Sağol canım... kalıp+erit dök+10 dk bekle bu kadar :))Günaydın güzel anneler, bikaç gündür giremiyorum hem internet sıkıntısı hem maaş dönemi bayaa bi oyaladı, inşallah herkes iyidir :)htc1984 çok güzel bunlar ellerine sağlık nasıl yaptın
cnm süper olmuş ellerine sağlık.. ne kadara maloldu malzemeler sanaEki Görüntüle 1375220 Eki Görüntüle 1375221 DÜN AKŞAMKİ ÇALIŞMALARIM.. BU AKŞAMDA DEVAM EDECEM.. BUNLARI ASETAT KUTULARA MI KOYSAM YOKSA KESELERE Mİ FİKİR VE TAVSİYE BEKLİYORUM..
25 tl ye gormedım de n11 de 39 tl ye filan varGünaydın kızlar,
bi ara biri link yollamıştı cottonbbox nevresimler 25 tlydi bulamıyorum onu yaa
25 tl ye gormedım de n11 de 39 tl ye filan var
1kg Sabun. Kalıp ve 10 ml Esans siparişi için 55 TL gibi bir masrafı oldu.. Bu sabun kalıbından kaç tane çıkacak bilmiyorum bitince netleşecek o sayıdada asetat kutu ve kurdela alacam ne kadara malolacak bilmiyorum canım :)cnm süper olmuş ellerine sağlık.. ne kadara maloldu malzemeler sana
butik bebe de de var oraya da bak ıstersen.. ben de düsündüm almayıda park yatak a uyarmı bılemedım yorganım fılan benım bıraz kucuk uyku setınden cıkan..http://www.n11.com/victoria-bebek-nevresim-takimi-pink-dream-P41716809
şunu alsam mı
%100 pamuk diyor ama özdilek falan değil diye emin olamadım
gerçi kendimize aldığımız nevresimlerden de en dandiği özdilekti pamuksaten olmasına rağmen...
sarev gibisi yok
cok uyguna mal etmissin valla canım elıne saglık.. bakalım kactane cıkıcak nerden aldın malzemelerinii1kg Sabun. Kalıp ve 10 ml Esans siparişi için 55 TL gibi bir masrafı oldu.. Bu sabun kalıbından kaç tane çıkacak bilmiyorum bitince netleşecek o sayıdada asetat kutu ve kurdela alacam ne kadara malolacak bilmiyorum canım :)
Bende şimdilik yalancı sancılar var ki dün akşam ağlattıKızlarrr kızlarrr hepımızın bedensel sıkıntıları var sırt agrıları , bacak agrıları , kuyruk sokumu agrısı..şişlikler,kramplar,mıde yanmaları,yorgunluk ,bıtkınlık,uykusuzluk vs..vs.. Ama hepsı gececek ve mınık mucızelerımıze kavusacagız , kımse kolay oldugunu dusunmemelı bence analık zor dıye bosuna dememıslersızı mutsuz etmesın bu agrılar sızılarr , ınanın her bı noktam agrıyor benımde,kuyruk sokumu agrısı gecmez bır agrım ustelık (k.sokumu kemıgımın ucu kırıkmış ) ama dusunmeyın agrıları sızıları hadı bı soguk su ıle yıkayın yuzunuzu gulumseyın aynaya ve hamılelıgın verdıgı guzellıge gozlerınızdekı ışıga bakın oram cok agrıyor buram fena dedıkce ınsan çöküyor valla tersını yapalım hadı , baksanıza havada ne guzel bugun miss , h.sonuda kısa bi yuruyus yaparız belkıde hı ne dersınız
Peki internetten mi sipariş verdin eğer öyleyse linkini atabilir misin :)1kg Sabun. Kalıp ve 10 ml Esans siparişi için 55 TL gibi bir masrafı oldu.. Bu sabun kalıbından kaç tane çıkacak bilmiyorum bitince netleşecek o sayıdada asetat kutu ve kurdela alacam ne kadara malolacak bilmiyorum canım :)
Gitti gidiyordan aldım.. kargo ücreti ödedim kalıpla esansa başka sitelerden de uygun a bulursan oralardan sipariş verebilirsin.. sabun rengini pembe olarak aldım ki bi de renk tuturma derdim olmasın diye ..cok uyguna mal etmissin valla canım elıne saglık.. bakalım kactane cıkıcak nerden aldın malzemelerinii
bizide haberdar et canım sayıyla ilgili ona göre bizde alırız :)1kg Sabun. Kalıp ve 10 ml Esans siparişi için 55 TL gibi bir masrafı oldu.. Bu sabun kalıbından kaç tane çıkacak bilmiyorum bitince netleşecek o sayıdada asetat kutu ve kurdela alacam ne kadara malolacak bilmiyorum canım :)
Eki Görüntüle 1375220 Eki Görüntüle 1375221 DÜN AKŞAMKİ ÇALIŞMALARIM.. BU AKŞAMDA DEVAM EDECEM.. BUNLARI ASETAT KUTULARA MI KOYSAM YOKSA KESELERE Mİ FİKİR VE TAVSİYE BEKLİYORUM..
butik bebe de de var oraya da bak ıstersen.. ben de düsündüm almayıda park yatak a uyarmı bılemedım yorganım fılan benım bıraz kucuk uyku setınden cıkan..
cotton box kullananlar memnun dıye duymustum o yuzden ben de ıncelemıstım ama yınede gormek lazım tabii fiyatı uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?