2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de öyle canım hiç kız kibarlığı yok, birde baskı çok fazla çok aşağılarda hissediyorum her an çıkıcak sanıyorum

Seninki de bi tipikmis hakkaten :)

Kızlar ya güzel bi diziye başlamak istiyorum ne önerirsiniz ?

Nuk un cam biberonlrndn aldim bi buyuk bi kucuk. Emzik de wee nin 0-6 ay olani. Ama bidaha alirsam dr browns un biberonunu alirim. Arkdsm kullanyo cok memnun. Dogal akisli ve hic gaz yapmiyomus

normal bi kurabiye yaptım. onu bi gün bekletip şeker hamuruyla süsledim. yapması çok kolay aslında sadece el oyalıyor :)

çok güzel yapmışın ama ellerine sağlıkbirde görümceye yapmıştın galiba değil mi, çok düşüncelisin:)

Ay bnmki de yapio onu. Nasil yapio bilmyrm ama bazen uykumdn uyanyrm dis gicirtsndan :)

merhaba kizlar galiba herkes iyi bizde cok iyiyiz Allaha sukur kizlar dun gece uyu aramda sag tarafima yatip kalmisim bebegim ayagi kaburgama baski yapmis suan kaburgam agriyo bazi hareketleri yapinca uyandigimda tuvalete zor yetistim galiba idrar dolunca bebek kendini yakari dogru ittiriyo o yuzdende kaburgaya kadar baski yapiyo ... simdi daha bi buyuduler ya artik her dokundugumda hissediyorum oglusumu bide cok sert hareket ediyo artik resmen beni sarsiyo ama cok guzel bi duygu rabbim herkese tattirsin insallah :) bizide sagsalim yavrularimiza kavustursun

Selam
Yemekten geldim
Aniden çıkarsam yetiştireceğim eleman gelmiş demektir bilginize

Bana da duruyo duruyo son durağa 1 durak kala adamın teki yer veriyo mesela
O da tip tip baktığımdan 'tüüü rezil'der gibi bakıyorum
O da sonunda sözde insafa geliyo, gerek yok diyorum geldik zaten artık muhaha

Sorma aştı kendini doğurana kadar alcak herhalde bi minnak bişey

ay Allah ım ya =) detarjandan alırım dıyor ya =)

Onlara göre o deterjan çok şey, kendi aralarında 2 TL nin hesabını bile yapıyolar

Kızlar ya güzel bi diziye başlamak istiyorum ne önerirsiniz ?

Bu hayat benim diye bi dizi var
Güzel mi dersen güzelliğinden değil çok güldüğümden izliyorum
Komedi dizisi değil aslında ama tiplemeler çok komik
Efsun diye bi kız var cadolozun teki ve full argo konuşuyo
Yani en azından 1 adam 2 kadının aşk hikayesini anlatmıyo bu dizi
Cadı Efsun ve annesinin oyunları var, bi de masum bi kız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…