inşallah canım cok istiyorum emsin 1 defa ruyamda gogsumden sut aktıgını gordum ama masallahı var yanı ıkıdefa da kendımı bebek emzırırken gordum :)
işyerimin hemen yanı :) benim orda kötü bir geçmişim olmuştu o yüzden hiç ısınamadım o hastaneye ama arkadaşlarımdan da giden var gayet memnunlar :) ben b.düzündeki medicanaya gidiyordum ama normal doğum 6500 tl ,, sezeryan 8.000 tl ye yakın olunca bıraktım orayı 7. ayımda beri medipol mega ya gidiyorum, arkadaşım orda doğum yaptı ve çooook memnun kaldığı için... hemde medicanaya göre inanılmaz uygun
Allahım peşi erkek galiba :)Amin ( bende geçen Burcunun kızı değil oğlu olduğunu görüdm rüyamda )
Hep evde tek olucam eşim de 1,5 saat uzakta çalışıyo diyorum ya ondan herhalde
Babaya selamlar
Allahım peşi erkek galiba :)
sagol canim calisiyorum malesef ister istemez sürekli hareket halindeyim.. gecer insallah yakinda..GEÇMİŞ OLSUN CANIM FAZLA HAREKET ETME
off sorma canim ya insani kisitliyor resmen.. allahtan artik yarim gün calisiyorum ama o bile fazla gelmeye basladi.. tüm gün oturmaya dayanamiyor insan gercekten son zamanlarda..kuyruk sokumu agrısı fena , bu ay daha cok zorlanıyorum ıs yerınde oturmakta o agrı yuzundende ,
bende onceden berıdır var bu tabı agırlastıkca agrıda arttı :S
benimde öyle oluyor bizde pazar aksami yürüyüse ciktik esimle eve geldigimizde kasiklarim, bacaklarimin arasindaki kemikler ve kuyruk sokumum fena agridi.. pazarteside izinliyim diye temizlik yaptim baya.. simdi hala kuyruk sokumum agriyor feci halde.. bana doktorum yürüyüs falan yapma uzanip dinlen demisti.. mecbur öyle yapicam artikgünaydın kızlar sabaha kadar uyuyamadım akşam eşimle markete gittim kasıklarım o kadar ağrıdıki artık yürüyemicemde sanırım. sizinde oluyormu biraz ayakta kalınca ağrınız sızınız
bu arada doğum yapan eşimin kuzeni hastanede kullanması ıcın vermisler baya profosyonel bısıy ama sutu gelmemıs. medıpolde dogum yaptı. doğumdan sonra gelır ınsallah bızımde bazılarının son aylarda akıntısı bıle oluyormusAblamın olmamıştı sütü
Bi arkadaş 9 ay önce doğum yaptı mecburen mamaya başlaıd hemen, sütü yok diye
Bizim olur inşallah ya bir damlası bile bebeğe şifa
heheheh evettOğlun olursa Çekirge demişti dersin
Tamamen yiyemiyorum hiç ama kendimi zorluyorum ( eskiden de sevmezdim hamilelikle beraber hepten kokudan tiksindim )
Keçiboynuzu yemeye çalışıyorum o da yicek bişeye benzmeiyo kütük gibiama napim şifa niyetine
bu arada doğum yapan eşimin kuzeni hastanede kullanması ıcın vermisler baya profosyonel bısıy ama sutu gelmemıs. medıpolde dogum yaptı. doğumdan sonra gelır ınsallah bızımde bazılarının son aylarda akıntısı bıle oluyormus
ben yatıp uyumadan dinlenemiyorum koltukta uzanmak yada oturmak beni dinlendirmiyor. ya yatağıma gidip uyucam başka türlü yok yanisagol canim calisiyorum malesef ister istemez sürekli hareket halindeyim.. gecer insallah yakinda..
off sorma canim ya insani kisitliyor resmen.. allahtan artik yarim gün calisiyorum ama o bile fazla gelmeye basladi.. tüm gün oturmaya dayanamiyor insan gercekten son zamanlarda..
benimde öyle oluyor bizde pazar aksami yürüyüse ciktik esimle eve geldigimizde kasiklarim, bacaklarimin arasindaki kemikler ve kuyruk sokumum fena agridi.. pazarteside izinliyim diye temizlik yaptim baya.. simdi hala kuyruk sokumum agriyor feci halde.. bana doktorum yürüyüs falan yapma uzanip dinlen demisti.. mecbur öyle yapicam artik
ben çok severim keçiboynuzunu normalde bile yiyordum
hamilelikte zararı yoksa ben de aldırayım:)
benimde canm çekti şimdi bende alayım keçiboynuzu :)ben çok severim keçiboynuzunu normalde bile yiyordum
hamilelikte zararı yoksa ben de aldırayım:)
bende aksamları sıgamıyorum koltuklara sankii yemekden sonra daha da sısıyorum sızede oyle oluyor mu
sen kırmızı pancar aldınmı ihmal etme onu hemen nası kanlanırsın gör bakKeçi boynuzu özü önerdiler kansızlık için
Pekmez gibi ya yiyemiyorum ben öyle şeyler
Keçi boynuzu aldım ama zar zor kemirip duruyorum 1 er tane
idil-boris benim evim çok yakın medipol megaya ben pek beyenmiyorum o hastaneyi herkesi sezeryan yapıyolar.arkadaşlarımdan orada doğum yapanlar memnun ama normal doğum hiç yok orda..
İlkay da kullanmıs başka bir arkadaş da ikisi de memnun sana da söyliyim dedim araştır istersen kafana yatarsa alırsın
Bilmem arkadaşa sordum çok yardımcı oluyor belin ağrımıyor dedi tabi henüz fiyat bakmadım netten değil de herhangi birbebek mağazasına da bakabiliriz aslında belki uygun vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?