2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bakıyım bi kaşeye

dizi önerilerinize teşekkür ederim ama ben komedi dizisi severim bu alanda varsa önerilerinizi alırım :)

how i met your mother popülerdi bi ara baya

black mirror diye de sadece 6 bölümden oluşan bi dizi vardı komedi değil ama birbirinden bağımsız bölümler ve baya ilginçti bazı bölümleri...
hafif bilim kurgu sayılabilir....
mesela bi bölümde insanalrın yaşadığı dünya bi spor salonuna benzetilmiş koşu bandında koşuyor herkes tüm gün (iş hayatı) ve ne kadar koşarak puan toplarsan o kadar puanın (paran) oluyor gidip onunla makinadan elma, sandwch vs paran neye yeterse alıyorsun... ironik şekilde hayata bakan bi diziydi

Ben Sakine'ye de çok gülüyorum
Konağa uygun yollu bi lokum götürdüler
Konaktakiler burun kıvırdı
Sakine de ay Nuran keşke bisküvi de alaydık arasına lokumu basar yerdik dedi muhaha

çok komikler ya bide çok doğal yani, pazar büyük bi keyifle oturdum izliyordum sızmışım yabi başını hatırlıyorum birde sonunu artık cumartesi tekrarını izlerim

çok komikler ya bide çok doğal yani, pazar büyük bi keyifle oturdum izliyordum sızmışım yabi başını hatırlıyorum birde sonunu artık cumartesi tekrarını izlerim

Eşim dizi sevmez o bile merakla izliyo
Efsun sağ olsun

Onluk kalibini suslemek icin kucuk figurlu kaliplar alman lazim birde harf kalibi ben elimde olanlardan bir kismini gostereyim
Arkada gorunen bordo cubuk harf kalibi ona minik alfebesinden yazini yazip hamura basiyorsun, pembe olan silikon kalip icine hamiru doldurup cikartiyorsun kabarik gul oluyo, onun disinda minik fiyonk kaliplari ve kurabiye kaliplar var

Bunlarda yaptiklarimdan birkac model
Baska sormak istedigin sey varsa yardimci olurum

Kız bunları sen mı yaptın MAŞAALLAH 10 parmagında 10 marifet :)

:) :) hakikaten göserdiğine pişman oldu kız:)

şeker hamuru beni aşar mı acaba açamam da delinir melinir yamukk olur mu gıda boyasını basıp pembe kurabiye mi yapsam ya

Bilse beni göstermezdi

BENDE BAZEN UN KURABİYESİNİ KALPLİ YAPIP KÖŞESİNİ DELİP PEMBE KURDELE Mİ TAKSMA DİYORUM

evet bıde yırtınırcasına bagırmasa

Yemek yiyişi de çok iğrenç

:) :) hakikaten göserdiğine pişman oldu kız:)

şeker hamuru beni aşar mı acaba açamam da delinir melinir yamukk olur mu gıda boyasını basıp pembe kurabiye mi yapsam ya

Canim yirtilsada bisey olmaz hem yapismasin kolay alabileyim diye ben firin kagidinda hamuru acip kesiyirum rahat oluyor

Süpermiş eline sağlık
Yok detaylı anlatmışsın zaten sağ ol
Harf kaşesi bulmuştum şimdi bi de çiçek bakıyım

Evlemeden once annemle Aramızda Kalsın ı izlerdik gülmekten yarılırdık ona ya. Annem olmadan izleyemiyorum..

Şeker hamurlu kurabıye aslında tam benım yapacagım şey ama hiç malzemem yok.
Uygun satan site neresi bi link veriverin.
konusmaları takp edemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…