2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın çek bende gitmek istiyorum organizerlerden almak için ikeaya ama bi girdinmi çıkamıyorsun ya korkuyorum yorulurum diye. hangilerden aldın İkranın çorap eldiven vs. koymak için değil mi?

Sorma bir girdik bi daha çıkamaıdk dolandııryolar ya çıkış yerini
Bende madme bu kadar yoruldum toptan alıyım deidm
Bi tane eldiven çorap vs için çok gözlü organizer ( 12.99 )
Bi tane hurcun kalını kutu gibi bişey aldım biraz pahalı ama battaniye ve yorgan kaldırmaya, İkra'nın dolabının üstüne koyucam ( 45 ya da 50 olması laızm ama baya kalın sağlam )
Bi de 6 lı organizer aldım çekmecelere koyarım diye ( 19.99 )
Askısı yoktu kızımın elbise için laızm olur diye aldım rengaren 8 lisi 6 TL

mecbur gezeceksin çıkış yok yanı ikeada
Güle güle kullan hepsini 6lı olan 19.99 beyaz ayrı ayrı olanlardanmı? ondan alacağım bende.
12.99 da sanırım daha uFak birleşik olanlardan oda güzel olabilir. ben dolap almadım kendi şiFonyerimi boşalttım 4 çekmece var ne kadar organizer olursa o kadar iyi bana. gideyim bende kaçış yok

gecmıs olsun canım =( benımde sag bobregımde buyume vardı agrı yapıyor zaman zaman ama onemlı bı boyutta degıl ılerler ıse stend takılır demıstı dr , ıns gerek kalmaz takmaya sanada ya
sagol cnm sanada gecmis olsun ins gerek kalmaz ama erken dogumdan korkuyorum takilmasa bobregim zarar gorucekmis ne yapsam bilemedim sende sanci seklinde agri oluyo mu bende vardi 2 ay once falan sonlara dogru agrim yavas yavas gecti simdide sırtımin sag tarafi agriyor

benım bıara sureklı vardı agrım ozaman ogrendım buyume oldugunu , ama en son kontrolde urolojıye yonlendırdı dr bakıldı cıddı boyutta degıl stend takılmaya gerek yok suan ılerlerse takıcaz , ara ara agrıların olur demıstı.
aynen sancı seklınde oluyor özellıkle sagda daha fazla , saga yattıgımdada bobregımın agrıdıgını hısedıyorum resmen hatta

Ne güzel yazmışın :)

Çorapların birleştirildiği silikon gibi bişey varya etiketlerde de olur hani
Onunla birleştirmişlerdi bu 6 lı organizeri
Ben daha açmaıdm öyleyse bile keser ayrı koyaırm diye düşünüyorum

İkea biraz pahalı ama pratik şeyler var
İnsanı cezbediyo
bi de erkekler pek çakozlamaz , doğumdna önce çözsek iyi olur düzen işlerini

Eee hani kilolar nerde :))

+14 kilo var hemde ( :

Pijamads satenler daha guzel, ama pamuklu alirsan daha iyi olur bence. Ben pijama aldim ama gecelik de istiyorum. Sigorta normsl doğumun tamamini karşılıyor, ben inşallah normal istiyorum. Sezaryan sanirim % 75ini.

Ikeada iki model var hensvik ve stuva. Biz muhtemelen stuva alicaz. Ama cok masraf yaptik. Bedelli masrafi da var. Bizin takim dogum sonrasina kaldi. Sen alirsin inşallah. Guzelce cicileri yerlestirirsin :)

Hastane cantanıza neler koyacaksınız kacıncı haftada hazırladınız veya hazırlamayı dusunuyorsunuz
ben dusunuyorum icine 2 pijama takimi corap, camasir, gogus pedi, emzirme sutyeni, terlik, yelek vs koycam ama hasta bezi yerine depent almayi dusunuyorum oyle oneriyorlar bana daha rahatmis

Hastane cantanıza neler koyacaksınız kacıncı haftada hazırladınız veya hazırlamayı dusunuyorsunuz
onumuzdeki h sonu hazırlıcam kısmet olursa
kendim icin :
pijama takımı+sabahlık
emzirme sütyeni
terlik
çorap
yelek
yedek iç çamaşırları
ped
ıslak mendıl + havlu pecete
1 tane havlu
gogus pedi+gogus kremi
makyaj malzemeleri

bebek icin
hastane cıkısım 10 lu nun ıcınde ıkı takımım var benım
bez
biberon
ıslak mendil
battaniye kalın
puset
aklıma gelenler şimdilik bunlar arkadaşlarda eklerse memnun olurum eksıklerım varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…