2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alt acmayi unuttma

ben dusunuyorum icine 2 pijama takimi corap, camasir, gogus pedi, emzirme sutyeni, terlik, yelek vs koycam ama hasta bezi yerine depent almayi dusunuyorum oyle oneriyorlar bana daha rahatmis
Bende pijama takkmı koyucam ıkı takım ama rahat olmuyor falan dedıler kaam karıstı ben hasta bezı aldım canpedın

su 12,99 olandan bende almıstım kendıme tokalar saatler icin filan iyi oluyor.

Pijamads satenler daha guzel, ama pamuklu alirsan daha iyi olur bence. Ben pijama aldim ama gecelik de istiyorum. Sigorta normsl doğumun tamamini karşılıyor, ben inşallah normal istiyorum. Sezaryan sanirim % 75ini.

inş normal yapmak nasıp olur ,herseyın dogalı guzel valla ,
pıjamalara en kısa zamanda bakmalıyım bende , aynen saten hoş goruntu ama pamuklu daha ıyı olur bencede

Özellikle bunu çok beğendim çorapları eldivenleri nereye koysam diye düşünüyordum bulabilirsem böyle bişey alayım bende :)
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...tler/kutular/90251975/skubb-bolmeli-kutu.aspx

Ikeada iki model var hensvik ve stuva. Biz muhtemelen stuva alicaz. Ama cok masraf yaptik. Bedelli masrafi da var. Bizin takim dogum sonrasina kaldi. Sen alirsin inşallah. Guzelce cicileri yerlestirirsin :)

bende hensvik begendım onu ıstıyorum bakalım inş alabılırız bende sende gün olmadan neler doğar
bedellı derken bedellı askerlık mı?

.
Bende kendım ıcın
Ikı takım pıjama
Sabahlık
Ikı adet corap
Bı patık
3-4 adet camasır
Emzırme sutyenı
Gogus pedı
Gogus pompası
Sut toplama torbası
Cıkısta gıymek ıcon hamıle pantolonu kazak
Tarak toka makyaj malz
Kagıt havlu
Bardak catal kasık
Islak mendıl
Havlu
Terlık
Hasta bzı
Uzun gece pedı
Gogus ıcın zeytınyagı
Dıs fırca ve macunu

Bebegım ıcın
Bı takım 10 lu hastane cıkısı
Bı takım beslı hastane cıkısı
Ikı takım ayaklı pijama takımı
5 adet agız mendılı
15 adet bez
Islak mendıl
Ikı penye battanıye
Ikı corap
Ikı sapka
Bı takım eldıven
Bı orme yelek
Bı koton yelek
Bıberon
Emzık
Pısık kremı
Pudra
Cıkıst gıyıcegı kıyafet
Portbebe
Kalın battanıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…