2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh ne güzel sohbet koyu işten katılamıyoruz biz bizim içinde kaynatın :)) Bu arada dn aile hekimim aradı beni yarın gelde kan tahlili yapalım ne zamandır yapmadık diye sizdende istiyorlar mı kızlar

Benden kimse istememişti kendim merak ettim ilk tahlilde kansız çıktığımdan 9,9
Bi baktım 7,6 ya düşmüş
İyi ki yaptırmışım erken öğrenildi
10 iğne vuruldum kan için, hapı da 3e çıkardılar
Daha belli değil 26 sınrna sonra kaç olmuş kan değerim ona bakılcak
İnşallah düzelmişimdir

ben pek kilo almadım şeker cıktıktan sonra 2 kilo bile vermişim. şu 1 ay daha fazla almazsam iyi olucak. gerçi ben ilk zamanlar hep yürüyüş yapıyordum sabah akşam onun etkiside olmuştur kesin
kesinlikle yürüyüş çok iyi gelir. şekerin varsa sana doktor diyette vermiştir ondan fark eder tabii

Günlük bir yumurta önermiştim canım onu ihmal etme sakın onun çok faydası oluyor yükselmiştir inş.

Günlük bir yumurta önermiştim canım onu ihmal etme sakın onun çok faydası oluyor yükselmiştir inş.

Tamamen yiyemiyorum hiç ama kendimi zorluyorum ( eskiden de sevmezdim hamilelikle beraber hepten kokudan tiksindim )
Keçiboynuzu yemeye çalışıyorum o da yicek bişeye benzmeiyo kütük gibi ama napim şifa niyetine

aslında öndeki o 4lü koltuklarda hamile engelli çocukluların önceliği var
Burası benim koltuğum müsade eder msiiniz yerime oturayım bile denebilir der ben de hayatta diyemem

Bende izne çıkınca keçe magnete sararım diyodum da bi de ikramlık kısmı var
Hazır mı alsak nedir
Zırt pırt biri gelcek yapmayla bitmez önce yapsak bayatlar filan ?

aslında öndeki o 4lü koltuklarda hamile engelli çocukluların önceliği var
Burası benim koltuğum müsade eder msiiniz yerime oturayım bile denebilir der ben de hayatta diyemem

Aynen koca yazıya ve koca göbeklerimize rağmen kör olmayı seçiyolarsa tek laf edesim gelmiyo
Otursunlar belki başları göğe erer

Canim 8.aydan sonra plates yapılmıyor diye okudum geçen yanlismi acaba
yaa yemin ediyorum aynen..
cok gıcıklar ya insanin psikolojisini bozuyorlar
hahhahhah iyi olmuş gizli oburlar biz hamileyiz ya her yedigimiz batıyor kendileri nasildi acaba hamileyken merak ediyorum

Aynen koca yazıya ve koca göbeklerimize rağmen kör olmayı seçiyolarsa tek laf edesim gelmiyo
Otursunlar belki başları göğe erer

Çek sen emzirme yastığı aldın mı? Civil de falan var mı?

Bak bir arkadaş önerdi meme kalkanı ve emzirme yastığını çok rahat oluyormuş..

Denokids indirime girerse beni dürtün uyku seti alıcam ordan

ofiste çok oturunca benim de ağrıyo evdeyken hiçbişe olmuo
sık sık kalkıp bi tur atmak gerekio sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…