2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mutlaka liste yap da git

yoksa illa ki unutıyosun bişeyleri

bişey sormam lazım gerçi c.tesi doktor randevum var ama belki sizinde bilginiz vardır... şimdi benim 40. haftam 9 marta denk geliyor ama sezeryan istiyorum ne kadar öne çekiliyor bu tarih bilginiz var mıııı
Benim Dr. Um sezeryanda 38 ci hafta uygun demişti.

Çok şükür arkadan hiç kilo almadım ama bacaklarım tombikleşti ve en nefret ettiğim de o..
dogumdan sonra birlikte vericez artık :)
Bende gebelikten önce plates yapıyordum bacaklarim tam inceledi derken eski formuna döndü ama takilmiyorum.Hayirlisiyla doğum olsunda spora veririz inş.

yaw benımde gıdesım geldı sımdı emınonune bunları hastane ıcın mı yapıyorsunuz yoksa mevlut ıcın fılan mı ?

hastanede keçe magnet dağıtacağım
mevlütte malum havluları tülle süsleyip dağıtıcam

hastanede o pembe kutuya çikolata koycam
pembe saksı gibi şeye çubuk şekerleri koycam etiket de bastırabilirsem
cam bi kavanoza pembe beyaz haribo
lohusa şerbeti

eve gelenlere de kurabiyelerden veririrm becerebilirsem

hastanede keçe vericem kurabiyeye gerek yok di mi bidaha?

odayı dayatak çevresine tül satıp ayak ucuna ve bebeğin yatağının ayakucuna fiyonk takıcam ikram masasına da tülle örtü yapıp altına 3 balon...

daha doğrusu benim hastane odasının sülenmiş fotosu var onu taklit ediyorum

bir milyoncularda ve pazarlarda da var tanesi 3 lira gibi

Günaydın kızlar çok beceriklisiniz maşallah bende hiç bu kadar uğraşacak güç yok.Hastanede bebek çikolatası evde de kaynar(lohusa şerbeti) dağıtıcam.Çok yakın akrabalarıma da magnet ve de sabun ayarlayacağım ama satın alıcam.Oda 20-25 i geçmiycek

BEN geçen gün medipole ziyarete gittim doğum yapmıs kuzenımıze kapıların hepsi süslüydü acaba hastane süslüyormu bizmi süslücez gidince sorucam hatta katına cıkıcam bakıcam :) ben sadece cıkolata dagıtmayı dusunuyordum ama sız baya baya hazırlık yapıyorsunuz

Sağlık ocağından geldim kan üre kalsiyum b12 ne var ne yok hepsine bakalım dediler şekerede bakcaklarmış bakalım şekerim kanım ne çıkacak. Bu arada karnım davul gibi birden kocaman ve sert bişey oldu. Sağıma soluma dönerken sanki derim yırtılıyormuş gibi acıyor : ( Kıyafette bulamıyorum yürüyüşde yapamıyorum sinemayada gidemiyorum depresyona giriyorum off offf

20-25 tane yetermiya ben 60 tane çerçeve aldım yetermi diye düşünüyorum .

bende yarın inş unutmamda , 2015 dogum fıyatını alacagım , odaları gormek ısteyecegım , gercı ordan bı hemsırenın sozu var bana VIP odada yatıracagım senı demıstı =) ve süsü soracagım susluyorlarmı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…