2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar gebeligimin basindan beri tiroidim yuksek buna bagli ilac kullaniyorum tiroid dengesizligi bebekte zeka gelisimiyle dogrudan ilgiliymis. Bu zamana kadar tum testler hersey temiz cikti tabi ki Allahin dedigi olur dogumda ne olacagini bilemeyiz ama su an hersey yolunda cok sukur. Yalniz ben ilac dozumu doktor tavsiyesiyle gunde 2'ye cikardim ancak bu sekilde ulasabiliyoruz istenilen duzeye. Ama bu bende cok cok carpinti yapmaya basladi. Kucuk carpintilari saymiyorum gunde birkac kez buyuk kalp atisimdan vucudumun sallandigi atak gibi seyler yasiyorum. Esim cok sakin biri olmasina ragmen artik korkmaya basladi ilaci 1'e dusurelim diyo oysa ben bebegime bisey olmasin cekerim bunlari diyorum. Doktora gecen sefer soyledigimde cok hafif kansizlik var ondan kaynaklaniyo dedi kan ilacini da 2'ye cikardi. Ama fayda yok atak dedigim buyuk carpintilarim devam ediyo. Esim iki gundur sana bisey olursa ben naparim demeye basladi. Doktorum (dahiliyeci ilgileniyor bu durumla) 5 subatta randevu var yine ama ben sanirim bekleyemicem. Acaba ilactan mi kaynaklaniyo gercekten doktor ilacin dozunu dusurdugunde bebege bisey olur mu gercekten. Kafam o kadar karisik ki hem yasadigim carpinti hem panigim her hucrem titriyor sanki. Aranizda bu durumu yasayan var mi acaba? Yasadigim karmasik duygulari boyle ifade edebildim hem uzun hem karmasik oldu galiba yazdiklarim kusura bakmayin. Duanizi istesem cok sey istemis olmam insallah. Rabbim hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza aldigimizi gunleri de gostersin insallah.

canım geçmiş olsun dr tekrar git ve durumunu anlat mutlaka, konu hakkında bilgim yok ama elbette dua ederiz, Rabbim şifa versin, hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah kuzucukları...

bende olmuyor o gidince daha rahat uyuyorum

bazı günler içimde bir canavar var heralde diyorum...
öyle bir hareket ediyor ki aşağıya baskı yapıyo töbe yarabbim eli kolu ayağı bir yerlerden çıkacak sanıyorum kasılıp kalıyorum sizde de öyle oluyor mu ?

bu arada meltemsmh ve yLLz maşallahınız var kızlar...

:)))) Algıda seçicilik işte :) bilmeyince ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…