- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Hadi yaa kolay mi yani :) kalibi nerden bulcz bide nasil erittinSağol canım... kalıp+erit dök+10 dk bekle bu kadar :))
ona göre bende tül filan alayım kapı süsü vsbende yarın inş unutmamda , 2015 dogum fıyatını alacagım , odaları gormek ısteyecegım , gercı ordan bı hemsırenın sozu var bana VIP odada yatıracagım senı demıstı =) ve süsü soracagım susluyorlarmı bakalım
ona göre bende tül filan alayım kapı süsü vs
Benim de yarin kontrol var 17de. Biz de hafta sonu eminonune gittik havuzlu hana. Kapis süsü, gelenlere hediyelik, bebegin ihtiyaclarini falan aldik. Guzel seyler var. Biz de ikeadan alicaz ama ne zaman kim bilir :) bu arada istedigim gibi gecelik bulamıyorum. Sen aldin mi?Yarın dr kontrolum var ordan kocamı takıp koluma emınonune goturmelıyım hemen
Ve ıkna edebılırsem ıkeadan dolap ve besıgı aldıracagım ! cok kararlı hısedıyorum kendımı , sesızce bekle bekle dedım kendıme ama yok susamıyorum daha fazla
bende bu süslemenin emziklisini yaptım :) ellerine sağlık seninde..buda benim hazırladığım lohusa bardağı süsü.
ben hastane için çikolata ve mavi beyaz badem şekeri ,lohusa şerbeti ve kurabiye yapacagım (normal kurabiye yenmesi için)Eki Görüntüle 1375345
Eki Görüntüle 1375344
BEN geçen gün medipole ziyarete gittim doğum yapmıs kuzenımıze kapıların hepsi süslüydü acaba hastane süslüyormu bizmi süslücez gidince sorucam hatta katına cıkıcam bakıcam :) ben sadece cıkolata dagıtmayı dusunuyordum ama sız baya baya hazırlık yapıyorsunuz
buda benim hazırladığım lohusa bardağı süsü.
ben hastane için çikolata ve mavi beyaz badem şekeri ,lohusa şerbeti ve kurabiye yapacagım (normal kurabiye yenmesi için)Eki Görüntüle 1375345
Eki Görüntüle 1375344
Benim de yarin kontrol var 17de. Biz de hafta sonu eminonune gittik havuzlu hana. Kapis süsü, gelenlere hediyelik, bebegin ihtiyaclarini falan aldik. Guzel seyler var. Biz de ikeadan alicaz ama ne zaman kim bilir :) bu arada istedigim gibi gecelik bulamıyorum. Sen aldin mi?
Hep salaş şeylerle çekiliyosun diyodunuz
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
Eki Görüntüle 1375363 Eki Görüntüle 1375364
ne kadar zayıfsın maşallahhhHep salaş şeylerle çekiliyosun diyodunuz
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
valla heves ettim de ben de yapamam zor gibi :)ben o kadar hazırlık yapamam ya ama yapanlara maşallahsadece eve gelenler için süslü lavanta şişeleri, hastane için çikolata:)
günaydın çek bende gitmek istiyorum organizerlerden almak için ikeaya ama bi girdinmi çıkamıyorsun ya korkuyorum yorulurum diye. hangilerden aldın İkranın çorap eldiven vs. koymak için değil mi?Günaydın kızlar
dün çıkışta ikeaya gittik çok yoruldum
Organizer filan aldık ta hop yattığımdan çekemedim çekersem atarım
ben geçen ay gezdim odaları alan benim gittiğim hastanede süsleme ve Foto çekimi var.BEN geçen gün medipole ziyarete gittim doğum yapmıs kuzenımıze kapıların hepsi süslüydü acaba hastane süslüyormu bizmi süslücez gidince sorucam hatta katına cıkıcam bakıcam :) ben sadece cıkolata dagıtmayı dusunuyordum ama sız baya baya hazırlık yapıyorsunuz
çek İkra nerde İkra kız doğurucan göbüş yok maşallahHep salaş şeylerle çekiliyosun diyodunuz
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
gunaydin kizlar az once hastanedn geldim urolojiye gittik sag bobregimde buyume vardi kontrole gittik dr bobregimdeki buyumenin ciddi oldugunu soyledi ve stend takmayi oneriyoruz dedi fakat haftaya bi daha gidecegim bakalim ne olucak. Stend te erken doguma neden oluyomus
valla heves ettim de ben de yapamam zor gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?