allah sabir versin cekirge.. senin kv bi alemmis :) kadin tuttum elbiseleri yikattirmak icin deseydin :)
Bi kere de çıtçıtlı badi mi alsam diye aramıştı hatırlarsınız
Şimdi de hacı şakir granül toz sabun alırım diyo
Doğuma gidicem artık yahu almıyosun sus bari komik olma dimi
ikiside iyi markalar genelde forumdakı arkadaslar bunları tercıh edıyorlar yani aventın bıberonunuda alan varanladım canım zararlı kimyasallar içermiyorlardır sanırım
bıde konusur uykusunda
Bunlar yine iyi daha neler soruyo bi bilsen
Ablam annem filan yıkamıştır sandı herhalde beni saftrik mi buluyo nedir
iyi o zaman ben de onlara bakayım inş. bir de silikon mu kauçuk mu onda da kararsız kaldımikiside iyi markalar genelde forumdakı arkadaslar bunları tercıh edıyorlar yani aventın bıberonunuda alan var
bıde konusur uykusunda
Aynen bende halledicem bu haftasonu beşiği gina geldi Kararsız kararsiz bakmaktan. Nevresim annem dikiyor. Belki bi tane yedek alırım tabi besik alınca yatak mevzusu cikicak.bu hafta beşik işini kesin olarak hallediyorum kızlar + nevresim takımını da
geriye kendime alacağım çanta + iç çamaşırı kalıyoor
bebişin kıyafetlerini akşamları yıkayıp hafta sonu ütüleyim diyorum
annemlerde temizlik işine bakıcaklar
yarın işe gelmiycem babamla halletmemiz gereken işler var.
iyi sabrediyorsun vallah insani cildirtir bu tür insanlar..Bunlar yine iyi daha neler soruyo bi bilsen
Ablam annem filan yıkamıştır sandı herhalde beni saftrik mi buluyo nedir
bende aksamları sıgamıyorum koltuklara sankii yemekden sonra daha da sısıyorum sızede oyle oluyor mu
silikon benim kiiiyi o zaman ben de onlara bakayım inş. bir de silikon mu kauçuk mu onda da kararsız kaldım
devrılmesem ıyı ama :) hamlasmak da ıstemıyorum bıraz calsıınca daha ıı oluyor. aksamları ısım var zaten yemek yapmak vs vs bu aksam ısım cok :)ben akşamları hep yatar şeklindeyim:)eve gider gitmez devriliyorum valla:)
:) bazen onuda yapıyor ama cok sıddetlı degıl cok nadır.Benimki diş gıcırdatıyo
Ama fena sıkıyo dişleri kırılcak snaıyorum
Bi kere de korkmuştum çok ses çıkarmıştı da
En son çenesini elimle açtığımı biliyorum
Sabahta sordum Kurt adama mı dönüyosun sen 12 den sonra dedim
Aynen bende halledicem bu haftasonu beşiği gina geldi Kararsız kararsiz bakmaktan. Nevresim annem dikiyor. Belki bi tane yedek alırım tabi besik alınca yatak mevzusu cikicak.
Benim de cantam yok bi kac model bakacagim canli canli boyutlarina falan netten siparis veririm daha uygun olur.
Dun aksam kendi gecelik pijamalarimi yikadim bu aksam utulerim.
yarin aksamda bebisin kileri yikicam bende. Haftasonu utulerim.halilari vereceğim ocak sonunda onlar yokken bi de temizlikci aldimmi tamamdır. Of cok is var
ben de silikon bakayım o zaman. çok teşekkürler canım yasilikon benim kii
devrılmesem ıyı ama :) hamlasmak da ıstemıyorum bıraz calsıınca daha ıı oluyor. aksamları ısım var zaten yemek yapmak vs vs bu aksam ısım cok :)
ben daha almadım ama avent alıcam -çevremdeki tecrübelilere sordum kim varsa herkes avent dedi.bebek içinde iyi ucu anne memesi gibi olan var bebiş rahat eder :)kızlar hayırlı günler. size bir sorum olacak ben şimdi biberon ve emzik alacağım ama hangi marka ve hangi özelliklerde almam gerekiyor çok kararsız kaldım. sizler hangisini aldınız bana bir akıl verir misiniz
ne kadar ağır :) Allah kolaylık versinayy dun annem sağolsun bana gitmiş evi toparlamış yemek yapmış 2 gun yemek derdim yokhafta sonu ağır misafirim var artık bu akşam itibari ile evi yavaş yavaş toparlamam lazım..tozlar vs vs vs heryeri incelerler şimdik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?