2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aminn inş keısnlıkleee inş sıklaşmaz sancılar , cok yorma kendını

nette yapımını tarif eden siteler var, araştırabilirsin. şeker hamuru da büyük marketlerde bulunuyor. eğer istanbuldaysan eminönünde de var.
Ne kadar dayanıyor bu kurabiyeler ???Doğumdan önce kendim hazırlasam diyorum?

Canım Allah yardımcın olsun.Bende de aynı sorun var.Ben günde 50 mg kullanıyorum.Sabahları aç karnına.Ama benim doktorum 12 haftadan sonra çok takılma çünkü bebek 12 haftadan sonra kendi tiroid hormonunu üretmeye başlıyorda dedi bana.İlacın yaptığı yan etki için mutlaka bir doktora görün.Sorun ciddi boyuttaysa sadece dahiliyeyle yetinme birde endokrine git canım.Geçmiş olsun

sanada geçmiş olsun canım bende çalışmak istiyorum ama doktor öyle söyledi işte benim işimde rahat ama gerçekten yürümekte bile zorlanıyorum evde şu an hiç bir iş yapmıyorum kaç gündür eşim yapıyo o da baskı yapıyo 5 dk yürüyemiyosun bile ayrıl izne diye ama ben doğumdan sonra bebeğimle zaman geçirmek istiyorum ama bi andan da bişey olursa diye korkuyorum vicdan azabı çekerim diye kafam çok karışık inan işyerinde yorulmuyorum ama akşama kadar oturmaktan her yerim ağrıyo

Günaydın kizlar herkes iyidir inşallah bugün karnim cok kasiliyor uyandığımdan beri inşallah bi sıkıntı olmaz

10 ml esans ne işe yarıyor ki ? cevaplarmısın bende yapmak istiyorumda

gitti gidiyordan vermiştim canım.. mutfak delisi diye bir site var ordan geldi ürünlerde olmazsa oraya da bir bak .. esans ile kalıba kargo ücreti vermiştim
Bakayım hemen, örgü felan olayı olmadı hiç olmazsa bunu yapar benim de el emeğim bu derim :))

haklısın canım ama kendi doktorum 2 hafta önce suyumun üst sınıra yakın olduğunu söyledi ama çalışır raporu istediğimde tamam dedi çalıştığı devlet hastanesine çağırdı raporu hazırlattım imzaya gitmeden nst ye girdim ki nst de sancın var dediler tam da o andan benim doktor hastanenin başhekimi olmuş toplantıda imzalarını atıyomuş şansıma başkaları ilgilendi içim rahat etmedi ertesi günü başka özele gittim o söyledi erken doğu riskin var çalışma diye o yüzden önce kendi doktorumu görücem o da aynısını derse çıkıcam izne onun da başhekim olmasından dolayı bu hafta ulaşamadım maalesef cumartesiye muayanehanesine randevu aldım o gün belli olcak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…