Ohh ne güzel sohbet koyu işten katılamıyoruz biz bizim içinde kaynatın :)) Bu arada dn aile hekimim aradı beni yarın gelde kan tahlili yapalım ne zamandır yapmadık diye sizdende istiyorlar mı kızlar
kesinlikle yürüyüş çok iyi gelir. şekerin varsa sana doktor diyette vermiştir ondan fark eder tabiiben pek kilo almadım şeker cıktıktan sonra 2 kilo bile vermişim. şu 1 ay daha fazla almazsam iyi olucak. gerçi ben ilk zamanlar hep yürüyüş yapıyordum sabah akşam onun etkiside olmuştur kesin
Benden kimse istememişti kendim merak ettim ilk tahlilde kansız çıktığımdan 9,9
Bi baktım 7,6 ya düşmüş
İyi ki yaptırmışım erken öğrenildi
10 iğne vuruldum kan için, hapı da 3e çıkardılar
Daha belli değil 26 sınrna sonra kaç olmuş kan değerim ona bakılcak
İnşallah düzelmişimdir
Günlük bir yumurta önermiştim canım onu ihmal etme sakın onun çok faydası oluyor yükselmiştir inş.
ÇOK GÜZEL OLMUŞ YA:) BEN ÇOK BEĞENDİM... PROFESYONEL OLMUŞ ŞIKKK...görümcem bu hafta sonu doğum yapacak. ona hastanede dağıtsın diye butik kurabiye yaptım, hem kendim içinde pratik yapmış oldum, bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 1374278
ama şimdilerde pek yürüyemiyorum kar kış engel koydu. azcık yürüsem kasıklarım ağrıyo zatenkesinlikle yürüyüş çok iyi gelir. şekerin varsa sana doktor diyette vermiştir ondan fark eder tabii
Bi kere ben bi hamile kaıdn gördüm
Ben hamileyim dedi bi adamı kaldırdı
Bne niyeyse tenezül bile etmiyorum, acıyorum
Tipten 6 ay yerler zaten, bön bön bakınıyolar sonra benim baktığımı görünce hop gözlerini kapatıyolar
aslında öndeki o 4lü koltuklarda hamile engelli çocukluların önceliği var
Burası benim koltuğum müsade eder msiiniz yerime oturayım bile denebilir der ben de hayatta diyemem
Canim 8.aydan sonra plates yapılmıyor diye okudum geçen yanlismi acabakıskançlığından yapıyodur eminim. patronumun eşi geldi dün inanamadı 8.ayıma gircem nerdeyse deyince hem görünüş olarak hemde hamilelik öncesinde nasıl aktifsem aynıyım.o kadar bakıyoruz kendimize olsun o kadar.gerçi ev tadilatından 2-3 haftadır plates yapamıyorum ama ay sonu gelince evde olucağım için full devam edicem normal doğum istiyorum allah nasip ederse..
cok gıcıklar ya insanin psikolojisini bozuyorlaryaa yemin ediyorum aynen..
hahhahhah iyi olmuş gizli oburlar biz hamileyiz ya her yedigimiz batıyor kendileri nasildi acaba hamileyken merak ediyorum
geçen benmde günüm vardı kuzenlerle.. kiloma takılıyorlar..
yemekten önce tartıldık sonrada ne kadar yemişizdr diye yemekten sonra tartıldık.. hepsi sofrada benle dalga geçti çok yedim diye.. ama tartıda anlaşıldı benm 2 katım kadar yemişlerama ne eğlendim o gün
Aynen koca yazıya ve koca göbeklerimize rağmen kör olmayı seçiyolarsa tek laf edesim gelmiyo
Otursunlar belki başları göğe erer
ağrın azalır yürüyüş yapınca iyi gelir mutlaka evin içinde volta at benim gibiama şimdilerde pek yürüyemiyorum kar kış engel koydu. azcık yürüsem kasıklarım ağrıyo zaten
Çeksen emzirme yastığı aldın mı? Civil de falan var mı?
Bak bir arkadaş önerdi meme kalkanı ve emzirme yastığını çok rahat oluyormuş..
normal yastık iş görmezmi acaba baya pahalılar da :)Çeksen emzirme yastığı aldın mı? Civil de falan var mı?
Bak bir arkadaş önerdi meme kalkanı ve emzirme yastığını çok rahat oluyormuş..
gunaydınlarrrrr:))
evet rahatsız bi gun daha geçiriyorum..popom acımaya devam ediyor ve bugun sol kalçama ağrı saplanıyor otururken özellikle:))artık hergun bi yerime bişey oluyor:)bu bahsettiğiniz iş yerindeki sen hala burdamısın mevzularını bende çok yaşıyorum.geçen bi arkadaş gelmiş doğum iznine çıksana sen diyor bana.dedim neden çıkayım ki çalışabilir raporu alıcam daha devam edicem dedim..demezmi bana zaten sürekli izindesin diye..hafta içi 5-30 da çıkıp c.tesi pazar gelmiyorum diye soyluyor bu lafı..millete dert oldu erken çıkmam ..uyus oluyorum..
evet dediğin gibi hamile olunca batıyor..hahhahhah iyi olmuş gizli oburlar biz hamileyiz ya her yedigimiz batıyor kendileri nasildi acaba hamileyken merak ediyorum
bende aksamları sıgamıyorum koltuklara sankii yemekden sonra daha da sısıyorum sızede oyle oluyor muofiste çok oturunca benim de ağrıyo evdeyken hiçbişe olmuo
sık sık kalkıp bi tur atmak gerekio sanırım
normal yastık iş görmezmi acaba baya pahalılar da :)
bende aksamları sıgamıyorum koltuklara sankii yemekden sonra daha da sısıyorum sızede oyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?