2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BU nst cok değişik bişe ağrın olmasada orda cıkıyor ben girdiğimdede kaç kişiyi yatırdılar ağrın var diye

kızlar ben henuz ne kendıme ne de bebege bırsey almadım artık yavastan alamaya baslayayım dıyorum nerden baslayayım sızler baya cok sey almıssınız...

Hep salaş şeylerle çekiliyosun diyodunuz
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
Eki Görüntüle 1375363 Eki Görüntüle 1375364
masallah hic birsey yok vallah bende 14 kilo aldim ama cok belli oluyor..
bu arada bizde dün is cikisi esimle ikeaya gittik dolandik dolandik sonunda mum alip ciktik
aslinda elim bos cikmazdim ama hem acikmistim hemde dolan dolan basim döndü hic birsey bakasim yoktu.. izinli oldugumda birdaha gitmem lazim ozaman alirim artik eksikleri.. acelesi yok nasil olsa ufak tefek seylerin..

Ben haftaya izne çıkıyorum
Artık daha evde uzanırım çıkmam dışarı diye hallediyim istedim
İkea çok dolandırıyo bi de insanı bi daha o kadar yürümemek adına toplu aldım lazım olanları oh rahatladım : )

BU nst cok değişik bişe ağrın olmasada orda cıkıyor ben girdiğimdede kaç kişiyi yatırdılar ağrın var diye

aynen ya hiç ağrım yoktu nst de 5 dk da bir kasılmam çıktı acile gönderdiler orda serum verdiler alttan baktılar bi daha nst ye soktular az daha hastaneye yatıryolardı ama açılmam falan yokmuş Allahtan raporumu imzalayıp eve gönderdiler hastaneye yatcam diye çok korktum

kızlar ben henuz ne kendıme ne de bebege bırsey almadım artık yavastan alamaya baslayayım dıyorum nerden baslayayım sızler baya cok sey almıssınız...
büyük eşyalar alındımı gerisi kolay hallediliyor..
ama çokta yavaştan alma bence eksik hiç bitmyr bir güne de sığmıyor.. eski gücümüz yok artık

Annemde bebeklerı koydukları mınık hastane besıgı varya onun estafına tul yaparım dedı , oda hoş olur aklınızda olsun
canım bildiğim kadarı ile sadece kapıları süslüyorlar. İçini süslemiyorlar diye biliyorum. Ama yine de sor bakalım. paylaşırsın.

Hahhaha cek omursun vallahi bende bunlardan alacagim cok is görür bunlar.
Sroma ben zayıfken bile yüzüm tombikti şimdi hepten yusyuvarlak oldu yüzüm
Nasil ya benim de aksine 15kilo aldim ama yuzum hala zayif hala zayif gicik oluyorum

Hop diye alttan mı bakıyolar
Ben sezeryan istiyorum bakmazlar sandım o yüzden
NST ye de yarın ilk kez giricem, tırstım şimdi

Hahhaha cek omursun vallahi bende bunlardan alacagim cok is görür bunlar.

Nasil ya benim de aksine 15kilo aldim ama yuzum hala zayif hala zayif gicik oluyorum

Benim yanaklar hep var, zayıfken bile
Elmacık kemiklerimden olayı
Ama şimdi bi de kilo alınca elma değil ayva yanak oldum galibası

beni
m 2 gündür ağrım var salı gunude giricem kesin cıkar orda. gerçi p teside cıktı doktorum bolbol dinlen dedi . evde dinleniyorum ama oturup kalkınca bile kasığım ağrıyo sanki

Bu arada mamacim.comdan aldigim ürünlerim geldi baya hizlilarmis hic bi sorun da yok memnun kaldım eksikleri olan varsa alabilir gönül rahatlığıyla

aslinda evet gitmisken halletsem iyi olurdu ama iste gittikce bi tuhaf olmaya basladim o yüzden bir an önce cikmak istedim ordan..
cok dolandirdigi icin hic sevmiyorum aslinda ikeayi ama güzel seyler oluyor..

Ben 3 günde tamamladım canım hepsini bir ara sanki yarın doğuma gidiyormuşum gibi panik olmuştum hiçbişeyim yoktu sonra geneli netten olmak üzere (butik bebe ve ebebek) hepsini hazırladım sadece beşiğimiz ve banyo ürünlerimiz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…