2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar ya kurabiye , mum , süs bir sürü şey var sizler ne yaptırıyosunuz yada yapıyorsunuz bebek şekeri olarak karar veremedim ben uygun bir yer de bulamadım henüz ,

Ben tek mevlüt için keçe magnet yaptım ama 50 adet yetmez ?
Kurabiye yapsam jelatinlesem iyi olucak

Merhaba kizlar dun raporumu almis olmama ragmen isyerine gelmeye devam ediyorum yerime alinan kisiye is gosteriyorum. 1hafta daha gelicem ama bilgisayardan giremiyorum artik cepten takilicam

bilmem memnunsan sıkıntı yok ben biraz kalıntı kaldı tekrar duruladım gibi okudum sanki ondan dedimbebiş giydiğinde çok koku kalcanı bende sanmam çok kalırsa bence de iyi değil gibi bana çekerse kokuya hassasiyetim var çoğu kokuda tıkanırım ben ama dalini sevdim kızımda sever inş :)

Buda ben:))burnumdaki bant nefes bantı şimdiden diyimde herkes soruyor çunku:))
Maşallah sizede. Şişelerin içine ne koydun ? Bende mevlüd için içine koku koyup bambu çubukları ile dağıtmayı düşünüyorum da ilgimi çekti.

Plastikle olur mu peki
Merve sordu da ben bilmiyorum yanlış bişey yazmıyım

Bebekler için özel bi kalıp olsa daha iyi bakıyım bi

plastikle de olur bence, birşey farkedeceğini sanmıyorum. metal kalıp hamuru daha iyi keseceğinden yapma süresi değişir gibime geliyor sadece.

bişey sormam lazım gerçi c.tesi doktor randevum var ama belki sizinde bilginiz vardır... şimdi benim 40. haftam 9 marta denk geliyor ama sezeryan istiyorum ne kadar öne çekiliyor bu tarih bilginiz var mıııı

dizi önerilerinize teşekkür ederim ama ben komedi dizisi severim bu alanda varsa önerilerinizi alırım :)

eğer çok yapmıycaksan 250 gr. olan yeter. yani 250 lilerden bence 50 kurabiye filan çıkar. çok net birşey söyleyemiyorum ben de acemi sayılırım çünkü bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…