benim 8. ayım dolmadı daha hamile platesi yapıyorum. sadece bacak sırt ve pelvik kasları için normal doğuma hazırlık karnı çok ezmeden bazı hareketleri yumuşatarak yapıyorum sırtıma ve bacaklarıma inanılmaz iyi geliyor. daha rahat hareket ediyorum normal plates değil sonuçta. ben çevremde doğuma kadar spor yapanları duydum vicut alışgın olduğundan sorun olmuyor ve rahat bir doğum oluyor. süresi kısalıyor en azından.Canim 8.aydan sonra plates yapılmıyor diye okudum geçen yanlismi acaba
cok gıcıklar ya insanin psikolojisini bozuyorlar
hahhahhah iyi olmuş gizli oburlar biz hamileyiz ya her yedigimiz batıyor kendileri nasildi acaba hamileyken merak ediyorum
önlük bende almadım ama gozume carparsa alırım nette pahalı :)Benimde aklıma ya battaniye ya başka minik yastık geldi almadım ne biliyim emzirme ile başlayan çok ürün var bıkkınlık geldiemzirme önlüğü aldım emzirme atleti filan
Onları almadım
Bilmem ki emzirme önlüğü aldım tek
normal yastık iş görmezmi acaba baya pahalılar da :)
hakkaten bazen yusyuvarlağım ya su anda esıme dıyorum ya bı destek verırmısın :) cok komık oluyorumEvet bana da öyle oluyo zor uzanıyorum tv karşısına göbekle
Hüsmen Dayı'ya bağlaıdm durumu diyorum
ben park yatak aldım.. icine pamuk yatak verdıler yenı dogan ıcın pamuk yatagı onerıyorlar. sonucta besıkte park yatak da aynıdır. yenıdogan sonucta pamuk yaptırabılırsınn.arkadaşlar mobilya beşik için yatak bakıyorum ben ara ara dillendryrmda
o kadar kararsızımki ne yapacağımı bilmiyorum.. keşke park yatak mı alsaydım bile diyorum herşeyi içinde park yataklarda vardı
pahalı bi yatakta istemiyorum.. kalın sünger kestirsem sizce oluru var mı komşum bana olur dedi ama emin olamadım
arkadaşlar mobilya beşik için yatak bakıyorum ben ara ara dillendryrmda
o kadar kararsızımki ne yapacağımı bilmiyorum.. keşke park yatak mı alsaydım bile diyorum herşeyi içinde park yataklarda vardı
pahalı bi yatakta istemiyorum.. kalın sünger kestirsem sizce oluru var mı komşum bana olur dedi ama emin olamadım
önlük bende almadım ama gozume carparsa alırım nette pahalı :)
su simit seklınde olanlar dıımı ?İlkay da kullanmıs başka bir arkadaş da ikisi de memnun sana da söyliyim dedim araştır istersen kafana yatarsa alırsın
Bilmem arkadaşa sordum çok yardımcı oluyor belin ağrımıyor dedi tabi henüz fiyat bakmadım netten değil de herhangi birbebek mağazasına da bakabiliriz aslında belki uygun vardır
hakkaten bazen yusyuvarlağım ya su anda esıme dıyorum ya bı destek verırmısın :) cok komık oluyorum
valla bende diyemiyorum malesef...aslında öndeki o 4lü koltuklarda hamile engelli çocukluların önceliği var
Burası benim koltuğum müsade eder msiiniz yerime oturayım bile denebilir der ben de hayatta diyemem
İlkay da kullanmıs başka bir arkadaş da ikisi de memnun sana da söyliyim dedim araştır istersen kafana yatarsa alırsın
Bilmem arkadaşa sordum çok yardımcı oluyor belin ağrımıyor dedi tabi henüz fiyat bakmadım netten değil de herhangi birbebek mağazasına da bakabiliriz aslında belki uygun vardır
evde sıkıntı olmaz odada gıt emzır onluge gerek yok dıe dusunuyorum da dısarısı ıcın dıımı o o onluk yada mısafırlık ıcın fılan.Bende daha almadım da şunu öneriyolar genelde
http://www.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak_XYZ-45845
O kamufle eder zaten o zaman istediğim yastığı kullan ya da istediğin kadar atletini sıyıro yüzden aklıma yattı
Çekirge seni rüyamda gördüm:)oturmaya gelmişiz sana ve senin suyun geliyo:)eşini çağırıyoruz birtürlü gelmiyo ne alakaysa benim babam seni hastaneye göyürüyo:)))Kalkamayınca kötü de hisseidyo insna kendini
Ey gidi diyosun dimi
evde sıkıntı olmaz odada gıt emzır onluge gerek yok dıe dusunuyorum da dısarısı ıcın dıımı o o onluk yada mısafırlık ıcın fılan.
tabi canım o yuzden hep dık oturmak zorunda kalıyorum azcık yayılsam kalkamıyorum bakıyorum bazen oyle yayılmısım farkında olmadan. goruntude kotu ama bacaklarım kapanmıyor :) benım karnım baya buyuduKalkamayınca kötü de hisseidyo insna kendini
Ey gidi diyosun dimi
su simit seklınde olanlar dıımı ?
inşallah canım cok istiyorum emsin 1 defa ruyamda gogsumden sut aktıgını gordum ama masallahı var yanı ıkıdefa da kendımı bebek emzırırken gordum :)Hastane ve misafirlikte diye düşündüm ben
İnaşallah sütümüz de olur
Çekirge seni rüyamda gördüm:)oturmaya gelmişiz sana ve senin suyun geliyo:)eşini çağırıyoruz birtürlü gelmiyo ne alakaysa benim babam seni hastaneye göyürüyo:)))
Rüyalarımı hiç hatırlamam o yüzden aklımda bukadarı kalmış.hayır olsun inşallah:)
evet pamuk yatakta güzel ona da baktım fakat ince oluyor mobilya için cnmben park yatak aldım.. icine pamuk yatak verdıler yenı dogan ıcın pamuk yatagı onerıyorlar. sonucta besıkte park yatak da aynıdır. yenıdogan sonucta pamuk yaptırabılırsınn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?