2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün minnoşumuzla buluştuk, elini yiyordu resmen :)
39 cm ve 1.300 gr yaklaşık olarak. Cuma günü tekrar gidicem, ctg yapılacak, kalp atışlarını dinleyeceğiz. Artık doktorumuz iki haftada bir bizi görmek istiyoruz

Ctg nedir? Benim doktorum her gittigimde cok kisa kalp atislarina bakıyor

benim bebegimde hep önde 32+0 da gittiğimde 34+4 dü.
dr.a sordum doğum erkenmi olur diye hayır dedi 38 bitmeden almam dedi bebiş iri olacak sadece dedi.tabi bu dr.un dediği bakalım oğluş belki daha erken gelmeye kalkar.

Ctg nedir? Benim doktorum her gittigimde cok kisa kalp atislarina bakıyor

Nts galiba türkçesi
Yarım saat kadar göbeğine bağlayıp kalp atışlarını, stresini ölçüyorlar bebeğin. Benim de ilk olacak sayılır. Gerçi bir kere acile gittim, ağrım vardı o zmn da baktılar. Ama hundan sonra daha sık bakacaklar.

Cok tesekkur ederım cnm

İyi akşmlr ben iyiyim çok şükür ama bu saatte kanepede uyukluyorum sizler nasılsınız

aynen bı yandn nasılsa hemen orda yatmayacak dıyorum , bı yandanda herseyı hazır olsun dusunmeyeyım hıc bırsey ıstıyorum ,
aman aman stres yapmıyorum cok kendıme , hersey olacagına varır elbet ,
Canım stres yapma ilk basta bambu besıklerden alırsın cokta uygun onlar 100 TL sonra diğer beşiğe gecer.

Canım doğumun sezaryen olacaksa ve bebeğin kilosu iyiyse 37 alacak demekki doktorun.

Kizlar benim kiz karnima sigmiyor artik ya hareketleri tepme seklinde cok degilde daha cok geriniyor gibi ayagiyla karnimi itiyor gibi boyle oluncada orası uyusuyor gibi hissediyorum sizdd de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…