normal bence canım. Benim arkadaş 33 haftalık ve bebeği 1880 gram daha...
Muz; keçibonuzu,maden suyu tüket sade ama.
Tatlim 1917 gr dedi ama burda bazi arkadaşlar 2000 üstü yaziyolardi ayni haftalarda. Bebekten bebeğe değişiyor. Et kasar peyniri falan cok yedim bu haftalarda kilo yapiyomus bebege..
Bunlar ne guzel olms :) nasil yaptn ?Eki Görüntüle 1375220 Eki Görüntüle 1375221 DÜN AKŞAMKİ ÇALIŞMALARIM.. BU AKŞAMDA DEVAM EDECEM.. BUNLARI ASETAT KUTULARA MI KOYSAM YOKSA KESELERE Mİ FİKİR VE TAVSİYE BEKLİYORUM..
EDERİM CANIM AN BE AN YÜKLERİM FOTOLARINI :)) BAKALIM KAÇ TANE ÇIKACAK BENDE MERAK EDİYORUM.. BEREKETLİ OLUR İNŞALLAH :)bizide haberdar et canım sayıyla ilgili ona göre bizde alırız :)
ÖZETLE- KALIP ALDIM. SABUN BAZI.( RENKLİ SABUN BAZI EKSTRA KENDİM RENKLENDİRME İLE UĞRAŞMAMAK İÇİN ) ESANSINI ALDIM... ERİT -DÖK :)Bunlar ne guzel olms :) nasil yaptn ?
bimdeki masa üstü ekranı var ısı ve nem ölçermiş.. tabi cnm sen bilirsin yinedemisslife banyo termometresine de ayrı para vericektim bunda ikisi bir aradaymış duvara plasitk bişe alıcağma aliym gitsin dedim
SAĞOL CANIM.. İNŞALLAH SONUÇTA GÜZEL OLUR :)
Ben de yeni gördüm canım maaşallahın var.Benin göbek de abartı değil ama göbekle büyüyen Jennifer poposu oluştu bi deBen aynaya bakınca kendımı dev gıbı goruyorum psikolojik galiba. eskiden de öyleydim.
Valla mutlu oldum söylediklerinize :)
içim rahatladı :)
SABUNU ERİTİNCE KOKU VERMESİ İÇİN İÇİNE DAMLATIYORUM.. KOKULU SABUN HALİNE GELİYOR ÖYLELİKLE...BEBEK PUDRASI ESANSI VARDI ONDAN TERCİH ETTİM BEN:)10 ml esans ne işe yarıyor ki ? cevaplarmısın bende yapmak istiyorumda
bimdeki masa üstü ekranı var ısı ve nem ölçermiş.. tabi cnm sen bilirsin yinedemisslife banyo termometresine de ayrı para vericektim bunda ikisi bir aradaymış duvara plasitk bişe alıcağma aliym gitsin dedim
bimdeki masa üstü ekranı var ısı ve nem ölçermiş.. tabi cnm sen bilirsin yinede
haklısın canım ama kendi doktorum 2 hafta önce suyumun üst sınıra yakın olduğunu söyledi ama çalışır raporu istediğimde tamam dedi çalıştığı devlet hastanesine çağırdı raporu hazırlattım imzaya gitmeden nst ye girdim ki nst de sancın var dediler tam da o andan benim doktor hastanenin başhekimi olmuş toplantıda imzalarını atıyomuş şansıma başkaları ilgilendi içim rahat etmedi ertesi günü başka özele gittim o söyledi erken doğu riskin var çalışma diye o yüzden önce kendi doktorumu görücem o da aynısını derse çıkıcam izne onun da başhekim olmasından dolayı bu hafta ulaşamadım maalesef cumartesiye muayanehanesine randevu aldım o gün belli olcak herşey
Benim Dr. Um sezeryanda 38 ci hafta uygun demişti.bişey sormam lazım gerçi c.tesi doktor randevum var ama belki sizinde bilginiz vardır... şimdi benim 40. haftam 9 marta denk geliyor ama sezeryan istiyorum ne kadar öne çekiliyor bu tarih bilginiz var mıııı
ALTTA kargoya veriliş tarihi yazıyor ya ona gore gelıyorhttp://www.n11.com/victoria-bebek-nevresim-takimi-pink-dream-P41703054
bunu aldım canım, bakalım bikaç güne gelir, n11 çabuk yolluyo
pişik kremi ve unibaby ıslak mendili de burdan aldık
Kizlar dun kurabiyr muhabbeti yaparken firladim gittim eminonune...
Fatihe gidio ordan eminonune yurudum baya bi yorucu oldu tabi de...
İlk fotodaki hastanede cikolata koymak icin kutu, havuzlu han 30 tl
İkinci fotoda hastaen odasi suslemek icin tul mt 1,25 tl
Hastanede haribo falan koyacapim cam kavanozun kapagi icin ponpon 1tl
3'lu kurabiye kalibi 12 tl
1 kg seker hamuru 8 tl
Fiyonklar 2-3-5 tl
Daha ince gittigimde de 3. Fotodakileri almistim
Lohusa serbeti bardagi 40 tane (fiyonk takicam onlara)
Cubukli seker 9 tl 40 tanesi
Seker koymak icin pembe kap
Bi de biyere hastane odasi icin kurdela yaptiriyorum 2 tane yatak basina
Bi de gold cikolata diye biyerde kilosu 65 tlye cikolata buldum tadi da guzel
bu arada kurabiye koymak için naylon poşetlerin de 50 tanesi 2 tl
harf kaşesi ve şekil şablonu almadım ofiste bi arkaşta varmış o getircek
amin canım inşbenim doktorumda geçen hafta suyumun üst sınıra çok yakın olduğunu söyledi, banada haftaya cuma tekrar bakılacak inşallah korktuğumuz gibi olmaz, Rabbim hepimize yardım etsin...
canim seninle dogum tarihlerimiz ayni bende sezeryan istedim yakinda tarih kesinlesir ama doktorum genelde 1 hafta önce aliyorlar dedi.. yani ben 1 ve 4 mart arasi düsünüyorum ama daha erkende olabilir.. senin tarih kesinlesince yaz mutlaka merak ederim :)bişey sormam lazım gerçi c.tesi doktor randevum var ama belki sizinde bilginiz vardır... şimdi benim 40. haftam 9 marta denk geliyor ama sezeryan istiyorum ne kadar öne çekiliyor bu tarih bilginiz var mıııı
komedi dizi olarak güzel köylü, kertenkele, 1 erkek 1 kadin 2 cocuk var :)dizi önerilerinize teşekkür ederim ama ben komedi dizisi severim bu alanda varsa önerilerinizi alırım :)
günaydın kızlar yine yorgun bir iş günü sıkıcıı
bende bu ara dikkat edeyim bakıyım biraz aslında hergünde kahvaltıda filan peynir yumurta yiyorum ama süt içmiyodum muzda kabız oluyorum diye yemedim bugun diyimde eşim alsın bakalım üzüldüm oğluşumu zayıf görünce
Ben de yeni gördüm canım maaşallahın var.Benin göbek de abartı değil ama göbekle büyüyen Jennifer poposu oluştu bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?