- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
http://www.sweetsorcery.com.tr/Plastik-Sekillendiriciler-34Şeker hamurlu kurabıye aslında tam benım yapacagım şey ama hiç malzemem yok.
Uygun satan site neresi bi link veriverin.
konusmaları takp edemedım
Diziyi merak ettim :)
Diziyi merak ettim :)
Kız bunları sen mı yaptın MAŞAALLAH 10 parmagında 10 marifet :)
Süpermiş eline sağlık
Yok detaylı anlatmışsın zaten sağ ol
Harf kaşesi bulmuştum şimdi bi de çiçek bakıyım
Pazar günleri ana haberlerdne sonra Fox ta
fox tv de pazar aksamları "o hayat benım adı =)
ben netten ızlıyorum :)
benim de eminönünden alacağım çok şey var....
kurabiye malzemeleri, içine koymaya naylon paket, kurdaleler bisürü şey için, hastane süslemeye tül, fiyonk, çikolata koyma kabı, terlik....
bu cmt gitsem diyorum da feci kalabalık oluyo
doktor da bana sakın bidaha öle 5 saat deli dana gibi gezme eminönünde falan dedi
çok yorulunca rahim kasılıyormuş bebek aşağı iniyormuş ondan o gün hareketleri azalmış çok yorulduğumda...
Aynen benimde gitmem gerekiyor. Mevlüd için bişiler almam lazım. C.tesiden başka da çok şansım yok bakalım erken kalkabilirsem inş.benim de eminönünden alacağım çok şey var....
kurabiye malzemeleri, içine koymaya naylon paket, kurdaleler bisürü şey için, hastane süslemeye tül, fiyonk, çikolata koyma kabı, terlik....
bu cmt gitsem diyorum da feci kalabalık oluyo
doktor da bana sakın bidaha öle 5 saat deli dana gibi gezme eminönünde falan dedi
çok yorulunca rahim kasılıyormuş bebek aşağı iniyormuş ondan o gün hareketleri azalmış çok yorulduğumda...
ben kalp kesemiyorum yahu :)
şeker hamurundan kurabiye asla ve asla yapamam
Süpermiş eline sağlık
Yok detaylı anlatmışsın zaten sağ ol
Harf kaşesi bulmuştum şimdi bi de çiçek bakıyım
bu kurabiyeler bozulmadan kaç gün kalır ağzını kapatıp naylon pakete koysak?
peki ne kadar once yapmak lazım bu kurabıyelerı
Ya kızlar size birsey soyleyecegım,
Ben kızım olacagını ogrendıgımde cok sevındım gercekten kı once saglıklı olmasıyla bırlıkte Allah bılıyorya kız gecıyordu gonlumden ama hep erkek hısedıyordum ,
ve sımdıde hala ara ara ya erkekse dedıgım oluyor gercekten , daha gecenlerde doktorum tekrar kız oldugunuda teyıt ettık dedı hatta (ben bise goremedım ama)
neden boyle bırsey gecıyor aklımdan ıcımden bılmıyorum, naparım onca pembe kıyafetı fln dıyorum yanı ya ole bıse olursabenım gıbı hsıeden varmı
Sağsan soldan bebek doğunca bi bakmışlar kız değil erkek vs denilince aha diyorum benimde öyle olsa naparım pembişli olur çocuk
ben canımmmYa kızlar size birsey soyleyecegım,
Ben kızım olacagını ogrendıgımde cok sevındım gercekten kı once saglıklı olmasıyla bırlıkte Allah bılıyorya kız gecıyordu gonlumden ama hep erkek hısedıyordum ,
ve sımdıde hala ara ara ya erkekse dedıgım oluyor gercekten , daha gecenlerde doktorum tekrar kız oldugunuda teyıt ettık dedı hatta (ben bise goremedım ama)
neden boyle bırsey gecıyor aklımdan ıcımden bılmıyorum, naparım onca pembe kıyafetı fln dıyorum yanı ya ole bıse olursabenım gıbı hsıeden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?