evet onlar çeşit değil de marka. tabi şekillendirici alırsan daha güzel olur kurabiyeler. isim yazmak için kurabiye kaşesi alman gerekiyor. diğer şekiller için de basmalı şekillendiriciler var onlarla kolay oluyor.
pasta malzemesi satan mağazalardan ya da internetten bulabilirsin.
dizi önerilerinize teşekkür ederim ama ben komedi dizisi severim bu alanda varsa önerilerinizi alırım :)
Ben Sakine'ye de çok gülüyorum
Konağa uygun yollu bi lokum götürdüler
Konaktakiler burun kıvırdı
Sakine de ay Nuran keşke bisküvi de alaydık arasına lokumu basar yerdik dedi muhaha
çok komikler ya bide çok doğal yani, pazar büyük bi keyifle oturdum izliyordum sızmışım yabi başını hatırlıyorum birde sonunu artık cumartesi tekrarını izlerim
Tek siparişle bunları alsam 5 lira kargo sorun değil
Ama tam bilmiyorum ya yanlış bişey sipairş etmiyim
Ben mesela önlük kalıbı sipariş etsem ama üstüne isim ya da baby yazmak için şekillendirici mi bulmam laızm göremedim de orda
Ben arakadaşı soru yağmuruna tuttum
Fırsat bulursa seni de cevaplar
Çok değişik konuşuyo, mortingen filan
Annesi de kötü
evet bıde yırtınırcasına bagırmasaÇok değişik konuşuyo, mortingen filan
Annesi de kötü
eğer devletteysen toplu kullanamazsın ama özelde işveren olur derse kullanırsın canımSut iznini toplu olarak kullanamıyoruz diye biliyorum.yani sadece saatini ayarlayabiliyoruz yanlismi biliyorum inşallah yanlis biliyorumdur
Onluk kalibini suslemek icin kucuk figurlu kaliplar alman lazim birde harf kalibi ben elimde olanlardan bir kismini gostereyim Eki Görüntüle 1374416
Arkada gorunen bordo cubuk harf kalibi ona minik alfebesinden yazini yazip hamura basiyorsun, pembe olan silikon kalip icine hamiru doldurup cikartiyorsun kabarik gul oluyo, onun disinda minik fiyonk kaliplari ve kurabiye kaliplar var
Eki Görüntüle 1374419
Bunlarda yaptiklarimdan birkac model
Baska sormak istedigin sey varsa yardimci olurum
bende tavsiye üzerine dr. brown aldım. bakalım inşallah memnun kalırız. @nursemaNuk un cam biberonlrndn aldim bi buyuk bi kucuk. Emzik de wee nin 0-6 ay olani. Ama bidaha alirsam dr browns un biberonunu alirim. Arkdsm kullanyo cok memnun. Dogal akisli ve hic gaz yapmiyomus
:) :) hakikaten göserdiğine pişman oldu kız:)
şeker hamuru beni aşar mı acaba açamam da delinir melinir yamukk olur mu gıda boyasını basıp pembe kurabiye mi yapsam ya
evet bıde yırtınırcasına bagırmasa
:) :) hakikaten göserdiğine pişman oldu kız:)
şeker hamuru beni aşar mı acaba açamam da delinir melinir yamukk olur mu gıda boyasını basıp pembe kurabiye mi yapsam ya
Bilse beni göstermezdi
BENDE BAZEN UN KURABİYESİNİ KALPLİ YAPIP KÖŞESİNİ DELİP PEMBE KURDELE Mİ TAKSMA DİYORUM
Yemek yiyişi de çok iğrenç
Onluk kalibini suslemek icin kucuk figurlu kaliplar alman lazim birde harf kalibi ben elimde olanlardan bir kismini gostereyim Eki Görüntüle 1374416
Arkada gorunen bordo cubuk harf kalibi ona minik alfebesinden yazini yazip hamura basiyorsun, pembe olan silikon kalip icine hamiru doldurup cikartiyorsun kabarik gul oluyo, onun disinda minik fiyonk kaliplari ve kurabiye kaliplar var
Eki Görüntüle 1374419
Bunlarda yaptiklarimdan birkac model
Baska sormak istedigin sey varsa yardimci olurum
Diziyi merak ettim :)baharda çok mıy mıy mıy yoruyor benı
Diziyi merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?