2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım cok istiyorum emsin 1 defa ruyamda gogsumden sut aktıgını gordum ama masallahı var yanı ıkıdefa da kendımı bebek emzırırken gordum :)

Ablamın olmamıştı sütü
Bi arkadaş 9 ay önce doğum yaptı mecburen mamaya başlaıd hemen, sütü yok diye
Bizim olur inşallah ya bir damlası bile bebeğe şifa

benimde ark kuzenim çok met ettiler benimde hoşuma gitti devam ediyorum..

GEÇMİŞ OLSUN CANIM FAZLA HAREKET ETME
sagol canim calisiyorum malesef ister istemez sürekli hareket halindeyim.. gecer insallah yakinda..
kuyruk sokumu agrısı fena , bu ay daha cok zorlanıyorum ıs yerınde oturmakta o agrı yuzundende ,
bende onceden berıdır var bu tabı agırlastıkca agrıda arttı :S
off sorma canim ya insani kisitliyor resmen.. allahtan artik yarim gün calisiyorum ama o bile fazla gelmeye basladi.. tüm gün oturmaya dayanamiyor insan gercekten son zamanlarda..
günaydın kızlar sabaha kadar uyuyamadım akşam eşimle markete gittim kasıklarım o kadar ağrıdıki artık yürüyemicemde sanırım. sizinde oluyormu biraz ayakta kalınca ağrınız sızınız
benimde öyle oluyor bizde pazar aksami yürüyüse ciktik esimle eve geldigimizde kasiklarim, bacaklarimin arasindaki kemikler ve kuyruk sokumum fena agridi.. pazarteside izinliyim diye temizlik yaptim baya.. simdi hala kuyruk sokumum agriyor feci halde.. bana doktorum yürüyüs falan yapma uzanip dinlen demisti.. mecbur öyle yapicam artik

idil-boris benim evim çok yakın medipol megaya ben pek beyenmiyorum o hastaneyi herkesi sezeryan yapıyolar.arkadaşlarımdan orada doğum yapanlar memnun ama normal doğum hiç yok orda..

Ablamın olmamıştı sütü
Bi arkadaş 9 ay önce doğum yaptı mecburen mamaya başlaıd hemen, sütü yok diye
Bizim olur inşallah ya bir damlası bile bebeğe şifa
bu arada doğum yapan eşimin kuzeni hastanede kullanması ıcın vermisler baya profosyonel bısıy ama sutu gelmemıs. medıpolde dogum yaptı. doğumdan sonra gelır ınsallah bızımde bazılarının son aylarda akıntısı bıle oluyormus

Tamamen yiyemiyorum hiç ama kendimi zorluyorum ( eskiden de sevmezdim hamilelikle beraber hepten kokudan tiksindim )
Keçiboynuzu yemeye çalışıyorum o da yicek bişeye benzmeiyo kütük gibi ama napim şifa niyetine

ben çok severim keçiboynuzunu normalde bile yiyordum
hamilelikte zararı yoksa ben de aldırayım:)

ben yatıp uyumadan dinlenemiyorum koltukta uzanmak yada oturmak beni dinlendirmiyor. ya yatağıma gidip uyucam başka türlü yok yani

ben çok severim keçiboynuzunu normalde bile yiyordum
hamilelikte zararı yoksa ben de aldırayım:)

Keçi boynuzu özü önerdiler kansızlık için
Pekmez gibi ya yiyemiyorum ben öyle şeyler
Keçi boynuzu aldım ama zar zor kemirip duruyorum 1 er tane

idil-boris benim evim çok yakın medipol megaya ben pek beyenmiyorum o hastaneyi herkesi sezeryan yapıyolar.arkadaşlarımdan orada doğum yapanlar memnun ama normal doğum hiç yok orda..

Bende bi kere gittim
İlk yapılan kan+idrara 240 TL istedi 1 hafta sonra kontrole gel kontrol de ücretsiz dedi gittim kansızlığım belli olmasına rağmen yine tahlil yazdı 340 dedi bi daha da gitmedim

ebebekte 40a var 60a var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…