2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar iyi geceler ve de icimde minik kpalan karnimi yorta yirta buyuyor

Kizlar benim kiz karnima sigmiyor artik ya hareketleri tepme seklinde cok degilde daha cok geriniyor gibi ayagiyla karnimi itiyor gibi boyle oluncada orası uyusuyor gibi hissediyorum sizdd de oluyor mu
Aynen canım benimkde öyle,oğlum iri bebekti ama hic böyle hissettmemistim bu kiz göbek deligimden elini falan cikaracakmis gibi hissediyorum ki daha çok küçükler son haftalarda napcaz bilmiyorum

Hic yazamadim bu ara nasilsiniz kizlar?evde tadilat isleri,hergun okul,oglumla zaman gecirme derken yoğun geçiyor.bebegin eksiklerine falan el atamadim.somestrda hava guzel olursa bir iki kerede halletmeyi planliyorum
Bebek sekeri ne yapacagima karar verdim sonunda.oglumda magnet yapmıştım ama hic kıymet gormemisti emegime cok acidim.bu sefer minicik cam kavanozlar alacagim.iclerine jellybean ya da topic tarzi jelibonlar koyup kapaga sticker yapistiracagim bir minik kurdelayla tamam.en azindan kavanoz evde baharata tuza vs kullanılır.emegimin uc gun dolapta dorduncu gun copte olmasini istemedim

Kizlar benim kiz karnima sigmiyor artik ya hareketleri tepme seklinde cok degilde daha cok geriniyor gibi ayagiyla karnimi itiyor gibi boyle oluncada orası uyusuyor gibi hissediyorum sizdd de oluyor mu
Benim oglumda sigmiyo galiba. Saglam saglam canimi yakiyo. Bugun is yerin sesli sesli bi aaahhh cektirdi bana. Yanimdaki arkasas korktu. Cok fenaydi

Evet buyuduler artık sigmiyolar :)

bende de hipotiroid var.bir ara (hamileliğimden çok önce)benim de nabzı çok yüksekti,aile hekimi taşikardi tanısı koymuştu,tesadüf tiroid kontrolümde öğrendimki ilacın dozu fazla geldiği için öyle olmuş.tshın kaç ki 2 tane kullanıyorsun.en son ne zaman tahlil yaptırdın,belki de bu son dönemde tshın birden düştüğü için çarpıntın oldu.bence sen 5 şubatı bekleme tekrar tahlil yaptır tiroittendir diye düşünüyorum ben

Kızım resmen orama vuruyor öldüm ya

Aynen meltem ustelik bunu is yerinde yapmasi daha fena sesinife cikaramiyor insan, ittirmeler bitarafa toplanmalar resmen yamuluyor karnim , bu haftalarda hepimize aynisi oluyirdur ama benim kizim uyumuyor galiba ve cok hickiriyorrr

Ya canım sende bikç gün oldu demi kontrolün senle günlerimiz aynı benim sanki oğlum küçük gibi geldi senin msjında 1900 fln gördüm benim oğluşum 1530 ancak olmuş minik gibi sanki
normal bence canım. Benim arkadaş 33 haftalık ve bebeği 1880 gram daha...

Muz; keçibonuzu,maden suyu tüket sade ama.

Ya canım sende bikç gün oldu demi kontrolün senle günlerimiz aynı benim sanki oğlum küçük gibi geldi senin msjında 1900 fln gördüm benim oğluşum 1530 ancak olmuş minik gibi sanki

Tatlim 1917 gr dedi ama burda bazi arkadaşlar 2000 üstü yaziyolardi ayni haftalarda. Bebekten bebeğe değişiyor. Et kasar peyniri falan cok yedim bu haftalarda kilo yapiyomus bebege..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…