2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evde işler bize bakınca bende öyleyim
işyerinde uyku basıyo beni de..

Allahım ne ilginç tipler var :) Bana da kilo almamış gibisin diyorlar ama 17 kilo aldım.

Allah kolaylık versın bıze

amin canım gerçekten işimiz zor
hem iş hem ev hem gebelik
herşeyi kendimiz yapıyoruz yemek çamaşır temizlik vs.
eşimin bi ark eşi var bakkala bile otobüsle gidiyo düşün
bakkal da bir durak ilerde bile değil temizlik dersen evini .... götürüyoo
bana gelen hayret ediyo hem bu haldesin hem çalışıyosun hemde evin tertemiz diye..
bigünde nazlanmıyoruzz burdan başka bi yerde ALLAH yardımcımız olsunn....

canım nasıl yetiştireceksin zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz

bende bılmıyorum
mobılyayı k.valıdem yaptırıcam dıye tutturdu , (bu hafta sonu netlesır o ıs olup olmayacagı bı mobılyacı ıstedıgım modelı yapamazmıs uzun hıkaye bu kısım ) eger olmazsa ıkeadan bı dolap besık alıcam kendım!
park yatagı anem ben alcam dedı beklıyorum
pıjama karar vereyım begendıgım bı model alıcam netten yada gezıp bakıcam
bebek arabası en son artık bakalım ne oalcak

evet işe gelmeyi zaten kendim istiyorum. hem zaman gecırmek acısından hem bebegıme vaktım kalsın hemde maasım ıcın
bellı bır saatten sonra pilim bitiyor ama

kızlar size birşey sorucam ben 28 ocakta 32 haftalık olmuş oluyorum.ve çalışabilir raporu alcamda 36 haftalık başındamı izine ayrılıyorsunuz yoksa 37 haftalıktamı?

cnm ufak ufak hallet bence :)

Hepsi olur telas etme dogar dogmaz mobilya besige yatmiyo zaten yatak odasinda senin yanina alabilecegin bi besik olsun simdilik kv yaptirdigi zamanda odasina kurarsiniz :)

Hepsi olur telas etme dogar dogmaz mobilya besige yatmiyo zaten yatak odasinda senin yanina alabilecegin bi besik olsun simdilik kv yaptirdigi zamanda odasina kurarsiniz :)

aynen bı yandn nasılsa hemen orda yatmayacak dıyorum , bı yandanda herseyı hazır olsun dusunmeyeyım hıc bırsey ıstıyorum ,
aman aman stres yapmıyorum cok kendıme , hersey olacagına varır elbet ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…