- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
ben cabuk yıkılıyorumda esım masallah oturuyor gecelerı onada uyuz oluyorum. zaten genıslemısım bıde gelıyor sarılıyor yatagın ortasında yatıyor kalıyorum ona gore kocaman ama bana gore kucucuk yerde :)biz akşam evde sürekli yatar konumdayız
o yüzden de saat 11 olmadan uyuyakalıyoruz:)
sen kırmızı pancar aldınmı ihmal etme onu hemen nası kanlanırsın gör bak
ne ameliyatı oldun- karın germe/yağ aldırma vs.vs. ne kadar zamanda toparlandın eyer gerekirse bende yaptırıcamda ondan soruyorum.Ayyy hic umrum değil o kilo muhabbeti yapanlar,ilk grbeligimde 40 kilo aldım,bunda da 13 kiloyla gidiyorum bakalim ,bisey diyenlere de gider yine estetik olurum diyorum,58 kilo vermisim beni kimse kiloyla kotkutamaz.....
onu al canım soy hasla sonra kup kup dogra sırkelı yaglı lımonlu sosBen o naısl yeniyo bilmiyodum netten bakıcaktım
İyi hatırlattın bakim bi
ben doktorlarından memnun kalmamıştım. sadece gerekirse labratuarını kullanıyorum. benim hastanem daha pahalı olduğundan dolayı.Bende bi kere gittim
İlk yapılan kan+idrara 240 TL istedi 1 hafta sonra kontrole gel kontrol de ücretsiz dedi gittim kansızlığım belli olmasına rağmen yine tahlil yazdı 340 dedi bi daha da gitmedim
idil-boris benim evim çok yakın medipol megaya ben pek beyenmiyorum o hastaneyi herkesi sezeryan yapıyolar.arkadaşlarımdan orada doğum yapanlar memnun ama normal doğum hiç yok orda..
meyve sıkacağına meyve suyu yaparken onuda at sık iç. ama turşu seviyosan turşusunuda yapabilirsinBen o naısl yeniyo bilmiyodum netten bakıcaktım
İyi hatırlattın bakim bi
onu al canım soy hasla sonra kup kup dogra sırkelı yaglı lımonlu sos
salata nıyetıne
Keçi boynuzu özü önerdiler kansızlık için
Pekmez gibi ya yiyemiyorum ben öyle şeyler
Keçi boynuzu aldım ama zar zor kemirip duruyorum 1 er tane
meyve sıkacağına meyve suyu yaparken onuda at sık iç. ama turşu seviyosan turşusunuda yapabilirsin
ben cabuk yıkılıyorumda esım masallah oturuyor gecelerı onada uyuz oluyorum. zaten genıslemısım bıde gelıyor sarılıyor yatagın ortasında yatıyor kalıyorum ona gore kocaman ama bana gore kucucuk yerde :)
keçiboynuzu özü var bende de şehirdışı biyerden almıştık geçen sene
zararı var mı bilmediğimden bıraktım hamilelikten sonra
ben doktorlarından memnun kalmamıştım. sadece gerekirse labratuarını kullanıyorum. benim hastanem daha pahalı olduğundan dolayı.
kesinlikle sezeryan yapacaksan sana uygun tabiki hem ücret hemde hizmet olarak sana cevap verecektir. sorun yaşamazssın sezeryana girenler memnun ordanbende sezeryan istiyorum ilk başlarda normal diye şartlamıştım kendimi ama doğum yaklaştıkça tırsmaya başladım fazlasıyla ... o yüzden sorun olmaz sanırım...
Baktım kolaymış
Ben tek turşuda yemiştim eve aldığımız bi sebze değil diye bilmiyodum kırmızı pancarı
Brokoli gibi haşlayıp salata yapıcaz yani, tamam sağ olun kızlar akşam alayım görmüştüm markette
benim eşim de yatağın ortasında yatıyor hele bi de sırtüstü yatarsa bi bakıyorum uçta kalmışım azcık yorganla
ben yıkadım utuledım h sonu cantamı hazırlarım galıba bu aksam da oturma odamdakı kılımımı yıkıcam sonra mutfaktakını hafta ya hafta ıcıde halılarım verılcek 24 nde temızlık olcak cmtesı gnu annem bızde olacagından esım de ısten geldıkten sonra yatagını hazırlıcaz. tüller perdeler yıkancak.. off cok is var :)bu hafta beşik işini kesin olarak hallediyorum kızlar + nevresim takımını da
geriye kendime alacağım çanta + iç çamaşırı kalıyoor
bebişin kıyafetlerini akşamları yıkayıp hafta sonu ütüleyim diyorum
annemlerde temizlik işine bakıcaklar
yarın işe gelmiycem babamla halletmemiz gereken işler var.
bir de ağır uykusu var anlatamam. bazen sınır krızı gecırıcem dıye korkuyorum :)benim eşim de yatağın ortasında yatıyor hele bi de sırtüstü yatarsa bi bakıyorum uçta kalmışım azcık yorganla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?