bende su anda varya yayıldım ve karnım sankı yayılıyor ıyıce bıde benım kızım devamlı hareket halınde :)
Benim miniğim bugün çok hareketsiz
Kizlar arabayi actim kurulumu ve kullanimi cok kolay oldu malzemesi cok hosuma gitti sadece kapali hali biraz yer kapliyo oda olsun artikinsallah kizimda sever arabasini
Eki Görüntüle 1374499 Eki Görüntüle 1374501
hadi bakalım hayırlısı , çok heycanlı ,
karnımla ılgılı benım sıkıntım agırlık yapıyor asagıya cekıyor sankiibenimde nedense omuzlarda başladı halsizlik
bacaklarımda da bir ton yük var sankii
eksik bitmiyor ki , hele ilk bebekse , birde tüm alışverişi bende, mobilyamız gelmedi , pijamam bile yok siz aldınızmı hastane için ?evet , ve daha eksıgım cok :S
Kizlar arabayi actim kurulumu ve kullanimi cok kolay oldu malzemesi cok hosuma gitti sadece kapali hali biraz yer kapliyo oda olsun artikinsallah kizimda sever arabasini
Eki Görüntüle 1374499 Eki Görüntüle 1374501
çok güzelmiş güle güle kullanın:)
güle güle kullanın..
eksik bitmiyor ki , hele ilk bebekse , birde tüm alışverişi bende, mobilyamız gelmedi , pijamam bile yok siz aldınızmı hastane için ?
Ufak ufak da olsa kıpırdıyorsa çok üzülme derim. Tüm gün hiç hareket olmazsa doktoru bi aramak gerekir anca. Benimki de bir haftadır öyleydi. Bugün hareketlendi daha yeni.Benim miniğim bugün çok hareketsiz
karnımla ılgılı benım sıkıntım agırlık yapıyor asagıya cekıyor sankii
Valla onlar tarlada çalışıyormuş ben bir dolap için düzenledim az önce bayılcam yorgunluktaneskilerin mecburiyetleri varmış
onlar bi anlatsa bi duysan üzülürsün..
hamileliğin bi önemi yokmuş.. bebeklerini 3 ezan geçmeden emzirmezlermiş..
tarlaya giderlermiş ağır işten bebeklerini düşürürlermiş.. bunları bizzat bi kaç anneden duydum..
şimdi hamilelik kıymetli artık onlarda bunun farkında..
kendimizi zorlamaya hiiçç gerek yok
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de suyum çok çok fazlaymış.Ve 26.haftadan bu yana sürekli NST'ye giriyorum.Bana da dr 32den sonra çalışma dedi.Ama ben 8 hafta nereye yetecek diye çalışabilir raporu aldım.Yeni doğum yapmıştım zaten diğeri 15 aylık oldu...Ama kendini fazla yormadan çalışabilirsen çalış bence.Zaten bebişin 32-33 haftalık olmuş canım.Eve gitsen sanki yatabililr misin?Hem zaman da geçmiyor evde olunca.Ben 5 haftalık aktarmamı yaptırdım 1 haftası gitti bile.Aynı dertten muzdaripiz..Tekrar geçmiş olsun canım....pazartesi doktora gittim çalışabilir raporu yazdırmak için devlet hastanesine gittim hastanede nst ye bağladılar doğum sancın var diyip acile gönderdiler ama nolduğunu öğrenene kadar ağlamaktan helak oldum başta nst nin sonucunu göstermek için doktoru baya bekledim ama nst yi yapan kadın oyalanma acele et diyince kahroldum doktor görünce doğum sanıcmın olduğunu acile gitmem gerektiğini söyledi acilde serum bağladılar nst ye tekrar soktular sonra alttan açılma varmı diye baktılar öylelikle tamam gidebilirsin dediler ama yinede içimiz rahat etmedi kendi doktorumda burda değildi başka hastaneye gittim suyumun fazla olduuğun buda erken doğum riski yarattığını hamileliğimin son aylarının diğer hamilelere nazaran daha ağır geçeceğini izne çıkmam gerektiğini söyledi ağırlaşmam boşa değilmiş üzüntüden mahvoldum bebeğim de zayıf ve gelişimi 10 gün geri dua edin doğurmayayım kızlar bebeğim çok küçük çok zayıf cumartesi de kendi doktoruma gidicem ondan sonra büyük ihtimal izne çıkıcam bebeğimle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek isterdim ama bu durumda riske atamıcam galiba çok üzgünüm çok
duydum burda sırt ustu yatmak ıı degıl dıye soluma yatıyorum mecbur orası agrınca saga donuyorum sag soll cevırıyorum kendımı. ama isyerinde oturdukca boyle agırlık basıyor evde daha aktıfım bazı gunler harıcbende de gece yatınca oluyor o
hele sırt üstü yatınca mahvoluyorum bir ip var sanki geriliyo canım acıyo gibi oluyorum..
cok guzelmıs gule gule gezsın kuzucuk, ne kadara aldın acaba , bıde hıc duymadım bu markayı nereden aldın?
Evet minik minik var , geçen hafta yukarıda dirsek falan hiisediyordum yumurta gibi şimdi ayaklarını aşağıda hissediyorum çok minik,galiba çok kibar benim kızımUfak ufak da olsa kıpırdıyorsa çok üzülme derim. Tüm gün hiç hareket olmazsa doktoru bi aramak gerekir anca. Benimki de bir haftadır öyleydi. Bugün hareketlendi daha yeni.
benımde pıjamam yok =)
mobılya yok
park yatak yok
bebek arabası yok
, ve bu yatakların ıcıne yatacak yataklarda uyku setı vs fln onlarda gereklı onlarda yok tabı , hayırlısıııı :S
Bence hala çalışıyormusun diyenlere maaşı sen ver bende evde otururum demek lazımdimi =)
ay sen hala calısıyormusun dıyorlar ya sanane , yanı bıkere sor ok ama hergun ne oluyor , bıde kıs ya kaban fln var uzerımde , karnını bı acda bakalım dıyorlar =) acmıyorum tabıkıde
Bugün benide aradılar yarın gel kontrolün var diye ama tahlil falan demediler.Ohh ne güzel sohbet koyu işten katılamıyoruz biz bizim içinde kaynatın :)) Bu arada dn aile hekimim aradı beni yarın gelde kan tahlili yapalım ne zamandır yapmadık diye sizdende istiyorlar mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?