Ne kadar onde bebegin?
Cek inde dogum tarihi one alinmisti mesela bebek bastan beri onde oldugu icin
Aynen canım benimkde öyle,oğlum iri bebekti ama hic böyle hissettmemistim bu kiz göbek deligimden elini falan cikaracakmis gibi hissediyorum ki daha çok küçükler son haftalarda napcaz bilmiyorumKizlar benim kiz karnima sigmiyor artik ya hareketleri tepme seklinde cok degilde daha cok geriniyor gibi ayagiyla karnimi itiyor gibi boyle oluncada orası uyusuyor gibi hissediyorum sizdd de oluyor mu
Benim oglumda sigmiyo galiba. Saglam saglam canimi yakiyo. Bugun is yerin sesli sesli bi aaahhh cektirdi bana. Yanimdaki arkasas korktu. Cok fenaydiKizlar benim kiz karnima sigmiyor artik ya hareketleri tepme seklinde cok degilde daha cok geriniyor gibi ayagiyla karnimi itiyor gibi boyle oluncada orası uyusuyor gibi hissediyorum sizdd de oluyor mu
Kac haftalıksın kı???Kızım resmen orama vuruyor öldüm ya
31 + 4 canimKac haftalıksın kı???
Kizlar benim kiz karnima sigmiyor artik ya hareketleri tepme seklinde cok degilde daha cok geriniyor gibi ayagiyla karnimi itiyor gibi boyle oluncada orası uyusuyor gibi hissediyorum sizdd de oluyor mu
bende de hipotiroid var.bir ara (hamileliğimden çok önce)benim de nabzı çok yüksekti,aile hekimi taşikardi tanısı koymuştu,tesadüf tiroid kontrolümde öğrendimki ilacın dozu fazla geldiği için öyle olmuş.tshın kaç ki 2 tane kullanıyorsun.en son ne zaman tahlil yaptırdın,belki de bu son dönemde tshın birden düştüğü için çarpıntın oldu.bence sen 5 şubatı bekleme tekrar tahlil yaptır tiroittendir diye düşünüyorum benArkadaslar gebeligimin basindan beri tiroidim yuksek buna bagli ilac kullaniyorum tiroid dengesizligi bebekte zeka gelisimiyle dogrudan ilgiliymis. Bu zamana kadar tum testler hersey temiz cikti tabi ki Allahin dedigi olur dogumda ne olacagini bilemeyiz ama su an hersey yolunda cok sukur. Yalniz ben ilac dozumu doktor tavsiyesiyle gunde 2'ye cikardim ancak bu sekilde ulasabiliyoruz istenilen duzeye. Ama bu bende cok cok carpinti yapmaya basladi. Kucuk carpintilari saymiyorum gunde birkac kez buyuk kalp atisimdan vucudumun sallandigi atak gibi seyler yasiyorum. Esim cok sakin biri olmasina ragmen artik korkmaya basladi ilaci 1'e dusurelim diyo oysa ben bebegime bisey olmasin cekerim bunlari diyorum. Doktora gecen sefer soyledigimde cok hafif kansizlik var ondan kaynaklaniyo dedi kan ilacini da 2'ye cikardi. Ama fayda yok atak dedigim buyuk carpintilarim devam ediyo. Esim iki gundur sana bisey olursa ben naparim demeye basladi. Doktorum (dahiliyeci ilgileniyor bu durumla) 5 subatta randevu var yine ama ben sanirim bekleyemicem. Acaba ilactan mi kaynaklaniyo gercekten doktor ilacin dozunu dusurdugunde bebege bisey olur mu gercekten. Kafam o kadar karisik ki hem yasadigim carpinti hem panigim her hucrem titriyor sanki. Aranizda bu durumu yasayan var mi acaba? Yasadigim karmasik duygulari boyle ifade edebildim hem uzun hem karmasik oldu galiba yazdiklarim kusura bakmayin. Duanizi istesem cok sey istemis olmam insallah. Rabbim hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza aldigimizi gunleri de gostersin insallah.
Evet buyuduler artık sigmiyolar :)
Hıc sorma benım oglanda oralarla oynuyor sankı baska yer bulamadı bazen ayagı cıkıvercekmiş gibi geliyor31 + 4 canim
15 gun onde
Kızım resmen orama vuruyor öldüm ya
normal bence canım. Benim arkadaş 33 haftalık ve bebeği 1880 gram daha...Ya canım sende bikç gün oldu demi kontrolün senle günlerimiz aynı benim sanki oğlum küçük gibi geldi senin msjında 1900 fln gördüm benim oğluşum 1530 ancak olmuş minik gibi sanki
Ya canım sende bikç gün oldu demi kontrolün senle günlerimiz aynı benim sanki oğlum küçük gibi geldi senin msjında 1900 fln gördüm benim oğluşum 1530 ancak olmuş minik gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?