- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bn de yapmk istyrm da seker hamurum yok. Bide becereblr miyim ondn emin deglmnormal bi kurabiye yaptım. onu bi gün bekletip şeker hamuruyla süsledim. yapması çok kolay aslında sadece el oyalıyor :)
Bn de yapmk istyrm da seker hamurum yok. Bide becereblr miyim ondn emin deglm
tv yok netten izlicem canım
Maşallahhhh....
tv yok netten izlicem canım
nette yapımını tarif eden siteler var, araştırabilirsin. şeker hamuru da büyük marketlerde bulunuyor. eğer istanbuldaysan eminönünde de var.
Malesef kucuk bi ilcedeym. Haribodan yapiliyms mu neymis. Denedn mi hic ? Oluysa yapcam da. Pembe ve beyaz renk :)nette yapımını tarif eden siteler var, araştırabilirsin. şeker hamuru da büyük marketlerde bulunuyor. eğer istanbuldaysan eminönünde de var.
Ama kalıp ta laızm dimi
Ben önceden denemek istedim ama sonra malzeme almaya üşendim
Şimdi bebek olunca hep gerekli olur gibi kalıp vs. işe yarar yani alsam da
breaking bad'i izleyebilirsin. çok sürekleyici ve güzel bir dizi.
ye ye. sen bi on kilo daha alsan farketmez sende. :) Kilo almadan önce sen hiç yokmuşsun.ay bi mutlu oldum hemen bi şeyler yiyeyim
Malesef kucuk bi ilcedeym. Haribodan yapiliyms mu neymis. Denedn mi hic ? Oluysa yapcam da. Pembe ve beyaz renk :)nette yapımını tarif eden siteler var, araştırabilirsin. şeker hamuru da büyük marketlerde bulunuyor. eğer istanbuldaysan eminönünde de var.
Bn de kalip varda plastik olur mu ki? Kurabye yaparken kullanyrm normldeAma kalıp ta laızm dimi
evet kalıp lazım tabi. eminönünden almıştım ben. çok da pahalı değiller. bir de dediğin gibi bebeğin doğumu, doğum günü vs. hep lazım olacak şeyler.
Malesef kucuk bi ilcedeym. Haribodan yapiliyms mu neymis. Denedn mi hic ? Oluysa yapcam da. Pembe ve beyaz renk :)
Bn de kalip varda plastik olur mu ki? Kurabye yaparken kullanyrm normlde
kamuda çalışanlara değil özelde çalışanlara verilcek dedisimdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bari
Malesef kucuk bi ilcedeym. Haribodan yapiliyms mu neymis. Denedn mi hic ? Oluysa yapcam da. Pembe ve beyaz renk :)
ben izleyemedim ama o filme de çok beğeniyorlar:)
Bnde plastik kaliplr var onlr olur mu acep ?Ama kalıp ta laızm dimi
CANLAR BUNUN HEPSİ BURADA DAHA UYGUN BENDE SEPETE ATTIM:) GRİ -KIRMIZI OLANI ORDAN DA BAKIN.. BENDE SIRT İLE BUNLAR ARASINDA KALMIŞTIMgüzel bence bende bunun siyahını beğeniyorum Fiyatıda uygun
peki hangisi sırt mı normal mi bende karar veremedim , linki varsa atarmısın ?CANLAR BUNUN HEPSİ BURADA DAHA UYGUN BENDE SEPETE ATTIM:) GRİ -KIRMIZI OLANI ORDAN DA BAKIN.. BENDE SIRT İLE BUNLAR ARASINDA KALMIŞTIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?