- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
EVET BEYAZLARI DAHA FAZLAYDI AMA RENKLILERI AZ OLDUGUNDAN AYNI OLCUDE KOYMUSUM CAMASIRA GORE FAZLA GELDİ O YUZDEN IKINCI DEFA RENKLILERDE DURULADIM.bilmem memnunsan sıkıntı yok ben biraz kalıntı kaldı tekrar duruladım gibi okudum sanki ondan dedimbebiş giydiğinde çok koku kalcanı bende sanmam çok kalırsa bence de iyi değil gibi bana çekerse kokuya hassasiyetim var çoğu kokuda tıkanırım ben ama dalini sevdim kızımda sever inş :)
aynen canım benim de bebeğim zayıf doktor şeker bebeğe geçmemiş dedi diyet yapıyorum zaten biçok şey yasak ondan zayıf oldular heraldeValla ben de öyle biliyorum ama bende şeker çıkınca şeker diyetin e giriyorum haliyle herşeyi yiyemiyorum.
eğer çok yapmıycaksan 250 gr. olan yeter. yani 250 lilerden bence 50 kurabiye filan çıkar. çok net birşey söyleyemiyorum ben de acemi sayılırım çünkü bu konuda.
Selam
Yemekten geldim
Aniden çıkarsam yetiştireceğim eleman gelmiş demektirbilginize
Bana da duruyo duruyo son durağa 1 durak kala adamın teki yer veriyo mesela
O da tip tip baktığımdan 'tüüü rezil'der gibi bakıyorum
O da sonunda sözde insafa geliyo, gerek yok diyorum geldik zaten artıkmuhaha
Sorma aştı kendinidoğurana kadar alcak herhalde bi minnak bişey
Onlara göre o deterjan çok şey, kendi aralarında 2 TL nin hesabını bile yapıyolar
Bu hayat benim diye bi dizi var
Güzel mi dersen güzelliğinden değil çok güldüğümden izliyorum
Komedi dizisi değil aslında ama tiplemeler çok komik
Efsun diye bi kız var cadolozun teki ve full argo konuşuyo
Yani en azından 1 adam 2 kadının aşk hikayesini anlatmıyo bu dizi
Cadı Efsun ve annesinin oyunları var, bi de masum bi kız var
görümcem bu hafta sonu doğum yapacak. ona hastanede dağıtsın diye butik kurabiye yaptım, hem kendim içinde pratik yapmış oldum, bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 1374278
11 kilo aldım nereme aldım bi bilsem
Malesef kucuk bi ilcedeym. Haribodan yapiliyms mu neymis. Denedn mi hic ? Oluysa yapcam da. Pembe ve beyaz renk :)
Üstüne isim filan naısl yazılıyo bu şeker hamurunun
250 gr 4 TL http://www.sweetsorcery.com.tr/Beyaz-Renk-Seker-Hamuru-250gr
1 kg 12 TL http://www.sweetsorcery.com.tr/Suana-41
Fiyat konusunda bilgim yok bu fiyatlar iyi mi sence ?
Çok soru sordum ama pembe beyaz 2 renk düşünüyorum 250 gr lıklardan mı almam lazım 1 kiloluk mu
ay evet bende ızlıyorum o dızıyı bazı aksamlar esım oyun oynarken netten ızlıyorum
yalnız dızının adı o hayat benım =)
Puhaha : D daha dizinin adını bilmiyorum
Ama o Efsun çok gıcık dimi şeytana pabucunu ters giydirirler
o naylon paketleri nerden buldun?
ben de yapıcam ama gıda boyası katıp direkt renkli yapsam uğraşmasam mı diyorum yoksa üzerine şeker hamuru açıp yapıştırsam mı bi de inci koyarım belki yenilebilir ya da bebeğin adını yazarım kalıp alıp
ama güzl de bi kurabiye kalıbı bulmam laızm
Puhaha : D daha dizinin adını bilmiyorum
Ama o Efsun çok gıcık dimi şeytana pabucunu ters giydirirler
fena hemdeeee =)) sırf efsun ıcın ızlıyorum desem yerıdır
baharda çok mıy mıy mıy yoruyor benı
fena hemdeeee =)) sırf efsun ıcın ızlıyorum desem yerıdır
Eminonu banada uzak yakinda bir suslemeciden aliyorum 250 gr 4,25 e internetteki vence gayet iyi tabi kargo ucretini bilmiyorum
Canim ben surekli yapiyorum dogum, dogum gunu ve nisan kurabiyeleri yaptim tek olcu hamurdan cikan kurabiyeleri suslemek icin genelde iki renk aliyorum ve az miktarda hamur kaliyo tabi kullandigin kaliba bagli hamurun yetip yetmeyecegi, cunku silikon kaliplar var onlari kullanirsan hamur daha cok gidiyo.
Ama cok zevkli tavsiye ederim yapmanizi, isterseniz kurabiyesinin tarifinide yazarim
hem efsun hemde nurançok iyi oynuyorlar
Tamam sağ ol
Çeşitleri yok dimi
Aybil ve suana yazıyo mesela, marka değişiyo herhalde
Bi de kalıp dışında, şekillendirici mi almak lazım
Tek ebbek önlüğü kesince çok anlaşılmıyo mesela
Babay ya da isim yazmak istesek şekillendirici mi gerekli , orda harf değil de kalp çiçek vs gördüm gerçi
o naylon paketleri nerden buldun?
ben de yapıcam ama gıda boyası katıp direkt renkli yapsam uğraşmasam mı diyorum yoksa üzerine şeker hamuru açıp yapıştırsam mı bi de inci koyarım belki yenilebilir ya da bebeğin adını yazarım kalıp alıp
ama güzl de bi kurabiye kalıbı bulmam laızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?