- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Aslında davul gibiyim kızlarama ben mi güzel çekemedim belli değil gibi
Önden mi şiş ya da
Çok teşekkür edeirm moral oldu bana
günaydın çek bende gitmek istiyorum organizerlerden almak için ikeaya ama bi girdinmi çıkamıyorsun ya korkuyorum yorulurum diye. hangilerden aldın İkranın çorap eldiven vs. koymak için değil mi?
ama bilemiyorum bir hevesle yapabilirim eminonune gıdemem de buralardan halletmeye calısabılırım belkı :)evet çok cici görünüyolar da ben çok ağırlaştım mümkünatı yok yapamam, izne ayrılmayı bile düşünüyorum:) neyse belkim diğer bebişe
mecbur gezeceksin çıkış yok yanı ikeadaSorma bir girdik bi daha çıkamaıdk dolandııryolar ya çıkış yerini
Bende madme bu kadar yoruldum toptan alıyım deidm
Bi tane eldiven çorap vs için çok gözlü organizer ( 12.99 )
Bi tane hurcun kalını kutu gibi bişey aldım biraz pahalı ama battaniye ve yorgan kaldırmaya, İkra'nın dolabının üstüne koyucam ( 45 ya da 50 olması laızm ama baya kalın sağlam )
Bi de 6 lı organizer aldım çekmecelere koyarım diye ( 19.99 )
Askısı yoktu kızımın elbise için laızm olur diye aldım rengaren 8 lisi 6 TL
sagol cnm sanada gecmis olsun ins gerek kalmaz ama erken dogumdan korkuyorum takilmasa bobregim zarar gorucekmis ne yapsam bilemedim sende sanci seklinde agri oluyo mu bende vardi 2 ay once falan sonlara dogru agrim yavas yavas gecti simdide sırtımin sag tarafi agriyorgecmıs olsun canım =( benımde sag bobregımde buyume vardı agrı yapıyor zaman zaman ama onemlı bı boyutta degıl ılerler ıse stend takılır demıstı dr , ıns gerek kalmaz takmaya sanada ya
Eee hani kilolar nerde :))Hep salaş şeylerle çekiliyosun diyodunuz
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
Eki Görüntüle 1375363 Eki Görüntüle 1375364
sagol cnm sanada gecmis olsun ins gerek kalmaz ama erken dogumdan korkuyorum takilmasa bobregim zarar gorucekmis ne yapsam bilemedim sende sanci seklinde agri oluyo mu bende vardi 2 ay once falan sonlara dogru agrim yavas yavas gecti simdide sırtımin sag tarafi agriyor
Ne güzel yazmışın :)Kızlarrr kızlarrr hepımızın bedensel sıkıntıları var sırt agrıları , bacak agrıları , kuyruk sokumu agrısı..şişlikler,kramplar,mıde yanmaları,yorgunluk ,bıtkınlık,uykusuzluk vs..vs.. Ama hepsı gececek ve mınık mucızelerımıze kavusacagız , kımse kolay oldugunu dusunmemelı bence analık zor dıye bosuna dememıslersızı mutsuz etmesın bu agrılar sızılarr , ınanın her bı noktam agrıyor benımde,kuyruk sokumu agrısı gecmez bır agrım ustelık (k.sokumu kemıgımın ucu kırıkmış ) ama dusunmeyın agrıları sızıları hadı bı soguk su ıle yıkayın yuzunuzu gulumseyın aynaya ve hamılelıgın verdıgı guzellıge gozlerınızdekı ışıga bakın oram cok agrıyor buram fena dedıkce ınsan çöküyor valla tersını yapalım hadı , baksanıza havada ne guzel bugun miss , h.sonuda kısa bi yuruyus yaparız belkıde hı ne dersınız
mecbur gezeceksin çıkış yok yanı ikeada
Güle güle kullan hepsini 6lı olan 19.99 beyaz ayrı ayrı olanlardanmı? ondan alacağım bende.
12.99 da sanırım daha uFak birleşik olanlardan oda güzel olabilir. ben dolap almadım kendi şiFonyerimi boşalttım 4 çekmece var ne kadar organizer olursa o kadar iyi bana.gideyim bende kaçış yok
Eee hani kilolar nerde :))
Ne güzel yazmışın :)
Pijamads satenler daha guzel, ama pamuklu alirsan daha iyi olur bence. Ben pijama aldim ama gecelik de istiyorum. Sigorta normsl doğumun tamamini karşılıyor, ben inşallah normal istiyorum. Sezaryan sanirim % 75ini.Benım yarın sabah 10.10 da randevum :)ay ıns yarın bende alırım ya , ıns ıkeadan besık ve dolabıda alırız suan ben karar verdım aksam esımle bı konusayım bakalım =) kırmaz benı gercı =) gecelık degılde pıjama ıstıyorum ben , rahat hareket edeyım bızım taraf cok kalabalık zırt pırt gelen gıden olur cunku (yengem sezeryan dogum yaptı 2 cocuguda ve pıjama gıydı hıcbı rahatsızlıgı yok dedı ) pıjamada bıraz şık bırsey ıstıyorumda cok detaylı arastırmadım almadım henuz onu =(
Ikeada iki model var hensvik ve stuva. Biz sanirim stuva alicaz. Bu ay biraz acildik. Bir yandan bedelli var. O nedenle bizim besik dolap dogum sonrasina kaldi. Ama park yatak var iyi ki :) insallah alirsin. Bebisinin cicilerini guzelce yerlestirirsin :) bu arada benım saglık sıgortası dogumu %80 karsılıyor senın ki nasıl?
evet haklisin canim bebegimiz saglikli dogsun yeter :)bı an farkettımde hepımız sıkayet edıyoruz habıre :) hasta gıbı gelıyor ama ama hasta degıl hamıleyizzzzz =)))
birmax a bak cnm nettenBende süs yapmak istiyorum netten malzeme bulabileceğim bir yer var mı kızlar
Ikeada iki model var hensvik ve stuva. Biz muhtemelen stuva alicaz. Ama cok masraf yaptik. Bedelli masrafi da var. Bizin takim dogum sonrasina kaldi. Sen alirsin inşallah. Guzelce cicileri yerlestirirsin :)Benım yarın sabah 10.10 da randevum :)ay ıns yarın bende alırım ya , ıns ıkeadan besık ve dolabıda alırız suan ben karar verdım aksam esımle bı konusayım bakalım =) kırmaz benı gercı =) gecelık degılde pıjama ıstıyorum ben , rahat hareket edeyım bızım taraf cok kalabalık zırt pırt gelen gıden olur cunku (yengem sezeryan dogum yaptı 2 cocuguda ve pıjama gıydı hıcbı rahatsızlıgı yok dedı ) pıjamada bıraz şık bırsey ıstıyorumda cok detaylı arastırmadım almadım henuz onu =(
buarada benım saglık sıgortası dogumu %80 karsılıyor senın ki nasıl?
ben dusunuyorum icine 2 pijama takimi corap, camasir, gogus pedi, emzirme sutyeni, terlik, yelek vs koycam ama hasta bezi yerine depent almayi dusunuyorum oyle oneriyorlar bana daha rahatmisHastane cantanıza neler koyacaksınız kacıncı haftada hazırladınız veya hazırlamayı dusunuyorsunuz
onumuzdeki h sonu hazırlıcam kısmet olursaHastane cantanıza neler koyacaksınız kacıncı haftada hazırladınız veya hazırlamayı dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?