2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kokusu kalıcı olurmu bılmıyorum bıraz sabun rendeleyıp keseleyıp utuledıkten sonra arasına mı koysam acaba guzell kokmaları ıcın. :)
ben dalinin sıvı deterjanını aldım daha doğrusu kayınvalidem almış o güzel diye dün yıkadım öyle güzel kokuyoki tavsiye ederim sıvı olduğu için kalınıt derdi de olmadı

turşusuna bayılırımmmm ama haşlaması tatsız olur ii soslamak laızm onu
sirke falan nasıl olur acaba

Sirkede dinlendirin yazmışlar
sirke limon yağla güzel olur snaki
Şu mor lahana gibi, adı mor lahana mı bilmem de ben mor diyorum işte

benimde öyle nasıl olucak bilmiyorum allahtan kızkardeşi çok bende :))
benimde mutfağım değilde balkondaki halının yıkanması lazım üstten su alıyo çünkü
ama nasıl kuruycak düşünüyorum

Bende en son perdesini ütülerken o gazla yıkaıdğım tüm kıyafetlerini de yıkadım İkra'nın
Herşey hazır sayılır bir o eksik
Gel İkracık gel gel gel
Ama yavaş gel

ben dalinin sıvı deterjanını aldım daha doğrusu kayınvalidem almış o güzel diye dün yıkadım öyle güzel kokuyoki tavsiye ederim sıvı olduğu için kalınıt derdi de olmadı
ben dalan roxy aldım canım kalıntısı olmadı oyle cokda koymadım. ılk yıkadıgımda mıs gıbı koktular ama kurutup ütüledikten sonra kokusu kalmadı.. acaba kokusu olmaması daha mı ıyı dıe hanı yenı dogan ya aama mıs gıbı kokmalarını da ısterdım :)

Turşu da çok seviyorum da hiç tuşu yapmadım
Ablam yapar yollar genel de ama
bu öyle normal turşu gibi değil pancarı al bigüzel yıka tencereye su koy kaynat. çok yumuşamasın patates gibi haşlıyosun. sonra pancarı soyup kupkup doğra kavanoza doldur dibindeki suyu ustune ekle geri kalanınada sirke ekle. istersen tuz yada sarımsakta koyabilirsin ben onları koymuyorum .kavanozu kapat ertesi gün yiyebilirsin. cok güzel oluyo. yoğurdun içine bile katıp yiyorum ben pespembe oluyo çilekli yoğurt gibi :)

ben de kardes yok. 54 yasında annem onada gell su mutfak dolaplarını ındır sıl dıyemem durumum varken bır kere alacagım bayan sonra zaten kendıme yaparım kılımlerı o yuzden erken yıkıyorum halılarda kuruyup gelırse sıkntı yok. yıkamaya ver

Yıkama dediniz aklıma geldi

Geçen kayınvalidem dedi ki bebek kıyafeti var dimi ?
Yani o kadar fransız durumumuzdan
Aldık dedim
Onlar yıkanmalı deid
Yıkadık dedim
Ama şey şeyle hacı şakir... diyodu ki
Biliyorum hacı şakir granül toz sabunla deidm
Hımmm kim yıkadı dedi
Ben dedim
Eşim de başka kim yıkayacak sanki dedi
Hıı ben sana o deterjendan alırım dedi, aldık zaten evde var dedim

Ölür müsün öldürür müsün

Bende en son perdesini ütülerken o gazla yıkaıdğım tüm kıyafetlerini de yıkadım İkra'nın
Herşey hazır sayılır bir o eksik
Gel İkracık gel gel gel
Ama yavaş gel
bn de de annemdekıler kaldı. o yıkayacak utuleyecek getırcek.. bana bi pijama takımı daha almıs asıl lohusa takımımın sabahlıgınıda ananem parasını gondermıstı sagolsun onuda almıs herhalde bende bu hafta cantamı hazırlarım eksıklerım bıttı sayılır benımde bı camasır ıste onuda 27 snde kontrolum var ozaman hallederım :)

1 günde oluyo mu yani iyiymiş ( ben normal turşu gibi sandım ablam karışık turşuya atıyodu suyuna renk veriyodu )
Ekşili yaparsam severek yerim ben onu
Sağ ol

günaydın deseydin

kızlar hayırlı günler. size bir sorum olacak ben şimdi biberon ve emzik alacağım ama hangi marka ve hangi özelliklerde almam gerekiyor çok kararsız kaldım. sizler hangisini aldınız bana bir akıl verir misiniz

arkadaşlar ben buara çayı çok fazla abarttım
çay yerine alternatif sıcak içecek ne önerirsiniz ??

hahahahah
ayy ne güldüm yaaa ilahii kadın

dr brown biberon doğal akıs sayesınde bebekde gaz yapmıyormus
awent yenı dogan emzik hediye geldi burdada oneren oldu

allah sabir versin cekirge.. senin kv bi alemmis :) kadin tuttum elbiseleri yikattirmak icin deseydin :)

annemde genç benim 43 yaşında :)) kızkardeşlerimde maşallah kadından iyi yaparlar
o yüzden temizlik onlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…