2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Süpermiş eline sağlık
Yok detaylı anlatmışsın zaten sağ ol
Harf kaşesi bulmuştum şimdi bi de çiçek bakıyım

benim de eminönünden alacağım çok şey var....

kurabiye malzemeleri, içine koymaya naylon paket, kurdaleler bisürü şey için, hastane süslemeye tül, fiyonk, çikolata koyma kabı, terlik....

bu cmt gitsem diyorum da feci kalabalık oluyo

doktor da bana sakın bidaha öle 5 saat deli dana gibi gezme eminönünde falan dedi

çok yorulunca rahim kasılıyormuş bebek aşağı iniyormuş ondan o gün hareketleri azalmış çok yorulduğumda...

Ben daha bi yere çıkamam ya eminönü uzak
Ama jelatin bende de yok
Un kurabiyesine talim mi etsem napsam

Aynen benimde gitmem gerekiyor. Mevlüd için bişiler almam lazım. C.tesiden başka da çok şansım yok bakalım erken kalkabilirsem inş.

ben kalp kesemiyorum yahu :)
şeker hamurundan kurabiye asla ve asla yapamam

Canim kalipla yapiyon zaten yapilamayacak bisey degil

Süpermiş eline sağlık
Yok detaylı anlatmışsın zaten sağ ol
Harf kaşesi bulmuştum şimdi bi de çiçek bakıyım

Bisey degil canim aklina bisey takilirsa cevaplarim, minik kaliplarla ayni kurabiyeyi cok farkli susleyebiliyorsun onlar cok kullanisli

Ya kızlar size birsey soyleyecegım,
Ben kızım olacagını ogrendıgımde cok sevındım gercekten kı once saglıklı olmasıyla bırlıkte Allah bılıyorya kız gecıyordu gonlumden ama hep erkek hısedıyordum ,
ve sımdıde hala ara ara ya erkekse dedıgım oluyor gercekten , daha gecenlerde doktorum tekrar kız oldugunuda teyıt ettık dedı hatta (ben bise goremedım ama )
neden boyle bırsey gecıyor aklımdan ıcımden bılmıyorum, naparım onca pembe kıyafetı fln dıyorum yanı ya ole bıse olursa benım gıbı hsıeden varmı

bu kurabiyeler bozulmadan kaç gün kalır ağzını kapatıp naylon pakete koysak?

hava geçirmeyen bi kapta saklarsan bir ay filan bozulmadan kalır. o naylon poşetleri de ambalaj ürünleri satan bi dükkandan almıştım. hani karton kutular filan satan yerler olur ya öyleydi.
bu arada pişman olmadım niye olayım, elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve :)

Sağsan soldan bebek doğunca bi bakmışlar kız değil erkek vs denilince aha diyorum benimde öyle olsa naparım pembişli olur çocuk

Sağsan soldan bebek doğunca bi bakmışlar kız değil erkek vs denilince aha diyorum benimde öyle olsa naparım pembişli olur çocuk

yada cevre etkılıyor , bastan berı bana erkek galıba dıyıp dururlardı , halada ya erkekmıs gıbı gelıyor dıyen var
annem de dahıl kızım yanlıs anlamada hep erkek gıbı bebek tasıyor gıbı halın dıyor ıste karnımdan yuzumden olan hallerımden vs..vs..

ben canımmm Bende erkek hissediodum hatta etrafımdakilerde erkek bu diyip duruyordu. Hala arada diyen var Doktor banada dedi bak kız işte popusu surda die geçen ultrasonda. ama arada akşıma gelmio değil. Normal bi durum sanırım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…