- 2 Mayıs 2011
- 418
- 658
- 408
- 42
Ayyy çok güzeller bunlar,kirmizi kurdeleli elbiseye bittim.....güle güle giysin kuzucuk
Ctg nedir? Benim doktorum her gittigimde cok kisa kalp atislarina bakıyorBugün minnoşumuzla buluştuk, elini yiyordu resmen :)
39 cm ve 1.300 gr yaklaşık olarak. Cuma günü tekrar gidicem, ctg yapılacak, kalp atışlarını dinleyeceğiz. Artık doktorumuz iki haftada bir bizi görmek istiyoruz
benim bebegimde hep önde 32+0 da gittiğimde 34+4 dü.Arkadaslar benim merak ettigim bişi var lutfen bilenler yorum yapabilir mi cok merak ediyorum.
31+3 gunluk hamileyim usfde her zmn buyuk cikiyordu en son gittiğimde 26 subat dogum dedi. yani bebeğim erken mi doğacak? usg mi dikkate alicaz yoksa normal tarihi mi?
benim dr.um yazdı asistanı imzaya götürdü sadeceDoktor yazmıyo canım.asistanı hazır çıktı aldı verdi.doktorlar ilgilenmez asistanı bilir.yuvarlama da yapıyolar ayrıca,bikaç günü önemsemiyolar
Benim doktorun asistanı bakıyo o işlere.daha önce spor salonu üyeliğim vardı.onu iptal etmek için spor yapamaz raporu almıştım:)onuda asistanı çıkarmıştı:))her doktorun çalışma şekli farklı demekki...benim dr.um yazdı asistanı imzaya götürdü sadece
Ctg nedir? Benim doktorum her gittigimde cok kisa kalp atislarina bakıyor
Al bendende o kadarSon 1 hafta kaldi. Sabredyrm valla yoksa rahatim bi evimde oluyo. Bas edemiyrm artk okula ogrencyle faln
Ne kadar onde bebegin?ama bebeğin gelisimi onde olup erken doğum yapanda cok var doktorun dedigi tarihlerde
Cok tesekkur ederım cnmcanım özellikle yeni doğanda kesinlikle bunu almalısın , dr browns cam biberon doğal akış , anne göğsüyle aynı akışta oluyor ve hava yutturmuyor bebeğe böylece gaz yapımını engelliyor , diğerlerine hiç bakma bile internette uygun fiyatlı olanlardan bulabilirsin ,
Canım stres yapma ilk basta bambu besıklerden alırsın cokta uygun onlar 100 TL sonra diğer beşiğe gecer.aynen bı yandn nasılsa hemen orda yatmayacak dıyorum , bı yandanda herseyı hazır olsun dusunmeyeyım hıc bırsey ıstıyorum ,
aman aman stres yapmıyorum cok kendıme , hersey olacagına varır elbet ,
Sanada iyi geceler ben biraz çok yedim patlamak üzereyim :) onun dışında iyiyim şükür.Iyi geceler kizlar dilerim herkesler iyidir
Canım doğumun sezaryen olacaksa ve bebeğin kilosu iyiyse 37 alacak demekki doktorun.Arkadaslar benim merak ettigim bişi var lutfen bilenler yorum yapabilir mi cok merak ediyorum.
31+3 gunluk hamileyim usfde her zmn buyuk cikiyordu en son gittiğimde 26 subat dogum dedi. yani bebeğim erken mi doğacak? usg mi dikkate alicaz yoksa normal tarihi mi?
Canım güzelmiş ama bencede küçük zaten ölçüleride vermiş.http://www.ilkebebe.com/Bebek-Malze...ni-Bakim-Cantasi-Megantel-Musgroom-33185.aspx
kızlar bu canta nasıl cok beğendim ama sanki küçük gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?