2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy bugun hic giremedim not vermekler ugrasiyorum e okul cok yavas. Sayfalar hizla ilerlemis masallah

eksik bitmiyor ki , hele ilk bebekse , birde tüm alışverişi bende, mobilyamız gelmedi , pijamam bile yok siz aldınızmı hastane için ?

benımde pıjamam yok =)
mobılya yok
park yatak yok
bebek arabası yok
, ve bu yatakların ıcıne yatacak yataklarda uyku setı vs fln onlarda gereklı onlarda yok tabı , hayırlısıııı :S

Valla onlar tarlada çalışıyormuş ben bir dolap için düzenledim az önce bayılcam yorgunluktan

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de suyum çok çok fazlaymış.Ve 26.haftadan bu yana sürekli NST'ye giriyorum.Bana da dr 32den sonra çalışma dedi.Ama ben 8 hafta nereye yetecek diye çalışabilir raporu aldım.Yeni doğum yapmıştım zaten diğeri 15 aylık oldu...Ama kendini fazla yormadan çalışabilirsen çalış bence.Zaten bebişin 32-33 haftalık olmuş canım.Eve gitsen sanki yatabililr misin?Hem zaman da geçmiyor evde olunca.Ben 5 haftalık aktarmamı yaptırdım 1 haftası gitti bile.Aynı dertten muzdaripiz..Tekrar geçmiş olsun canım....

bende de gece yatınca oluyor o
hele sırt üstü yatınca mahvoluyorum bir ip var sanki geriliyo canım acıyo gibi oluyorum..
duydum burda sırt ustu yatmak ıı degıl dıye soluma yatıyorum mecbur orası agrınca saga donuyorum sag soll cevırıyorum kendımı. ama isyerinde oturdukca boyle agırlık basıyor evde daha aktıfım bazı gunler harıc

cok guzelmıs gule gule gezsın kuzucuk, ne kadara aldın acaba , bıde hıc duymadım bu markayı nereden aldın?

Saol canim hepsiburada da gormustum guzel marka oldugunu biliyordum daha once duymustum sonra orda stok bitti bizde kiliksadan aliyoduk siparisi verirken laptop un sarji bitti tekrar actikki araba bitmis sonra n11 de bulduk normal fiyat 1500 indirimli hali 800 du bizde taksitle aldik cok sukur, hepsiburada da indirim bitmis n11 de birkac urun kalmis oda fiyati arttirir yakinda

Ufak ufak da olsa kıpırdıyorsa çok üzülme derim. Tüm gün hiç hareket olmazsa doktoru bi aramak gerekir anca. Benimki de bir haftadır öyleydi. Bugün hareketlendi daha yeni.
Evet minik minik var , geçen hafta yukarıda dirsek falan hiisediyordum yumurta gibi şimdi ayaklarını aşağıda hissediyorum çok minik,galiba çok kibar benim kızım

benımde pıjamam yok =)
mobılya yok
park yatak yok
bebek arabası yok
, ve bu yatakların ıcıne yatacak yataklarda uyku setı vs fln onlarda gereklı onlarda yok tabı , hayırlısıııı :S

canım nasıl yetiştireceksin zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz

Ohh ne güzel sohbet koyu işten katılamıyoruz biz bizim içinde kaynatın :)) Bu arada dn aile hekimim aradı beni yarın gelde kan tahlili yapalım ne zamandır yapmadık diye sizdende istiyorlar mı kızlar
Bugün benide aradılar yarın gel kontrolün var diye ama tahlil falan demediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…