yaaa benim doktorumun özel muayenehanesi var o nedenle veremiyor sanırım :Sdr yazmıyormu o raporu ?
bende bu cuma kontrole gıttıgımde sorucam bu cuma 31+1 oluyorum
ınsan kaynaklarına sordum 32+0 da al dedı
ahaaaa ayni benim annem hala erkek bekliyor. Erkek karniymis karnim yengem var o da Şubat annesi olacak onunki de erkek tabi anneme göre kız
ama benim icime bastan beri noktayken bile kız diye hissettim ve öyle oldu biz herseyini gördük kuzumun :)
Ama senin.uts resimlerini hatirliyorum baya pipisi var gibiydi
yaaa benim doktorumun özel muayenehanesi var o nedenle veremiyor sanırım :S
Ya kızlar çok güzel şeyler çıkarıyorsunuz ortaya...Onluk kalibini suslemek icin kucuk figurlu kaliplar alman lazim birde harf kalibi ben elimde olanlardan bir kismini gostereyim Eki Görüntüle 1374416
Arkada gorunen bordo cubuk harf kalibi ona minik alfebesinden yazini yazip hamura basiyorsun, pembe olan silikon kalip icine hamiru doldurup cikartiyorsun kabarik gul oluyo, onun disinda minik fiyonk kaliplari ve kurabiye kaliplar var
Eki Görüntüle 1374419
Bunlarda yaptiklarimdan birkac model
Baska sormak istedigin sey varsa yardimci olurum
Doktor yazmıyo canım.asistanı hazır çıktı aldı verdi.doktorlar ilgilenmez asistanı bilir.yuvarlama da yapıyolar ayrıca,bikaç günü önemsemiyolardr yazmıyormu o raporu ?
bende bu cuma kontrole gıttıgımde sorucam bu cuma 31+1 oluyorum
ınsan kaynaklarına sordum 32+0 da al dedı
benimkide yanılmaz. En son gittiğimizde herşeyini gösterdi doktorumuz bize :)
Doktor yazmıyo canım.asistanı hazır çıktı aldı verdi.doktorlar ilgilenmez asistanı bilir.yuvarlama da yapıyolar ayrıca,bikaç günü önemsemiyolar
39+0 canımtam 39+0 da fln mı alıyorlar yoksa 38 artılara gecıncemı
tam 32. haftana girdiğin gün alacaksın , 32+0 da dr un veriyor çalışabilir raporunu onlar sgk ya çalışabilir diye bildirimde bulunuyolar , gitmene gerek yok telefonda sölersen gönderir ,Kızlar bu 32. haftadan sonra çalışabilir raporunu nerden alıcaz su an 30 artı 1 deyim. haftaya mı alıcam napıcam alanlar bilgi versin lütfen.
39+0 canım
hadi bakalım hayırlısı , çok heycanlı ,hım ozaman benım 13 martta 39+0 oluyor
doktorum 7-15 mart arası dogum yaparız demıstı
iki gündür acayip ağırlaştım farkındayım
iki gündür acayip ağırlaştım farkındayım
bende su anda varya yayıldım ve karnım sankı yayılıyor ıyıce bıde benım kızım devamlı hareket halınde :)seninle zaten SAT larımız aynı
bende bu hafta ağırlaştığımı hissediyorum..
güle güle kullanın bebısınızle canımKizlar arabayi actim kurulumu ve kullanimi cok kolay oldu malzemesi cok hosuma gitti sadece kapali hali biraz yer kapliyo oda olsun artikinsallah kizimda sever arabasini
Eki Görüntüle 1374499 Eki Görüntüle 1374501
güle güle kullanın bebısınızle canım
Kizlar arabayi actim kurulumu ve kullanimi cok kolay oldu malzemesi cok hosuma gitti sadece kapali hali biraz yer kapliyo oda olsun artikinsallah kizimda sever arabasini
Eki Görüntüle 1374499 Eki Görüntüle 1374501
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?