2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi kere de çıtçıtlı badi mi alsam diye aramıştı hatırlarsınız
Şimdi de hacı şakir granül toz sabun alırım diyo
Doğuma gidicem artık yahu almıyosun sus bari komik olma dimi

:) benimkide almış iki ip hırka yelek ördürücekmiş
başka bişey sorduğu yok ne kıyafet ne başka bişey..
görümcelerimde öyle temizlik bile soran yokk

Aynen bende halledicem bu haftasonu beşiği gina geldi Kararsız kararsiz bakmaktan. Nevresim annem dikiyor. Belki bi tane yedek alırım tabi besik alınca yatak mevzusu cikicak.
Benim de cantam yok bi kac model bakacagim canli canli boyutlarina falan netten siparis veririm daha uygun olur.
Dun aksam kendi gecelik pijamalarimi yikadim bu aksam utulerim.
yarin aksamda bebisin kileri yikicam bende. Haftasonu utulerim.halilari vereceğim ocak sonunda onlar yokken bi de temizlikci aldimmi tamamdır. Of cok is var

merabalar. yarın randevum var benim de, 32. hafta çalışabilir raporu almak için gidiyorum. iş yerindekiler bu halde nasıl geliyosun, ne zamana kadar çalışacaksın diyolar. ben bilmiyodum ya yorulduğumu, zorlandığımı sanki. arkadaş doğum sonrası ikinci dönemi ve tatili kapatmak çocuğumun yanında bu sefer daha uzun süre kalmak istiyorum 37. haftaya kadar gelmeye çalışıcam işe. bunu da bilmezler de izin aktarma vs. neyse.
haftaya da doğumevindeki yoğunluktan dolayı geç bi tarihe verilmiş olan büyük ultrason randevum var. bu haftalarda da görmeleri gereken şeyleri görürler mi bilmiyorum artık. bakalım yarın nst falan gerekecek mi erken ama. sezeryana ne zaman alıyo doğumevi son haftayı bekletirmi, özel hastane gibi 1 hafta erken mi yaparlar ameliyatı bilmiyorum, sorsan dr.a erken bu konu için der şimdi, zaten devlet hastanesi giriyosun çıkıyosun şipşak:)) özel hastaneyi bıraktığımdan beri bebeği de göremiyorum ultrason dr.a dönük, büyük ultrasonda görürüm en azından.

Bunlar yine iyi daha neler soruyo bi bilsen
Ablam annem filan yıkamıştır sandı herhalde beni saftrik mi buluyo nedir
iyi sabrediyorsun vallah insani cildirtir bu tür insanlar..
bana deseydin ben yikar ütülerdim diyecegine... neyse sustum allahtan benim kv iyi biri o yüzden fazla yorum yapmak istemiyorum nazar degmesin diye

:) bazen onuda yapıyor ama cok sıddetlı degıl cok nadır.

gerçekten de öylee nasıl yetişicek bilmiyorum bu halsizliklee..

devrılmesem ıyı ama :) hamlasmak da ıstemıyorum bıraz calsıınca daha ıı oluyor. aksamları ısım var zaten yemek yapmak vs vs bu aksam ısım cok :)

ayy dun annem sağolsun bana gitmiş evi toparlamış yemek yapmış 2 gun yemek derdim yokhafta sonu ağır misafirim var artık bu akşam itibari ile evi yavaş yavaş toparlamam lazım..tozlar vs vs vs heryeri incelerler şimdik:))

ben daha almadım ama avent alıcam -çevremdeki tecrübelilere sordum kim varsa herkes avent dedi.bebek içinde iyi ucu anne memesi gibi olan var bebiş rahat eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…