ahamda benim annem,anneannem erkek karnı, yok gözlerin bebek erkekmiş gibi bakıyor neyse oyada cevre etkılıyor , bastan berı bana erkek galıba dıyıp dururlardı , halada ya erkekmıs gıbı gelıyor dıyen var
annem de dahıl kızım yanlıs anlamada hep erkek gıbı bebek tasıyor gıbı halın dıyorıste karnımdan yuzumden olan hallerımden vs..vs..
ben canımmmBende erkek hissediodum hatta etrafımdakilerde erkek bu diyip duruyordu. Hala arada diyen var Doktor banada dedi bak kız işte popusu surda die geçen ultrasonda. ama arada akşıma gelmio değil. Normal bi durum sanırım bu.
ahamda benim annem,anneannem erkek karnı, yok gözlerin bebek erkekmiş gibi bakıyor neyse obizde etkileniyoruz o nedenle bence
evettt senin resim hala aklımdaEvet hatırlıyorum senı =) konusuyorduk baslardada =) benım ozamanların usg hatırlıyormusunresmen bişi vardı orda
evettt senin resim hala aklımdasenin kız muzur bencee
nasıl yaptın canım ? kaça mal oldu ?Ben tek mevlüt için keçe magnet yaptım ama 50 adet yetmez ?
Kurabiye yapsam jelatinlesem iyi olucak
Maşallah sizede. Şişelerin içine ne koydun ? Bende mevlüd için içine koku koyup bambu çubukları ile dağıtmayı düşünüyorum da ilgimi çekti.
sezaryen de bir sıkıntın yoksa 39.hafta da alıyorlar genelde ,bişey sormam lazım gerçi c.tesi doktor randevum var ama belki sizinde bilginiz vardır... şimdi benim 40. haftam 9 marta denk geliyor ama sezeryan istiyorum ne kadar öne çekiliyor bu tarih bilginiz var mıııı
tam 39+0 da fln mı alıyorlar yoksa 38 artılara gecıncemısezaryen de bir sıkıntın yoksa 39.hafta da alıyorlar genelde ,
Archase,hayırlsıı olsun canım canım doğum için.Doktorun kimdi?Merhabalar kızlar herkese günaydın...
Dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür her şey güzel gidiyormuş benim de 5 gün öne çekildi doğum tarihi ama daha çok değişir doğuma kadar bence. doktorumuzla ilk defa doğumu konuştuk. kan sulandırıcı iğne kullandığım için kafamda çok fazla soru vardı. normal doğum da sezaryen da yapabilirmişim. yani bu iğneyi kullanman normal doğum yapamayacağın anlamına gelmez dedi. ama sezaryende normal doğuma göre kan kaybını kontrol etmek daha kolaymış. normal doğumda daha çok kan kaybedilirmiş. ben zaten kendimi bunları az çok bildiğim için sezaryene hazırlamıştım. iğnem duruma göre 1 hafta önce kesilecek ya da hiç kesilmeyecek bebeğin beslenmesini riske atmamak için. doğum sırasında da ek kan bulundurulacakmış.
Ayrıca hafta sonu kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim minik hurçlara kaldırdım. hastane kıyafetlerini eşyalarını valize direkt koymak istemedim. hurçlarımı da yıkayıp onların içine yerleştirdim. Kendi kıyafetlerimi de aynı şekilde yerleştirdim. ama size bazı sormak istediklerim var bu konuda. şimdi hastane çantasına koyacağımız biberondur emziktir bu tarz eşyaları ne zaman dezenfekte edip çantama yerleştirmeliyim? son ana kadar beklesem temiz durmaz diye ama bu sefer de Allah korusun erken doğum gibi ani bir durum gelişirse ne yapacam bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???
ahaaaa ayni benim annem hala erkek bekliyor. Erkek karniymis karnim yengem var o da Şubat annesi olacak onunki de erkek tabi anneme göre kızyada cevre etkılıyor , bastan berı bana erkek galıba dıyıp dururlardı , halada ya erkekmıs gıbı gelıyor dıyen var
annem de dahıl kızım yanlıs anlamada hep erkek gıbı bebek tasıyor gıbı halın dıyorıste karnımdan yuzumden olan hallerımden vs..vs..
senin takibini yapan doktor veriyor.özeller de bu uygulamaya dahil sgk anlaşması olmasa bile.32.hafta başlangıcında veren de var 31.hafta içerisinde yuvarlayıp veren de doktoruna bir danış istersen.Kızlar bu 32. haftadan sonra çalışabilir raporunu nerden alıcaz su an 30 artı 1 deyim. haftaya mı alıcam napıcam alanlar bilgi versin lütfen.
Kızlar bu 32. haftadan sonra çalışabilir raporunu nerden alıcaz su an 30 artı 1 deyim. haftaya mı alıcam napıcam alanlar bilgi versin lütfen.
canım benim doktorun özel muaynehanesi var. o nedenle o veremez sanırım. bi özele gidip alabilir miyim peki?Bu hafta alabiliyorsun canım
canım benim doktorun özel muaynehanesi var. o nedenle o veremez sanırım. bi özele gidip alabilir miyim peki?
Kızlar bu 32. haftadan sonra çalışabilir raporunu nerden alıcaz su an 30 artı 1 deyim. haftaya mı alıcam napıcam alanlar bilgi versin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?