2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel anlatmışın bende yapayım bari:)

Tünaydın herkese
Zar zor uyanıyorum sabahları
Anacak gelebildim
Hanzo sürüsüyle...
Yer bile vermediler 1,5 saatlik yolda boşalan yeri bile kaptılar
Off o çok zor ve sinir bozucu. InsanLar son derece anlayışsiz ve merhametsiz olmuşlar artık. Minibüste kadının biri beni farketmeiş de inecgi zaman beni çağırdı gel sen otur diye.Ya da insanların gözünün içine bakmam lazım

evde sıkıntı olmaz odada gıt emzır onluge gerek yok dıe dusunuyorum da dısarısı ıcın dıımı o o onluk yada mısafırlık ıcın fılan.
Ben almıştım güzel bişi.... çocuğun nefes almasını sağlayan öndeki kısım da güzel tasarlanmış.. eşimle beraber almıştık tabi o ne aldığımı bilmiyor sadece ödeyip çıkmıştık.. eve gelince paketinden çıkardım taktım çağırdım eşimi de bak dedim "" aaa bu ne kız dedi ,, emzirmek için dedim örtü işte , valla iyimiş o dedi" tabi örtüyor ya bedeni:) işine geldi... pratik şeyleri de severim ben ilgimi çeker ve alırım...

uu 5 liralık bodyden 10 liralık deterjana...
kesenin ağzını açmış seninki:)

benim kvalidem de hiçbişey almadı görümcem elbiseyle 8li takım aldı ama...

gerçi zor zahmet bebek arabasını aldırıyo eşim babasına, kartını alıcaz bu gidişte

benim babam park yatak, yatak vs
halam gardrop
babannem 10lu hastane çıkışı
anneannem nevresim
için para verdi
anneannem yorgan yaptırmış annem de kıyafet alıyor gördükçe

ebebekte baktım beyaz üzeri kırmızı kurdaleler olan bi desen vardı daha sade ama güzel bi desen istiyorum desene taktım ben de bakıp duruyorum bi alamadım

ne varsa insana kendi ailesinden var

Selam kızlar ben bugn çok iyi uyandım hem moralim hem bedenim , hemde bebeğim iyiyiz.

Arada aşağıya baskı yapıp heran doğurcakmışım gibi bir his olmasa daha iyi :))

hastanede doktoru beklerken bi kadın görmüştük, beyaz mı ne bi emzirme önlüğü almış üzerine bebeği emziriyordu
beklediğimiz katta da doğumhane var

eşim çaktırmadan bak şu kadın doğuma girecek herhalde demişti:)
onu ameliyat kıyafeti sandı şişkinliği görünce de kadını hamile sandı herhalde:)
tabi demiştim giydirmiş bekletiyolar burda önlükle:)

1 günde oluyo mu yani iyiymiş ( ben normal turşu gibi sandım ablam karışık turşuya atıyodu suyuna renk veriyodu )
Ekşili yaparsam severek yerim ben onu
Sağ ol
evevt evet 1 günde hatta sabah yaparsan akşam yemeğine bile yiyebilirsin haşlandığı için normal turşular gibi değil

bugün bacaklarımda bir tutukluk adım atamıyorum
kollarımda halsizlik ve ağzımın hiç tadı yok sürekli midem bulanıyo
hastamı oluyorum nee

ay Allah ım ya =) detarjandan alırım dıyor ya =)

HARİKASINIZ YA EŞİNLE:) ÇOK HOŞUMA GİTTİ SANKİ BU MUHABBETİ KENDİM YAPIYORMUŞUM GİBİ HİSSETTİM...

Selam kızlar ben bugn çok iyi uyandım hem moralim hem bedenim , hemde bebeğim iyiyiz.

Arada aşağıya baskı yapıp heran doğurcakmışım gibi bir his olmasa daha iyi :))

ayy o bende de var ansızın çıkıverecek gibinormal mi bilmem de çoook aşağıda

geçmiş olsun cnm.neden halsizlik oluyor ki kansızlıkmı var sende..

yok canım kanım iyi de arada oluyor böyle..

Ayyy canım ya ben ilk oğlum da olmuştum yalnız uyuyamiyordum,zor bir durum biliyorum....inşallah çok uzun sürmez bu durum

Bende kendimi işyerinde daha güvende hissediyorum
Bari birileri var
Evde tek olucam eşimde 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo

Bi kaç saat uyudum da kendime geldim ya..
nasıl bir psikolıjiyse evde eşimin oldugunu bilerek mışıl mışıl uyuyorum..
öğleden sonra gitti işe.. giderken uyandırdı beni sagolsun kendıme geldım biraz..

sadece bende olmuyosa hamılelıkle ılgılı bı sey bu o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…