2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nette yapımını tarif eden siteler var, araştırabilirsin. şeker hamuru da büyük marketlerde bulunuyor. eğer istanbuldaysan eminönünde de var.

Ama kalıp ta laızm dimi
Ben önceden denemek istedim ama sonra malzeme almaya üşendim
Şimdi bebek olunca hep gerekli olur gibi kalıp vs. işe yarar yani alsam da

Ama kalıp ta laızm dimi

evet kalıp lazım tabi. eminönünden almıştım ben. çok da pahalı değiller. bir de dediğin gibi bebeğin doğumu, doğum günü vs. hep lazım olacak şeyler.

nette yapımını tarif eden siteler var, araştırabilirsin. şeker hamuru da büyük marketlerde bulunuyor. eğer istanbuldaysan eminönünde de var.
Malesef kucuk bi ilcedeym. Haribodan yapiliyms mu neymis. Denedn mi hic ? Oluysa yapcam da. Pembe ve beyaz renk :)
Ama kalıp ta laızm dimi
Bn de kalip varda plastik olur mu ki? Kurabye yaparken kullanyrm normlde

evet kalıp lazım tabi. eminönünden almıştım ben. çok da pahalı değiller. bir de dediğin gibi bebeğin doğumu, doğum günü vs. hep lazım olacak şeyler.

Önce çocuğum yok diye sırf meraktan girmiyim şu işe dedim de
Bi de şeker hamurunun taıd pek hoş değil

Ama şimdi hem hastane de ya da evde dağıtmaya hemde doğum günü vs. lazım olur kızım için
Eminönü çok uzak netten alabileceğim bi yer var mı ?

Malesef kucuk bi ilcedeym. Haribodan yapiliyms mu neymis. Denedn mi hic ? Oluysa yapcam da. Pembe ve beyaz renk :)

Bn de kalip varda plastik olur mu ki? Kurabye yaparken kullanyrm normlde

Ben hiç denemedim deneyen arkadaşlar daha iyi bilir ama sanırım şeker hamurunun kalıpları da plastik , o yüzdne olur

evet kızlar ya kurabiye , mum , süs bir sürü şey var sizler ne yaptırıyosunuz yada yapıyorsunuz bebek şekeri olarak karar veremedim ben uygun bir yer de bulamadım henüz ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…