Aynen meltem ustelik bunu is yerinde yapmasi daha fena sesinife cikaramiyor insan, ittirmeler bitarafa toplanmalar resmen yamuluyor karnim , bu haftalarda hepimize aynisi oluyirdurama benim kizim uyumuyor galiba ve cok hickiriyorrr
Yalnız degilsinUyuyamiyorum...
Eki Görüntüle 1375220 Eki Görüntüle 1375221 DÜN AKŞAMKİ ÇALIŞMALARIM.. BU AKŞAMDA DEVAM EDECEM.. BUNLARI ASETAT KUTULARA MI KOYSAM YOKSA KESELERE Mİ FİKİR VE TAVSİYE BEKLİYORUM..
ayyy bayıldım ne hoş olmusss bize de öğret yapmayıEki Görüntüle 1375220 Eki Görüntüle 1375221 DÜN AKŞAMKİ ÇALIŞMALARIM.. BU AKŞAMDA DEVAM EDECEM.. BUNLARI ASETAT KUTULARA MI KOYSAM YOKSA KESELERE Mİ FİKİR VE TAVSİYE BEKLİYORUM..
Eki Görüntüle 1375220 Eki Görüntüle 1375221 DÜN AKŞAMKİ ÇALIŞMALARIM.. BU AKŞAMDA DEVAM EDECEM.. BUNLARI ASETAT KUTULARA MI KOYSAM YOKSA KESELERE Mİ FİKİR VE TAVSİYE BEKLİYORUM..
Teşekkürler bakalım sonuç nasıl olacakk..Cok guzel olmuslar masallah , kutularda daha hos durur gıbıme geldı
Teşekkürler canım.... Kalıp aldım. hazır pembe sabun bazı bi de esansını aldım.. tek zorluğu kalıp tek olduğu için küçük parçalar halinde eritmek ve dökmek ama çabuk kuruyor, kalıptan da 10 dk da çıkıyor...ay canmmm çok güzeller yaaa nasıl yaptın bunları zormu ellerine sağlık valla
Çok kolay yapımı hani ilkokulda alçı ile kalıpa döküp boyardık ya onun gibi sadece bir iki püf nokta var o kadar.. kesinlikle yaparsınız.. bakalım bana ne kadara maal olacak :)) başladık artık..ayyy bayıldım ne hoş olmusss bize de öğret yapmayı
Evet canım kalıpları var ayrı ayrı.. sen hangisinden istersen onun kalıbını alırsın... çoklu kalıplar var ama onlardan da küçük küçük çıkıyor...muhteşem olmuşşş!
birebir kalıbı mı var bunların böyle
genelde keselerde satıyorlar şık duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?