2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim 8. ayım dolmadı daha hamile platesi yapıyorum. sadece bacak sırt ve pelvik kasları için normal doğuma hazırlık karnı çok ezmeden bazı hareketleri yumuşatarak yapıyorum sırtıma ve bacaklarıma inanılmaz iyi geliyor. daha rahat hareket ediyorum normal plates değil sonuçta. ben çevremde doğuma kadar spor yapanları duydum vicut alışgın olduğundan sorun olmuyor ve rahat bir doğum oluyor. süresi kısalıyor en azından.

arkadaşlar mobilya beşik için yatak bakıyorum ben ara ara dillendryrmda

o kadar kararsızımki ne yapacağımı bilmiyorum.. keşke park yatak mı alsaydım bile diyorum herşeyi içinde park yataklarda vardı
pahalı bi yatakta istemiyorum.. kalın sünger kestirsem sizce oluru var mı komşum bana olur dedi ama emin olamadım

Onları almadım
Bilmem ki emzirme önlüğü aldım tek

İlkay da kullanmıs başka bir arkadaş da ikisi de memnun sana da söyliyim dedim araştır istersen kafana yatarsa alırsın

normal yastık iş görmezmi acaba baya pahalılar da :)

Bilmem arkadaşa sordum çok yardımcı oluyor belin ağrımıyor dedi tabi henüz fiyat bakmadım netten değil de herhangi birbebek mağazasına da bakabiliriz aslında belki uygun vardır

ben park yatak aldım.. icine pamuk yatak verdıler yenı dogan ıcın pamuk yatagı onerıyorlar. sonucta besıkte park yatak da aynıdır. yenıdogan sonucta pamuk yaptırabılırsınn.

Bende daha almadım da şunu öneriyolar genelde

http://www.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak_XYZ-45845
önlük bende almadım ama gozume carparsa alırım nette pahalı :)

O kamufle eder zaten o zaman istediğim yastığı kullan ya da istediğin kadar atletini sıyır o yüzden aklıma yattı

su simit seklınde olanlar dıımı ?

Küçük beşiğin içindeki minik yastık olur giib
Olmazsa alırım bi tane
Göğüs kremi aldım daha başlamadım doğumdan 10 gün önce başla dediler

Kalkamayınca kötü de hisseidyo insna kendini
Ey gidi diyosun dimi
Çekirge seni rüyamda gördüm:)oturmaya gelmişiz sana ve senin suyun geliyo:)eşini çağırıyoruz birtürlü gelmiyo ne alakaysa benim babam seni hastaneye göyürüyo:)))
Rüyalarımı hiç hatırlamam o yüzden aklımda bukadarı kalmış.hayır olsun inşallah:)

Amin ( bende geçen Burcunun kızı değil oğlu olduğunu görüdm rüyamda )
Hep evde tek olucam eşim de 1,5 saat uzakta çalışıyo diyorum ya ondan herhalde
Babaya selamlar

Cekirgee bu ürün e-bebek mağazalarnda varmıdırki gidip baksam güzelmiş

ben park yatak aldım.. icine pamuk yatak verdıler yenı dogan ıcın pamuk yatagı onerıyorlar. sonucta besıkte park yatak da aynıdır. yenıdogan sonucta pamuk yaptırabılırsınn.
evet pamuk yatakta güzel ona da baktım fakat ince oluyor mobilya için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…