2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr kızlarrr hepımızın bedensel sıkıntıları var sırt agrıları , bacak agrıları , kuyruk sokumu agrısı..şişlikler,kramplar,mıde yanmaları,yorgunluk ,bıtkınlık,uykusuzluk vs..vs.. Ama hepsı gececek ve mınık mucızelerımıze kavusacagız , kımse kolay oldugunu dusunmemelı bence analık zor dıye bosuna dememısler sızı mutsuz etmesın bu agrılar sızılarr , ınanın her bı noktam agrıyor benımde,kuyruk sokumu agrısı gecmez bır agrım ustelık (k.sokumu kemıgımın ucu kırıkmış ) ama dusunmeyın agrıları sızıları hadı bı soguk su ıle yıkayın yuzunuzu gulumseyın aynaya ve hamılelıgın verdıgı guzellıge gozlerınızdekı ışıga bakın oram cok agrıyor buram fena dedıkce ınsan çöküyor valla tersını yapalım hadı , baksanıza havada ne guzel bugun miss , h.sonuda kısa bi yuruyus yaparız belkıde hı ne dersınız

cnm süper olmuş ellerine sağlık.. ne kadara maloldu malzemeler sana
1kg Sabun. Kalıp ve 10 ml Esans siparişi için 55 TL gibi bir masrafı oldu.. Bu sabun kalıbından kaç tane çıkacak bilmiyorum bitince netleşecek o sayıdada asetat kutu ve kurdela alacam ne kadara malolacak bilmiyorum canım :)

butik bebe de de var oraya da bak ıstersen.. ben de düsündüm almayıda park yatak a uyarmı bılemedım yorganım fılan benım bıraz kucuk uyku setınden cıkan..
cotton box kullananlar memnun dıye duymustum o yuzden ben de ıncelemıstım ama yınede gormek lazım tabii fiyatı uygun

cok uyguna mal etmissin valla canım elıne saglık.. bakalım kactane cıkıcak nerden aldın malzemelerinii

Bende şimdilik yalancı sancılar var ki dün akşam ağlattı gündüz bişey yok ama akşam ara ara sancılarım oluyo doktor normal olduğunu uzun sürerse hemen gel dedi, allahtan kısa sürüyo, sancı geçtikten sonra hemen karnımı dinliyorum hareket felan var mı diye sanırım annelik bu olsa gerek rabbim sağ salim ve zamanında kucağımıza almayı naip etsin :)

Peki internetten mi sipariş verdin eğer öyleyse linkini atabilir misin :)

cok uyguna mal etmissin valla canım elıne saglık.. bakalım kactane cıkıcak nerden aldın malzemelerinii
Gitti gidiyordan aldım.. kargo ücreti ödedim kalıpla esansa başka sitelerden de uygun a bulursan oralardan sipariş verebilirsin.. sabun rengini pembe olarak aldım ki bi de renk tuturma derdim olmasın diye ..

bizide haberdar et canım sayıyla ilgili ona göre bizde alırız :)

victoriayı aldım kargo dahil 35e...

banyo ve oda termometresi alıyorum şimdi de şunu:

http://www.n11.com/arzum-ar857-bebbe-oda-ve-banyo-termometresi-sari-P43433538

güne alışverişle başladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…