Sirkede dinlendirin yazmışlar
sirke limon yağla güzel olur snaki
Şu mor lahana gibi, adı mor lahana mı bilmem de ben mor diyorum işte
Cok guzel olms :) nasil yaptin ?görümcem bu hafta sonu doğum yapacak. ona hastanede dağıtsın diye butik kurabiye yaptım, hem kendim içinde pratik yapmış oldum, bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 1374278
çok güzel anlatmışınbu öyle normal turşu gibi değil pancarı al bigüzel yıka tencereye su koy kaynat. çok yumuşamasın patates gibi haşlıyosun. sonra pancarı soyup kupkup doğra kavanoza doldur dibindeki suyu ustune ekle geri kalanınada sirke ekle. istersen tuz yada sarımsakta koyabilirsin ben onları koymuyorum .kavanozu kapat ertesi gün yiyebilirsin. cok güzel oluyo. yoğurdun içine bile katıp yiyorum ben pespembe oluyo çilekli yoğurt gibi :)
Off o çok zor ve sinir bozucu. InsanLar son derece anlayışsiz ve merhametsiz olmuşlar artık. Minibüste kadının biri beni farketmeiş de inecgi zaman beni çağırdı gel sen otur diye.Ya da insanların gözünün içine bakmam lazımTünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar
Ben almıştım güzel bişi.... çocuğun nefes almasını sağlayan öndeki kısım da güzel tasarlanmış.. eşimle beraber almıştık tabi o ne aldığımı bilmiyor sadece ödeyip çıkmıştık.. eve gelince paketinden çıkardım taktım çağırdım eşimi de bak dedim "" aaa bu ne kız dedi ,, emzirmek için dedim örtü işte , valla iyimiş o dedi" tabi örtüyor ya bedeni:) işine geldi... pratik şeyleri de severim ben ilgimi çeker ve alırım...evde sıkıntı olmaz odada gıt emzır onluge gerek yok dıe dusunuyorum da dısarısı ıcın dıımı o o onluk yada mısafırlık ıcın fılan.
ne kadar ağır :) Allah kolaylık versin
Yıkama dediniz aklıma geldi
Geçen kayınvalidem dedi ki bebek kıyafeti var dimi ?
Yani o kadar fransız durumumuzdan
Aldık dedim
Onlar yıkanmalı deid
Yıkadık dedim
Ama şey şeyle hacı şakir... diyodu ki
Biliyorum hacı şakir granül toz sabunla deidm
Hımmm kim yıkadı dedi
Ben dedim
Eşim de başka kim yıkayacak sanki dedi
Hıı ben sana o deterjendan alırım dedi, aldık zaten evde var dedim
Ölür müsün öldürür müsün
Ben almıştım güzel bişi.... çocuğun nefes almasını sağlayan öndeki kısım da güzel tasarlanmış.. eşimle beraber almıştık tabi o ne aldığımı bilmiyor sadece ödeyip çıkmıştık.. eve gelince paketinden çıkardım taktım çağırdım eşimi de bak dedim "" aaa bu ne kız dedi ,, emzirmek için dedim örtü işte , valla iyimiş o dedi" tabi örtüyor ya bedeni:) işine geldi... pratik şeyleri de severim ben ilgimi çeker ve alırım...
maşallah annen ne güzel genç. bide yardımcıların fazla.annemde genç benim 43 yaşında :)) kızkardeşlerimde maşallah kadından iyi yaparlar
o yüzden temizlik onlarda..
uu 5 liralık bodyden 10 liralık deterjana...
kesenin ağzını açmış seninki:)
benim kvalidem de hiçbişey almadı görümcem elbiseyle 8li takım aldı ama...
gerçi zor zahmet bebek arabasını aldırıyo eşim babasına, kartını alıcaz bu gidişte
benim babam park yatak, yatak vs
halam gardrop
babannem 10lu hastane çıkışı
anneannem nevresim
için para verdi
anneannem yorgan yaptırmış annem de kıyafet alıyor gördükçe
maşallah annen ne güzel genç. bide yardımcıların fazla.
Ben almıştım güzel bişi.... çocuğun nefes almasını sağlayan öndeki kısım da güzel tasarlanmış.. eşimle beraber almıştık tabi o ne aldığımı bilmiyor sadece ödeyip çıkmıştık.. eve gelince paketinden çıkardım taktım çağırdım eşimi de bak dedim "" aaa bu ne kız dedi ,, emzirmek için dedim örtü işte , valla iyimiş o dedi" tabi örtüyor ya bedeni:) işine geldi... pratik şeyleri de severim ben ilgimi çeker ve alırım...
evevt evet 1 günde hatta sabah yaparsan akşam yemeğine bile yiyebilirsin haşlandığı için normal turşular gibi değil1 günde oluyo mu yani iyiymiş ( ben normal turşu gibi sandım ablam karışık turşuya atıyodu suyuna renk veriyodu )
Ekşili yaparsam severek yerim ben onu
Sağ ol
Yıkama dediniz aklıma geldi
Aldık dedim
Onlar yıkanmalı deid
Yıkadık dedim
Hımmm kim yıkadı dedi
Ben dedim
Ölür müsün öldürür müsün
HARİKASINIZ YA EŞİNLE:) ÇOK HOŞUMA GİTTİ SANKİ BU MUHABBETİ KENDİM YAPIYORMUŞUM GİBİ HİSSETTİM...Yıkama dediniz aklıma geldi
Aldık dedim
Onlar yıkanmalı deid
Yıkadık dedim
Hımmm kim yıkadı dedi
Ben dedim
Ölür müsün öldürür müsün
Selam kızlar ben bugn çok iyi uyandım hem moralim hem bedenim , hemde bebeğim iyiyiz.
Arada aşağıya baskı yapıp heran doğurcakmışım gibi bir his olmasa daha iyi :))
geçmiş olsun cnm.neden halsizlik oluyor ki kansızlıkmı var sende..
Ayyy canım ya ben ilk oğlum da olmuştum yalnız uyuyamiyordum,zor bir durum biliyorum....inşallah çok uzun sürmez bu durum
Bende kendimi işyerinde daha güvende hissediyorum
Bari birileri var
Evde tek olucam eşimde 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo
bende hamilelğmn ilk aylarnda eşim işe gittikten sonra kabus gibi rüyalar görüyordum..
eşimin yastığına geçip onun eşofmanına sarılıp uyuyordum kokusuyla..
ben bunu gayriihtiyari yapıordum rahatlıordum..
ama bana büyükler olur öyle dediler eşinin eşyasıyla uyu dediler inanmam böyle şeylere ama ben zaten yapıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?