duydum burda sırt ustu yatmak ıı degıl dıye soluma yatıyorum mecbur orası agrınca saga donuyorum sag soll cevırıyorum kendımı. ama isyerinde oturdukca boyle agırlık basıyor evde daha aktıfım bazı gunler harıc
Allah kolaylık versın bızeevde işler bize bakınca bende öyleyim
işyerinde uyku basıyo beni de..
Allahım ne ilginç tipler var :) Bana da kilo almamış gibisin diyorlar ama 17 kilo aldım.Bende yapı olarak miyonum ufacık tefeciğim birde zayıfım herkes benim parmak çocuk doğuracağımı falan düşünüyor beni görünce sordukları ilk şey bebeğin kilosu kaç içeriye sığıyor mu falan yapıyorlar bende onlara sinir oluyorum sağlıklıymış çok şükür deyip kapatıyorum konuyu bişey diyemiyorlar bir daha
Allah kolaylık versın bıze
Bence hala çalışıyormusun diyenlere maaşı sen ver bende evde otururum demek lazım
Ben aldım görümcem kullanıyordu çok güzel.Çeksen emzirme yastığı aldın mı? Civil de falan var mı?
Bak bir arkadaş önerdi meme kalkanı ve emzirme yastığını çok rahat oluyormuş..
canım nasıl yetiştireceksinzaman geçtikçe ağırlaşıyoruz
evet işe gelmeyi zaten kendim istiyorum. hem zaman gecırmek acısından hem bebegıme vaktım kalsın hemde maasım ıcınamin canım gerçekten işimiz zor
hem iş hem ev hem gebelik
herşeyi kendimiz yapıyoruz yemek çamaşır temizlik vs.
eşimin bi ark eşi var bakkala bile otobüsle gidiyo düşün
bakkal da bir durak ilerde bile değil temizlik dersen evini .... götürüyoo
bana gelen hayret ediyo hem bu haldesin hem çalışıyosun hemde evin tertemiz diye..
bigünde nazlanmıyoruzz burdan başka bi yerde ALLAH yardımcımız olsunn....
evet işe gelmeyi zaten kendim istiyorum. hem zaman gecırmek acısından hem bebegıme vaktım kalsın hemde maasım ıcın
bellı bır saatten sonra pilim bitiyor ama
offfff şu 1 saatte geçse dayanılmıyor artık gerçektenbel sırt kalmadı zaten bende ağrıdan
cnm ufak ufak hallet bence :)bende bılmıyorum
mobılyayı k.valıdem yaptırıcam dıye tutturdu , (bu hafta sonu netlesır o ıs olup olmayacagı bı mobılyacı ıstedıgım modelı yapamazmıs uzun hıkaye bu kısım) eger olmazsa ıkeadan bı dolap besık alıcam kendım!
park yatagı anem ben alcam dedı beklıyorum
pıjama karar vereyım begendıgım bı model alıcam netten yada gezıp bakıcam
bebek arabası en son artık bakalım ne oalcak
cnm ufak ufak hallet bence :)
çok hoş duruyor canım. Güle güle kullanın inşallahKizlar arabayi actim kurulumu ve kullanimi cok kolay oldu malzemesi cok hosuma gitti sadece kapali hali biraz yer kapliyo oda olsun artikinsallah kizimda sever arabasini
Eki Görüntüle 1374499 Eki Görüntüle 1374501
Hepsi olur telas etme dogar dogmaz mobilya besige yatmiyo zaten yatak odasinda senin yanina alabilecegin bi besik olsun simdilik kv yaptirdigi zamanda odasina kurarsiniz :)bende bılmıyorum
mobılyayı k.valıdem yaptırıcam dıye tutturdu , (bu hafta sonu netlesır o ıs olup olmayacagı bı mobılyacı ıstedıgım modelı yapamazmıs uzun hıkaye bu kısım) eger olmazsa ıkeadan bı dolap besık alıcam kendım!
park yatagı anem ben alcam dedı beklıyorum
pıjama karar vereyım begendıgım bı model alıcam netten yada gezıp bakıcam
bebek arabası en son artık bakalım ne oalcak
Hepsi olur telas etme dogar dogmaz mobilya besige yatmiyo zaten yatak odasinda senin yanina alabilecegin bi besik olsun simdilik kv yaptirdigi zamanda odasina kurarsiniz :)
çok hoş duruyor canım. Güle güle kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?