yarın da bime oda termometresi geliyor dijital 10 tl güzel bişeye benziyor özellikli istersen ordanda alablsnvictoriayı aldım kargo dahil 35e...
banyo ve oda termometresi alıyorum şimdi de şunu:
http://www.n11.com/arzum-ar857-bebbe-oda-ve-banyo-termometresi-sari-P43433538
güne alışverişle başladım:)
etrafında bım varsa oraya cok uyguna gelmis ben bakamadım evımın altında var ama 9,90 mısvictoriayı aldım kargo dahil 35e...
aldııgının lınkını atsana, güle güle kullan canım geldıgınde paylas memnun kalırsan bende alırım kampanyaya gırıncevictoriayı aldım kargo dahil 35e...
Bende şimdilik yalancı sancılar var ki dün akşam ağlattıgündüz bişey yok ama akşam ara ara sancılarım oluyo doktor normal olduğunu uzun sürerse hemen gel dedi, allahtan kısa sürüyo, sancı geçtikten sonra hemen karnımı dinliyorum hareket felan var mı diye sanırım annelik bu olsa gerek rabbim sağ salim ve zamanında kucağımıza almayı naip etsin :)
victoriayı aldım kargo dahil 35e...
Ne kadar dayanıyor bu kurabiyeler ???Doğumdan önce kendim hazırlasam diyorum?nette yapımını tarif eden siteler var, araştırabilirsin. şeker hamuru da büyük marketlerde bulunuyor. eğer istanbuldaysan eminönünde de var.
etrafında bım varsa oraya cok uyguna gelmis ben bakamadım evımın altında var ama 9,90 mıs
Canım Allah yardımcın olsun.Bende de aynı sorun var.Ben günde 50 mg kullanıyorum.Sabahları aç karnına.Ama benim doktorum 12 haftadan sonra çok takılma çünkü bebek 12 haftadan sonra kendi tiroid hormonunu üretmeye başlıyorda dedi bana.İlacın yaptığı yan etki için mutlaka bir doktora görün.Sorun ciddi boyuttaysa sadece dahiliyeyle yetinme birde endokrine git canım.Geçmiş olsunArkadaslar gebeligimin basindan beri tiroidim yuksek buna bagli ilac kullaniyorum tiroid dengesizligi bebekte zeka gelisimiyle dogrudan ilgiliymis. Bu zamana kadar tum testler hersey temiz cikti tabi ki Allahin dedigi olur dogumda ne olacagini bilemeyiz ama su an hersey yolunda cok sukur. Yalniz ben ilac dozumu doktor tavsiyesiyle gunde 2'ye cikardim ancak bu sekilde ulasabiliyoruz istenilen duzeye. Ama bu bende cok cok carpinti yapmaya basladi. Kucuk carpintilari saymiyorum gunde birkac kez buyuk kalp atisimdan vucudumun sallandigi atak gibi seyler yasiyorum. Esim cok sakin biri olmasina ragmen artik korkmaya basladi ilaci 1'e dusurelim diyo oysa ben bebegime bisey olmasin cekerim bunlari diyorum. Doktora gecen sefer soyledigimde cok hafif kansizlik var ondan kaynaklaniyo dedi kan ilacini da 2'ye cikardi. Ama fayda yok atak dedigim buyuk carpintilarim devam ediyo. Esim iki gundur sana bisey olursa ben naparim demeye basladi. Doktorum (dahiliyeci ilgileniyor bu durumla) 5 subatta randevu var yine ama ben sanirim bekleyemicem. Acaba ilactan mi kaynaklaniyo gercekten doktor ilacin dozunu dusurdugunde bebege bisey olur mu gercekten. Kafam o kadar karisik ki hem yasadigim carpinti hem panigim her hucrem titriyor sanki. Aranizda bu durumu yasayan var mi acaba? Yasadigim karmasik duygulari boyle ifade edebildim hem uzun hem karmasik oldu galiba yazdiklarim kusura bakmayin. Duanizi istesem cok sey istemis olmam insallah. Rabbim hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza aldigimizi gunleri de gostersin insallah.
sanada geçmiş olsun canım bende çalışmak istiyorum ama doktor öyle söyledi işte benim işimde rahat ama gerçekten yürümekte bile zorlanıyorum evde şu an hiç bir iş yapmıyorum kaç gündür eşim yapıyo o da baskı yapıyo 5 dk yürüyemiyosun bile ayrıl izne diye ama ben doğumdan sonra bebeğimle zaman geçirmek istiyorum ama bi andan da bişey olursa diye korkuyorum vicdan azabı çekerim diye kafam çok karışık inan işyerinde yorulmuyorum ama akşama kadar oturmaktan her yerim ağrıyoCanım öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de suyum çok çok fazlaymış.Ve 26.haftadan bu yana sürekli NST'ye giriyorum.Bana da dr 32den sonra çalışma dedi.Ama ben 8 hafta nereye yetecek diye çalışabilir raporu aldım.Yeni doğum yapmıştım zaten diğeri 15 aylık oldu...Ama kendini fazla yormadan çalışabilirsen çalış bence.Zaten bebişin 32-33 haftalık olmuş canım.Eve gitsen sanki yatabililr misin?Hem zaman da geçmiyor evde olunca.Ben 5 haftalık aktarmamı yaptırdım 1 haftası gitti bile.Aynı dertten muzdaripiz..Tekrar geçmiş olsun canım....
aldııgının lınkını atsana, güle güle kullan canım geldıgınde paylas memnun kalırsan bende alırım kampanyaya gırınce
Günaydın kizlar herkes iyidir inşallah bugün karnim cok kasiliyor uyandığımdan beri inşallah bi sıkıntı olmaz
gitti gidiyordan vermiştim canım.. mutfak delisi diye bir site var ordan geldi ürünlerde olmazsa oraya da bir bak .. esans ile kalıba kargo ücreti vermiştimPeki internetten mi sipariş verdin eğer öyleyse linkini atabilir misin :)
10 ml esans ne işe yarıyor ki ? cevaplarmısın bende yapmak istiyorumda1kg Sabun. Kalıp ve 10 ml Esans siparişi için 55 TL gibi bir masrafı oldu.. Bu sabun kalıbından kaç tane çıkacak bilmiyorum bitince netleşecek o sayıdada asetat kutu ve kurdela alacam ne kadara malolacak bilmiyorum canım :)
Bakayım hemen, örgü felan olayı olmadı hiç olmazsa bunu yapar benim de el emeğim bu derim :))gitti gidiyordan vermiştim canım.. mutfak delisi diye bir site var ordan geldi ürünlerde olmazsa oraya da bir bak .. esans ile kalıba kargo ücreti vermiştim
geçmiş olsun iznini alıp evde dinlenmen en mantıklısı doğumdan sonraya kalsın derken bebek erken doğarsa daha cok mahvolursun . bu son aylar bolbol dinlenmek yorulmamak gerekiyormuş eskisinden daha cok dikkat etmk lazm. benim bi arkadaşımda zorladı kendini bebeği 32. haftada doğdu o kadar zorlanıyorki kaç haftadır hastanedeler .sağlıklı zaman geçiremedikten sonra izni sonraya atsan ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?