2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahamda benim annem,anneannem erkek karnı, yok gözlerin bebek erkekmiş gibi bakıyor neyse o bizde etkileniyoruz o nedenle bence

Evet hatırlıyorum senı =) konusuyorduk baslardada =) benım ozamanların usg hatırlıyormusun resmen bişi vardı orda

Kızlar bu 32. haftadan sonra çalışabilir raporunu nerden alıcaz su an 30 artı 1 deyim. haftaya mı alıcam napıcam alanlar bilgi versin lütfen.

bende ilk duyduğumdan beri hep erkek dedim
erkek çıktı bikaç doktora gittim hepsi erkek dedi yanılmazlar herhalde dimi...

Archase,hayırlsıı olsun canım canım doğum için.Doktorun kimdi?

ahaaaa ayni benim annem hala erkek bekliyor. Erkek karniymis karnim yengem var o da Şubat annesi olacak onunki de erkek tabi anneme göre kız
ama benim icime bastan beri noktayken bile kız diye hissettim ve öyle oldu biz herseyini gördük kuzumun :)
Ama senin.uts resimlerini hatirliyorum baya pipisi var gibiydi

benimkide yanılmaz. En son gittiğimizde herşeyini gösterdi doktorumuz bize :)

Kızlar bu 32. haftadan sonra çalışabilir raporunu nerden alıcaz su an 30 artı 1 deyim. haftaya mı alıcam napıcam alanlar bilgi versin lütfen.
senin takibini yapan doktor veriyor.özeller de bu uygulamaya dahil sgk anlaşması olmasa bile.32.hafta başlangıcında veren de var 31.hafta içerisinde yuvarlayıp veren de doktoruna bir danış istersen.

dr yazmıyormu o raporu ?
bende bu cuma kontrole gıttıgımde sorucam bu cuma 31+1 oluyorum
ınsan kaynaklarına sordum 32+0 da al dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…