BU nst cok değişik bişe ağrın olmasada orda cıkıyor ben girdiğimdede kaç kişiyi yatırdılar ağrın var diyehaklısın canım ama kendi doktorum 2 hafta önce suyumun üst sınıra yakın olduğunu söyledi ama çalışır raporu istediğimde tamam dedi çalıştığı devlet hastanesine çağırdı raporu hazırlattım imzaya gitmeden nst ye girdim ki nst de sancın var dediler tam da o andan benim doktor hastanenin başhekimi olmuş toplantıda imzalarını atıyomuş şansıma başkaları ilgilendi içim rahat etmedi ertesi günü başka özele gittim o söyledi erken doğu riskin var çalışma diye o yüzden önce kendi doktorumu görücem o da aynısını derse çıkıcam izne onun da başhekim olmasından dolayı bu hafta ulaşamadım maalesef cumartesiye muayanehanesine randevu aldım o gün belli olcak herşey
masallah hic birsey yok vallahHep salaş şeylerle çekiliyosun diyodunuz
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
Eki Görüntüle 1375363 Eki Görüntüle 1375364
BU nst cok değişik bişe ağrın olmasada orda cıkıyor ben girdiğimdede kaç kişiyi yatırdılar ağrın var diye
masallah hic birsey yok vallahbende 14 kilo aldim ama cok belli oluyor..
bu arada bizde dün is cikisi esimle ikeaya gittik dolandik dolandik sonunda mum alip ciktik
aslinda elim bos cikmazdim ama hem acikmistim hemde dolan dolan basim döndü hic birsey bakasim yoktu.. izinli oldugumda birdaha gitmem lazim ozaman alirim artik eksikleri.. acelesi yok nasil olsa ufak tefek seylerin..
ne güzel dimi :)çok doğru diyorsunbı an farkettımde hepımız sıkayet edıyoruz habıre :) hasta gıbı gelıyor ama ama hasta degıl hamıleyizzzzz =)))
BU nst cok değişik bişe ağrın olmasada orda cıkıyor ben girdiğimdede kaç kişiyi yatırdılar ağrın var diye
büyük eşyalar alındımı gerisi kolay hallediliyor..kızlar ben henuz ne kendıme ne de bebege bırsey almadım artık yavastan alamaya baslayayım dıyorum nerden baslayayım sızler baya cok sey almıssınız...
Devlette mı dogum yapıcaksın ne zaman tahmını dogum tarıhısu 12,99 olandan bende almıstım kendıme tokalar saatler icin filan iyi oluyor.
canım bildiğim kadarı ile sadece kapıları süslüyorlar. İçini süslemiyorlar diye biliyorum. Ama yine de sor bakalım. paylaşırsın.Annemde bebeklerı koydukları mınık hastane besıgı varya onun estafına tul yaparım dedı , oda hoş olur aklınızda olsun
Hahhaha cek omursun vallahi bende bunlardan alacagim cok is görür bunlar.Buldum fotolarını
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...-ve-sepetler/kutular/20290292/svira-kutu.aspx bu yorgan ve battaniye saklama için
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...tler/kutular/90251975/skubb-bolmeli-kutu.aspx bu çorap eldiven vs için
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...epetler/kutular/20250804/skubb-kutu-seti.aspx bu da deirn çekmeceler için
Malkoçoğlu gibi oldu bu anam için bu babam için diye ama
Nasil ya benim de aksine 15kilo aldim ama yuzum hala zayif hala zayif gicik oluyorumSroma ben zayıfken bile yüzüm tombikti şimdi hepten yusyuvarlak oldu yüzüm
aynen ya hiç ağrım yoktu nst de 5 dk da bir kasılmam çıktı acile gönderdiler orda serum verdiler alttan baktılar bi daha nst ye soktular az daha hastaneye yatıryolardı ama açılmam falan yokmuş Allahtan raporumu imzalayıp eve gönderdiler hastaneye yatcam diye çok korktum
Hahhaha cek omursun vallahi bende bunlardan alacagim cok is görür bunlar.
Nasil ya benim de aksine 15kilo aldim ama yuzum hala zayif hala zayif gicik oluyorum
m 2 gündür ağrım var salı gunude giricem kesin cıkar orda. gerçi p teside cıktı doktorum bolbol dinlen dedi . evde dinleniyorum ama oturup kalkınca bile kasığım ağrıyo sankiaynen ya hiç ağrım yoktu nst de 5 dk da bir kasılmam çıktı acile gönderdiler orda serum verdiler alttan baktılar bi daha nst ye soktular az daha hastaneye yatıryolardı ama açılmam falan yokmuş Allahtan raporumu imzalayıp eve gönderdiler hastaneye yatcam diye çok korktum
Maşallah maşallah. Bence biz mart 2015 anneleri olarak çok fitiz. Nazar değdirmeyelim.Hep salaş şeylerle çekiliyosun diyodunuz
Bunu evde çektim sonunda
Bende son durumlar bu
Eki Görüntüle 1375363 Eki Görüntüle 1375364
aslinda evet gitmisken halletsem iyi olurdu ama iste gittikce bi tuhaf olmaya basladim o yüzden bir an önce cikmak istedim ordan..Ben haftaya izne çıkıyorum
Artık daha evde uzanırım çıkmam dışarı diye hallediyim istedim
İkea çok dolandırıyo bi de insanı bi daha o kadar yürümemek adına toplu aldım lazım olanları oh rahatladım : )
kızlar ben henuz ne kendıme ne de bebege bırsey almadım artık yavastan alamaya baslayayım dıyorum nerden baslayayım sızler baya cok sey almıssınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?