2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inat değilmi deseydinki bide beni doğumdan sonra gör... hahahah..
sonuçta doğumdan sonra kilo vericeksin hayatım aynımı kalıcan sanki. çatlasınlar. (ay ne kötüyüm) ama onlarda uğraşmasınlar bizimle başka işlerimi yok.

Ben olsam cevap yazmam
Görüldüğü halde cevap yazılmıyosa o da anlar herhalde susar 2 Dk

iyi ki kendi doğurmuş.. hemen profesor mu kesılmısler.. Allahtan etrafımda oyle ınsanlar yok ben soyle boyle dedıkce onlar hıc zor degıl korkulcak sey degıl 5 dk lık is fılan dıye gecıstırıyorlar.. bazen dıyorum kı anlatsanıza dogum maceranızı sonra dıyorum ku yokyok sakın demeyın anlatmayın bır sey..

Ohh ne güzel sohbet koyu işten katılamıyoruz biz bizim içinde kaynatın :)) Bu arada dn aile hekimim aradı beni yarın gelde kan tahlili yapalım ne zamandır yapmadık diye sizdende istiyorlar mı kızlar
evet benım kıde 22 ocak ıcın ıstedı 27 snde de muaynem var doktorada gosterırım ıyı oldu

arıza yaa oldum bittim çekemez zaten beniii
hamileliğimde bahane oldu ona..

hergün k validemden dinliyorum bu hikayeleri :) hele birde annesi gelince tam oluyor . benim annemde tarlada değildi ama cok zorluk çekmiş babamda ilgisizmiş. onlarla kıyaslayınca biz neden böyleyiz anlamıyorum valla
yaşamlarımız çok farklı çünkü herkes kendi yaşadğı hayatın zorluklarına alışıyor..

Gunaydin annisler guzel ve hizli gecen bir gun olsun

Canim buna bende baktim ama gecen hafta newyork modeli indirimdeydi 800e dusmustu onu siparis ettik bugun gelecek, bunu tercih etmememin sebebi digerinde uzerine portbebesi takiliyken kapanabiliyor olmasiydi tabi birde indirimden yararlandik, gelince yazarim yine marka nasil diye bende cok merak ediyorum

sureklı havuc yemek ısteyen varmı ya , ay getırmeyı unutsam yanımda aklımdan cıkmıyor sureklı havuc ıstıyor canım

Ayy bende evde hep olsa hep yerim tavsana dondum resmen

Bende yapı olarak miyonum ufacık tefeciğim birde zayıfım herkes benim parmak çocuk doğuracağımı falan düşünüyor beni görünce sordukları ilk şey bebeğin kilosu kaç içeriye sığıyor mu falan yapıyorlar bende onlara sinir oluyorum sağlıklıymış çok şükür deyip kapatıyorum konuyu bişey diyemiyorlar bir daha

İyi niyetli olan kendi diyo
Tek göbekten aldın doğumdan sonra o da gider ne şanslısın diye
Bu da yan oda da hemen, duyunca daha beter laf sokuşturuyo bana
Sanırsın onun diyette olmasının sebebi benim, ben yine de çok bıktırmaıdkça bişey demiyorum

Ohh ne güzel sohbet koyu işten katılamıyoruz biz bizim içinde kaynatın :)) Bu arada dn aile hekimim aradı beni yarın gelde kan tahlili yapalım ne zamandır yapmadık diye sizdende istiyorlar mı kızlar

Ben asilar icin gittigimde yaptirdim tahlilleri ona gore randevu verdi ebe birde kontrole gitmeden once orda tahlil yaptirip kendi doktoruma goturuyorum. Birde dogumdan once son kontrol diye bir randevu verdi ebe yine tahlil yapacakmis

ben pek kilo almadım şeker cıktıktan sonra 2 kilo bile vermişim. şu 1 ay daha fazla almazsam iyi olucak. gerçi ben ilk zamanlar hep yürüyüş yapıyordum sabah akşam onun etkiside olmuştur kesin

medılıfe gidiyorum tatlım sen?

işyerimin hemen yanı :) benim orda kötü bir geçmişim olmuştu o yüzden hiç ısınamadım o hastaneye ama arkadaşlarımdan da giden var gayet memnunlar :) ben b.düzündeki medicanaya gidiyordum ama normal doğum 6500 tl ,, sezeryan 8.000 tl ye yakın olunca bıraktım orayı 7. ayımda beri medipol mega ya gidiyorum, arkadaşım orda doğum yaptı ve çooook memnun kaldığı için... hemde medicanaya göre inanılmaz uygun

boşver eylensin sen zaten toparlarsın.. bana dediklerinde orda bebek var yanlız diyorum unutuyolar galiba

ben pek kilo almadım şeker cıktıktan sonra 2 kilo bile vermişim. şu 1 ay daha fazla almazsam iyi olucak. gerçi ben ilk zamanlar hep yürüyüş yapıyordum sabah akşam onun etkiside olmuştur kesin

Benimde iki aydır kilo alımım durdu kendime almamışım hiç kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…