2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar yine yorgun bir iş günü sıkıcıı
normal bence canım. Benim arkadaş 33 haftalık ve bebeği 1880 gram daha...

Muz; keçibonuzu,maden suyu tüket sade ama.

Tatlim 1917 gr dedi ama burda bazi arkadaşlar 2000 üstü yaziyolardi ayni haftalarda. Bebekten bebeğe değişiyor. Et kasar peyniri falan cok yedim bu haftalarda kilo yapiyomus bebege..

bende bu ara dikkat edeyim bakıyım biraz aslında hergünde kahvaltıda filan peynir yumurta yiyorum ama süt içmiyodum muzda kabız oluyorum diye yemedim bugun diyimde eşim alsın bakalım üzüldüm oğluşumu zayıf görünce

Ben aynaya bakınca kendımı dev gıbı goruyorum psikolojik galiba. eskiden de öyleydim.
Valla mutlu oldum söylediklerinize :)
içim rahatladı :)
Ben de yeni gördüm canım maaşallahın var.Benin göbek de abartı değil ama göbekle büyüyen Jennifer poposu oluştu bi de

10 ml esans ne işe yarıyor ki ? cevaplarmısın bende yapmak istiyorumda
SABUNU ERİTİNCE KOKU VERMESİ İÇİN İÇİNE DAMLATIYORUM.. KOKULU SABUN HALİNE GELİYOR ÖYLELİKLE...BEBEK PUDRASI ESANSI VARDI ONDAN TERCİH ETTİM BEN:)

misslife banyo termometresine de ayrı para vericektim bunda ikisi bir aradaymış duvara plasitk bişe alıcağma aliym gitsin dedim
bimdeki masa üstü ekranı var ısı ve nem ölçermiş.. tabi cnm sen bilirsin yinede bu tarz bişeymiş..

Eklentiler

• Heifer ısı ve nem ölcer cihazı bim 1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 98
Kizlar dun kurabiyr muhabbeti yaparken firladim gittim eminonune...
Fatihe gidio ordan eminonune yurudum baya bi yorucu oldu tabi de...

İlk fotodaki hastanede cikolata koymak icin kutu, havuzlu han 30 tl

İkinci fotoda hastaen odasi suslemek icin tul mt 1,25 tl
Hastanede haribo falan koyacapim cam kavanozun kapagi icin ponpon 1tl

3'lu kurabiye kalibi 12 tl
1 kg seker hamuru 8 tl

Fiyonklar 2-3-5 tl

Daha ince gittigimde de 3. Fotodakileri almistim
Lohusa serbeti bardagi 40 tane (fiyonk takicam onlara)

Cubukli seker 9 tl 40 tanesi

Seker koymak icin pembe kap

Bi de biyere hastane odasi icin kurdela yaptiriyorum 2 tane yatak basina

Bi de gold cikolata diye biyerde kilosu 65 tlye cikolata buldum tadi da guzel

bu arada kurabiye koymak için naylon poşetlerin de 50 tanesi 2 tl

harf kaşesi ve şekil şablonu almadım ofiste bi arkaşta varmış o getircek

Eklentiler

• image.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 101

benim doktorumda geçen hafta suyumun üst sınıra çok yakın olduğunu söyledi, banada haftaya cuma tekrar bakılacak inşallah korktuğumuz gibi olmaz, Rabbim hepimize yardım etsin...

bişey sormam lazım gerçi c.tesi doktor randevum var ama belki sizinde bilginiz vardır... şimdi benim 40. haftam 9 marta denk geliyor ama sezeryan istiyorum ne kadar öne çekiliyor bu tarih bilginiz var mıııı
Benim Dr. Um sezeryanda 38 ci hafta uygun demişti.

Yarın dr kontrolum var ordan kocamı takıp koluma emınonune goturmelıyım hemen
Ve ıkna edebılırsem ıkeadan dolap ve besıgı aldıracagım ! cok kararlı hısedıyorum kendımı , sesızce bekle bekle dedım kendıme ama yok susamıyorum daha fazla

günaydinlaarrr... haftasonuna az kaldiii :)

bişey sormam lazım gerçi c.tesi doktor randevum var ama belki sizinde bilginiz vardır... şimdi benim 40. haftam 9 marta denk geliyor ama sezeryan istiyorum ne kadar öne çekiliyor bu tarih bilginiz var mıııı
canim seninle dogum tarihlerimiz ayni bende sezeryan istedim yakinda tarih kesinlesir ama doktorum genelde 1 hafta önce aliyorlar dedi.. yani ben 1 ve 4 mart arasi düsünüyorum ama daha erkende olabilir.. senin tarih kesinlesince yaz mutlaka merak ederim :)
dizi önerilerinize teşekkür ederim ama ben komedi dizisi severim bu alanda varsa önerilerinizi alırım :)
komedi dizi olarak güzel köylü, kertenkele, 1 erkek 1 kadin 2 cocuk var :)

üzülme tatlım bebekler son 2 ay kilo alıyor :) ye ye o da tombik olsun :)
daha cok buyuyecek annesi :)

Ben de yeni gördüm canım maaşallahın var.Benin göbek de abartı değil ama göbekle büyüyen Jennifer poposu oluştu bi de

Çok şükür arkadan hiç kilo almadım ama bacaklarım tombikleşti ve en nefret ettiğim de o..
dogumdan sonra birlikte vericez artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…