemden dinliyorum bu hikayeleri :) hele birde annesi gelince tam oluyor . benim annemde tarlada değildi ama cok zorluk çekmiş babamda ilgisizmiş. onlarla kıyaslayınca biz neden böyleyiz anlamıyorum valla
http://www.hepsiburada.com/liste/wo...0krm&categoryId=60002068&SKU=AILEWLX170000KRM
Günaydın Kızlar bu arabayı alim mi ya ne düşünüyorsunuz?50 tl de para puan alıcam 550,00 tl ye gelicek travel siteme göre çok ucuz.Şöyle de bir durum varki benim bebek araba koltuğum var bidaha almış olucam.
sureklı havuc yemek ısteyen varmı ya , ay getırmeyı unutsam yanımda aklımdan cıkmıyor sureklı havuc ıstıyor canım
inat değilmi deseydinki bide beni doğumdan sonra gör... hahahah..
sonuçta doğumdan sonra kilo vericeksin hayatım aynımı kalıcan sanki. çatlasınlar. (ay ne kötüyüm) ama onlarda uğraşmasınlar bizimle başka işlerimi yok.
Ohh ne güzel sohbet koyu işten katılamıyoruz biz bizim içinde kaynatın :)) Bu arada dn aile hekimim aradı beni yarın gelde kan tahlili yapalım ne zamandır yapmadık diye sizdende istiyorlar mı kızlar
görümcem bu hafta sonu doğum yapacak. ona hastanede dağıtsın diye butik kurabiye yaptım, hem kendim içinde pratik yapmış oldum, bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 1374278
ben pek kilo almadım şeker cıktıktan sonra 2 kilo bile vermişim. şu 1 ay daha fazla almazsam iyi olucak. gerçi ben ilk zamanlar hep yürüyüş yapıyordum sabah akşam onun etkiside olmuştur kesinBende yapı olarak miyonum ufacık tefeciğim birde zayıfım herkes benim parmak çocuk doğuracağımı falan düşünüyor beni görünce sordukları ilk şey bebeğin kilosu kaç içeriye sığıyor mu falan yapıyorlar bende onlara sinir oluyorum sağlıklıymış çok şükür deyip kapatıyorum konuyu bişey diyemiyorlar bir daha
medılıfe gidiyorum tatlım sen?
boşver eylensin sen zaten toparlarsın.. bana dediklerinde orda bebek var yanlız diyorum unutuyolar galibaİyi niyetli olan kendi diyo
Tek göbekten aldın doğumdan sonra o da gider ne şanslısın diye
Bu da yan oda da hemen, duyunca daha beter laf sokuşturuyo bana
Sanırsın onun diyette olmasının sebebi benim, ben yine de çok bıktırmaıdkça bişey demiyorum
ben pek kilo almadım şeker cıktıktan sonra 2 kilo bile vermişim. şu 1 ay daha fazla almazsam iyi olucak. gerçi ben ilk zamanlar hep yürüyüş yapıyordum sabah akşam onun etkiside olmuştur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?