2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ona göre bende tül filan alayım kapı süsü vs

Benim de yarin kontrol var 17de. Biz de hafta sonu eminonune gittik havuzlu hana. Kapis süsü, gelenlere hediyelik, bebegin ihtiyaclarini falan aldik. Guzel seyler var. Biz de ikeadan alicaz ama ne zaman kim bilir :) bu arada istedigim gibi gecelik bulamıyorum. Sen aldin mi?

ben o kadar hazırlık yapamam ya ama yapanlara maşallah sadece eve gelenler için süslü lavanta şişeleri, hastane için çikolata:)

Benım yarın sabah 10.10 da randevum :)ay ıns yarın bende alırım ya , ıns ıkeadan besık ve dolabıda alırız suan ben karar verdım aksam esımle bı konusayım bakalım =) kırmaz benı gercı =) gecelık degılde pıjama ıstıyorum ben , rahat hareket edeyım bızım taraf cok kalabalık zırt pırt gelen gıden olur cunku (yengem sezeryan dogum yaptı 2 cocuguda ve pıjama gıydı hıcbı rahatsızlıgı yok dedı ) pıjamada bıraz şık bırsey ıstıyorumda cok detaylı arastırmadım almadım henuz onu =(

buarada benım saglık sıgortası dogumu %80 karsılıyor senın ki nasıl?

Günaydın kızlar
dün çıkışta ikeaya gittik çok yoruldum
Organizer filan aldık ta hop yattığımdan çekemedim çekersem atarım
günaydın çek bende gitmek istiyorum organizerlerden almak için ikeaya ama bi girdinmi çıkamıyorsun ya korkuyorum yorulurum diye. hangilerden aldın İkranın çorap eldiven vs. koymak için değil mi?

ben geçen ay gezdim odaları alan benim gittiğim hastanede süsleme ve Foto çekimi var.
senin gittiğin yerde de bütün kapılarda ki süsler bir örnekmiydi öyleyse hastane süslüyordur
bence bi dahakine güzelce gez odaları vs.
bizim hastaneye kimse gelmez ben çikolata dışında birşey dağıtmayı planlamıyorum

Hep salaş şeylerle çekiliyosun diyodunuz
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
Eki Görüntüle 1375363 Eki Görüntüle 1375364
çek İkra nerde İkra kız doğurucan göbüş yok maşallah

gunaydin kizlar az once hastanedn geldim urolojiye gittik sag bobregimde buyume vardi kontrole gittik dr bobregimdeki buyumenin ciddi oldugunu soyledi ve stend takmayi oneriyoruz dedi fakat haftaya bi daha gidecegim bakalim ne olucak. Stend te erken doguma neden oluyomus

gecmıs olsun canım =( benımde sag bobregımde buyume vardı agrı yapıyor zaman zaman ama onemlı bı boyutta degıl ılerler ıse stend takılır demıstı dr , ıns gerek kalmaz takmaya sanada ya

Gunaydın kızlarrrr gece uykularım bı wc bı bacak krampları yuzunden boljnunce kac defa ancak sımdı uyanabıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…