2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen meltem ustelik bunu is yerinde yapmasi daha fena sesinife cikaramiyor insan, ittirmeler bitarafa toplanmalar resmen yamuluyor karnim , bu haftalarda hepimize aynisi oluyirdur ama benim kizim uyumuyor galiba ve cok hickiriyorrr

Ya ben hickirigi anlamıyorum ama çok hareketli ve sabahtan beri ziplatiyor beni yerimden. Bugün çikolata yedim ondan galiba. . Ben evdeyim ya o vurdukca bagiriyorum :)

Cook uykum var. 1 de yattim dun. Misafrlktydik okuldn arkdslrla gec geldm eve. Suan ölüyrm yorgnlktan ve uykuszlktn

günaydın kızlar çok uykum var bugün, artık cumrtesileri işe gelmicem kalan yıllık izinlerimi yarım günden 2 cumrtesiyi tam gün yapıp kullanmak istiyorum dedim 1ayım kalmıştı zaten patronda ses etmedi

Günaydın kızlar,

bi ara biri link yollamıştı cottonbbox nevresimler 25 tlydi bulamıyorum onu yaa

kızlarrr günaydın bugun temizlikçi gelcek eve dün biraz evi toparladım bgn nasıl bacaklarım agrıyor artık yasamsal aktiviteler dışında bişi yapamıycaz mı yaaa :S sabahta kalkıp geldik işe

ay canmmm çok güzeller yaaa nasıl yaptın bunları zormu ellerine sağlık valla
Teşekkürler canım.... Kalıp aldım. hazır pembe sabun bazı bi de esansını aldım.. tek zorluğu kalıp tek olduğu için küçük parçalar halinde eritmek ve dökmek ama çabuk kuruyor, kalıptan da 10 dk da çıkıyor...

ayyy bayıldım ne hoş olmusss bize de öğret yapmayı
Çok kolay yapımı hani ilkokulda alçı ile kalıpa döküp boyardık ya onun gibi sadece bir iki püf nokta var o kadar.. kesinlikle yaparsınız.. bakalım bana ne kadara maal olacak :)) başladık artık..

muhteşem olmuşşş!
birebir kalıbı mı var bunların böyle
genelde keselerde satıyorlar şık duruyor
Evet canım kalıpları var ayrı ayrı.. sen hangisinden istersen onun kalıbını alırsın... çoklu kalıplar var ama onlardan da küçük küçük çıkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…