Yarın dr kontrolum var ordan kocamı takıp koluma emınonune goturmelıyım hemen
Ve ıkna edebılırsem ıkeadan dolap ve besıgı aldıracagım ! cok kararlı hısedıyorum kendımı , sesızce bekle bekle dedım kendıme ama yok susamıyorum daha fazla
Benim Dr. Um sezeryanda 38 ci hafta uygun demişti.bişey sormam lazım gerçi c.tesi doktor randevum var ama belki sizinde bilginiz vardır... şimdi benim 40. haftam 9 marta denk geliyor ama sezeryan istiyorum ne kadar öne çekiliyor bu tarih bilginiz var mıııı
Bende gebelikten önce plates yapıyordum bacaklarim tam inceledi derken eski formuna döndü ama takilmiyorum.Hayirlisiyla doğum olsunda spora veririz inş.Çok şükür arkadan hiç kilo almadım ama bacaklarım tombikleşti ve en nefret ettiğim de o..
dogumdan sonra birlikte vericez artık :)
çok güzel olmuş eline sağlık.kese ye koyunca çekmeceye falan rahat konur kutularda şık duruyor banyoya falan koyan görmüştümEki Görüntüle 1375220 Eki Görüntüle 1375221 DÜN AKŞAMKİ ÇALIŞMALARIM.. BU AKŞAMDA DEVAM EDECEM.. BUNLARI ASETAT KUTULARA MI KOYSAM YOKSA KESELERE Mİ FİKİR VE TAVSİYE BEKLİYORUM..
yaw benımde gıdesım geldı sımdı emınonune bunları hastane ıcın mı yapıyorsunuz yoksa mevlut ıcın fılan mı ?
bir milyoncularda ve pazarlarda da var tanesi 3 lira gibiÖnce çocuğum yok diye sırf meraktan girmiyim şu işe dedim de
Bi de şeker hamurunun taıd pek hoş değil
Ama şimdi hem hastane de ya da evde dağıtmaya hemde doğum günü vs. lazım olur kızım için
Eminönü çok uzak netten alabileceğim bi yer var mı ?
mutlaka liste yap da git
yoksa illa ki unutıyosun bişeyleri
Ne kadar dayanıyor bu kurabiyeler ???Doğumdan önce kendim hazırlasam diyorum?
tamam senın yazdıklarını not aldım =) aklıma geldıkce yazıcam =)
BEN geçen gün medipole ziyarete gittim doğum yapmıs kuzenımıze kapıların hepsi süslüydü acaba hastane süslüyormu bizmi süslücez gidince sorucam hatta katına cıkıcam bakıcam :) ben sadece cıkolata dagıtmayı dusunuyordum ama sız baya baya hazırlık yapıyorsunuzhastanede keçe magnet dağıtacağım
mevlütte malum havluları tülle süsleyip dağıtıcam
hastanede o pembe kutuya çikolata koycam
pembe saksı gibi şeye çubuk şekerleri koycam etiket de bastırabilirsem
cam bi kavanoza pembe beyaz haribo
lohusa şerbeti
eve gelenlere de kurabiyelerden veririrm becerebilirsem
hastanede keçe vericem kurabiyeye gerek yok di mi bidaha?
odayı dayatak çevresine tül satıp ayak ucuna ve bebeğin yatağının ayakucuna fiyonk takıcam ikram masasına da tülle örtü yapıp altına 3 balon...
daha doğrusu benim hastane odasının sülenmiş fotosu var onu taklit ediyorum
onunda ayrı baskı kalıbı var arkadaşımın kızına yapmıştım benÜstüne isim filan naısl yazılıyo bu şeker hamurunun
kurabiye mi yapıcan sen de?
Agri değil canim geçti şükür iyiyim simdi yine olursa ararim doktorumu artikkasılma sandığın şey ağrı olabilir mi acaba?
20-25 tane yetermiya ben 60 tane çerçeve aldım yetermi diye düşünüyorum .Günaydın kızlar çok beceriklisiniz maşallah bende hiç bu kadar uğraşacak güç yok.Hastanede bebek çikolatası evde de kaynar(lohusa şerbeti) dağıtıcam.Çok yakın akrabalarıma da magnet ve de sabun ayarlayacağım ama satın alıcam.Oda 20-25 i geçmiycek
BEN geçen gün medipole ziyarete gittim doğum yapmıs kuzenımıze kapıların hepsi süslüydü acaba hastane süslüyormu bizmi süslücez gidince sorucam hatta katına cıkıcam bakıcam :) ben sadece cıkolata dagıtmayı dusunuyordum ama sız baya baya hazırlık yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?