Cok guzel olms :) nasil yaptin ?
Seninki de bi tipikmis hakkaten :)Yıkama dediniz aklıma geldi
Geçen kayınvalidem dedi ki bebek kıyafeti var dimi ?
Yani o kadar fransız durumumuzdan
Aldık dedim
Onlar yıkanmalı deid
Yıkadık dedim
Ama şey şeyle hacı şakir... diyodu ki
Biliyorum hacı şakir granül toz sabunla deidm
Hımmm kim yıkadı dedi
Ben dedim
Eşim de başka kim yıkayacak sanki dedi
Hıı ben sana o deterjendan alırım dedi, aldık zaten evde var dedim
Ölür müsün öldürür müsün
sabahtan beri çantalara bakıyorum... şu modeli beğendim ama içi nasıl bilemiyorum sizce nasıl ?
http://www.annelutfen.com/urun/stylo-s12-144-anne-bebek-bakim-cantasi-ikili-kirmizi
butik bebede var suan bunlardan fıyatı dah auygun sanırım bi bak istersensabahtan beri çantalara bakıyorum... şu modeli beğendim ama içi nasıl bilemiyorum sizce nasıl ?
http://www.annelutfen.com/urun/stylo-s12-144-anne-bebek-bakim-cantasi-ikili-kirmizi
Nuk un cam biberonlrndn aldim bi buyuk bi kucuk. Emzik de wee nin 0-6 ay olani. Ama bidaha alirsam dr browns un biberonunu alirim. Arkdsm kullanyo cok memnun. Dogal akisli ve hic gaz yapmiyomuskızlar hayırlı günler. size bir sorum olacak ben şimdi biberon ve emzik alacağım ama hangi marka ve hangi özelliklerde almam gerekiyor çok kararsız kaldım. sizler hangisini aldınız bana bir akıl verir misiniz
normal bi kurabiye yaptım. onu bi gün bekletip şeker hamuruyla süsledim. yapması çok kolay aslında sadece el oyalıyor :)
Kızlar ya güzel bi diziye başlamak istiyorum ne önerirsiniz ?
değişik renkleri de var da birde içinin fotosunu koysalarmış daha iyi olucakmış... tamamen karambole gelecek alırsam da ne yapacağımı bilemedimmodel çok güzel ama kırmızısı pek güzel gelmedi bana canım ya
netten mi izleyeceksin? yoksa tv mi?
Ay bnmki de yapio onu. Nasil yapio bilmyrm ama bazen uykumdn uyanyrm dis gicirtsndan :)Benimki diş gıcırdatıyo
Ama fena sıkıyo dişleri kırılcak snaıyorum
Bi kere de korkmuştum çok ses çıkarmıştı da
En son çenesini elimle açtığımı biliyorum
Sabahta sordum Kurt adama mı dönüyosun sen 12 den sonra dedim
değişik renkleri de var da birde içinin fotosunu koysalarmış daha iyi olucakmış... tamamen karambole gelecek alırsam da ne yapacağımı bilemedim
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş ne şanslı görümcen var , ben yapamam böle şeyler , yapacak kimsede yok maalesef ,görümcem bu hafta sonu doğum yapacak. ona hastanede dağıtsın diye butik kurabiye yaptım, hem kendim içinde pratik yapmış oldum, bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 1374278
çok güzel yapmışın ama ellerine sağlıkbirde görümceye yapmıştın galiba değil mi, çok düşüncelisin:)
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş ne şanslı görümcen var , ben yapamam böle şeyler , yapacak kimsede yok maalesef ,
Off o çok zor ve sinir bozucu. InsanLar son derece anlayışsiz ve merhametsiz olmuşlar artık. Minibüste kadının biri beni farketmeiş de inecgi zaman beni çağırdı gel sen otur diye.Ya da insanların gözünün içine bakmam lazım
uu 5 liralık bodyden 10 liralık deterjana...
kesenin ağzını açmış seninki:)
benim kvalidem de hiçbişey almadı görümcem elbiseyle 8li takım aldı ama...
gerçi zor zahmet bebek arabasını aldırıyo eşim babasına, kartını alıcaz bu gidişte
benim babam park yatak, yatak vs
halam gardrop
babannem 10lu hastane çıkışı
anneannem nevresim
için para verdi
anneannem yorgan yaptırmış annem de kıyafet alıyor gördükçe
ay Allah ım ya =) detarjandan alırım dıyor ya =)
Kızlar ya güzel bi diziye başlamak istiyorum ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?