- 5 Kasım 2014
- 399
- 501
- 108
- 37
Hele bniki gündür acayip ağırlaştım farkındayım
biz bu hafta full arabayla geldık ıse hamladım, evım ısıme yakın yarın ıtıbarı ıle yurumeye baslıcam.Hele bnyuruyemedgmi fark ettim bugn. Oncden hizli hizli 5 dk da okula giderdm. Simdi bi zorlanyrm. Bacaklrmin dermani yok
Cok guzel olmus hepsi :)
Son 1 hafta kaldi. Sabredyrm valla yoksa rahatim bi evimde oluyo. Bas edemiyrm artk okula ogrencyle falnKızlar iyi akşamlar
Kaç gündür giremiyorum. Ev is çocuk dönem sonu çalışmaları yoğun geçiyor.
Ağırlaştığımı bende farkediyorum. Zor geliyor. Eve geldiğimden dinlenmeye vaktim olmuyor. Insan şu günler dolsada bir an önce hafiflryelim istiyor
doktorundan alıcaksın tabiki 32. haftada gidince yazarKızlar bu 32. haftadan sonra çalışabilir raporunu nerden alıcaz su an 30 artı 1 deyim. haftaya mı alıcam napıcam alanlar bilgi versin lütfen.
SAT a göre doğum yapılcakmış usg ye göre değilArkadaslar benim merak ettigim bişi var lutfen bilenler yorum yapabilir mi cok merak ediyorum.
31+3 gunluk hamileyim usfde her zmn buyuk cikiyordu en son gittiğimde 26 subat dogum dedi. yani bebeğim erken mi doğacak? usg mi dikkate alicaz yoksa normal tarihi mi?
aynen bende hergün inşallah yarında sıkıntısız geçer diyerek yatıyorum. okul kapansa da bi rahatlasak. bu da son rahatlamalarımız olur zaten. iyice ağırlaştım zaten oturup kalkarken bile zorlanıyorum. 15 kilo aldım gerçekten de 15 kilo taşıyormuş hissiyle geziyorum ayaktaSon 1 hafta kaldi. Sabredyrm valla yoksa rahatim bi evimde oluyo. Bas edemiyrm artk okula ogrencyle faln
ama bebeğin gelisimi onde olup erken doğum yapanda cok var doktorun dedigi tarihlerdeSAT a göre doğum yapılcakmış usg ye göre değil
canım doğum öncesi izni sekiz hafta diye düşün. sen kaç hafta çalıştıysan geriye kalan haftaları tatilde geçiriyorsun. ona göre hesaplarsan kafan karışmamış olur. kaç hafta izin alacaksın 5 mi o zaman geriye 3 hafta kalıyor doğumdan önce.kızlar size birşey sorucam ben 28 ocakta 32 haftalık olmuş oluyorum.ve çalışabilir raporu alcamda 36 haftalık başındamı izine ayrılıyorsunuz yoksa 37 haftalıktamı?
geçmiş olsun iznini alıp evde dinlenmen en mantıklısı doğumdan sonraya kalsın derken bebek erken doğarsa daha cok mahvolursun . bu son aylar bolbol dinlenmek yorulmamak gerekiyormuş eskisinden daha cok dikkat etmk lazm. benim bi arkadaşımda zorladı kendini bebeği 32. haftada doğdu o kadar zorlanıyorki kaç haftadır hastanedeler .sağlıklı zaman geçiremedikten sonra izni sonraya atsan ne olurpazartesi doktora gittim çalışabilir raporu yazdırmak için devlet hastanesine gittim hastanede nst ye bağladılar doğum sancın var diyip acile gönderdiler ama nolduğunu öğrenene kadar ağlamaktan helak oldum başta nst nin sonucunu göstermek için doktoru baya bekledim ama nst yi yapan kadın oyalanma acele et diyince kahroldum doktor görünce doğum sanıcmın olduğunu acile gitmem gerektiğini söyledi acilde serum bağladılar nst ye tekrar soktular sonra alttan açılma varmı diye baktılar öylelikle tamam gidebilirsin dediler ama yinede içimiz rahat etmedi kendi doktorumda burda değildi başka hastaneye gittim suyumun fazla olduuğun buda erken doğum riski yarattığını hamileliğimin son aylarının diğer hamilelere nazaran daha ağır geçeceğini izne çıkmam gerektiğini söyledi ağırlaşmam boşa değilmiş üzüntüden mahvoldum bebeğim de zayıf ve gelişimi 10 gün geri dua edin doğurmayayım kızlar bebeğim çok küçük çok zayıf cumartesi de kendi doktoruma gidicem ondan sonra büyük ihtimal izne çıkıcam bebeğimle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek isterdim ama bu durumda riske atamıcam galiba çok üzgünüm çok
benm durumum da aynı senin gibi. doktor belki i beş gün önce gelebilir dedi. ama 37. haftadan itibaren erken doğması çok büyük problemler yaratmıyormuş bildiğim kadarıyla. hatta sezaryen için 38. hafta gün veren doktorlar var. biz hazırlığımızı erken yapalım da belki aceleci davranabilirler bizim bebişler. ama yine de zamanında gelmesi için dua ediyorum :)ama bebeğin gelisimi onde olup erken doğum yapanda cok var doktorun dedigi tarihlerde
erken doğum başka bişe eğer herşey normalse sat a göre yapılıyo. bide bebeğin önde gitmesi geliştiği anlamına gelmeyebiliyor yani kilosunun fazla olması ayrı gelişmesi ayrı bişeama bebeğin gelisimi onde olup erken doğum yapanda cok var doktorun dedigi tarihlerde
Çok teşekkür ediyorum daha güzelleri sizin kuzularınızın olsun inşCok ciciler bayildim, gule gule kullanin
Cok saol canim insallah saglikli bi dogsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?