aslinda evet gitmisken halletsem iyi olurdu ama iste gittikce bi tuhaf olmaya basladim o yüzden bir an önce cikmak istedim ordan..
cok dolandirdigi icin hic sevmiyorum aslinda ikeayi ama güzel seyler oluyor..
Yok canım özelde yapıcam epidural normal 2 mart a kadar en gec dogum yapmıs olmam lazımmıs :)Devlette mı dogum yapıcaksın ne zaman tahmını dogum tarıhı
sezeryanla ilgisi yok canım alttan açılmaya bakıyolar. sen artık son günlerdesin her gittiğinde hazırlıklı git. bende artık oyle yapıcam cunku hastane işleri hiç belli olmuyor. nst den tırsma güzel bişe ama ağrı kasılma cıkmaması önemlli tabi .ama yinede hazırlıklı git nolur ne olmaz. ben gittiğimde 36 haftasında biri vardı doğuma aldılar hemen nst de kasılma cıkmış . kadında şaşırdı ağrım yok bişeyim yok diye . hiç belli olmuyo . ha birde tok karnına git girmeden öncede tatlı bişe ye bebek hareket etsinHop diye alttan mı bakıyolar
Ben sezeryan istiyorum bakmazlar sandım o yüzden
NST ye de yarın ilk kez giricem, tırstım şimdi
sezeryanla ilgisi yok canım alttan açılmaya bakıyolar. sen artık son günlerdesin her gittiğinde hazırlıklı git. bende artık oyle yapıcam cunku hastane işleri hiç belli olmuyor. nst den tırsma güzel bişe ama ağrı kasılma cıkmaması önemlli tabi .ama yinede hazırlıklı git nolur ne olmaz. ben gittiğimde 36 haftasında biri vardı doğuma aldılar hemen nst de kasılma cıkmış . kadında şaşırdı ağrım yok bişeyim yok diye . hiç belli olmuyo . ha birde tok karnına git girmeden öncede tatlı bişe ye bebek hareket etsin
Evet canim bedelli askerlik. Inşallahbende hensvik begendım onu ıstıyorum bakalım inş alabılırız bende sendegün olmadan neler doğar
bedellı derken bedellı askerlık mı?
biz de oradan avent göğüs pompasi almistikBu arada mamacim.comdan aldigim ürünlerim geldi baya hizlilarmis hic bi sorun da yok memnun kaldım eksikleri olan varsa alabilir gönül rahatlığıyla
eğer sancı görünürse bakabilirler çünkü acil müdahale gerekeblr erken doğum vs olma durumuna karşın..Hop diye alttan mı bakıyolar
Yok canım özelde yapıcam epidural normal 2 mart a kadar en gec dogum yapmıs olmam lazımmıs :)
Sen
Hop diye alttan mı bakıyolar
canım doktoruna bağlı baktırmak istemiyorum dersen bakmaz heralde. bana bakayım dedi musait değilim dedim :) o zaman bidahakine bakarız dedi.riskli bi durum varsa bakın tabi dedim yok dedi. ultrasondada gözukur heralde ama emin olmak içinmi nedir bakıyolar sanırım. illede baktırmam diyosan bakmaz heralde doktorunu bilemicemAlttan nasıl bakıyorlar aletle mi ultrasonda rahim boyu görülmüyor mu açılma olup olmadığına dair de alttan bakıyrlar ben daha çatalı görür görmez bayılma moduna giriyorum ne olcak ki o zaman
beni
m 2 gündür ağrım var salı gunude giricem kesin cıkar orda. gerçi p teside cıktı doktorum bolbol dinlen dedi . evde dinleniyorum ama oturup kalkınca bile kasığım ağrıyo sanki
canım herşeyin iyi giderse sezaryan istiyosan bakmazlar sanırım ama benim ağrıyı görünce doğuruyorum sandıklaır için alltan açılma varmı doğum aşamasına gelmişim mi diye baktılar senin sezeryan istemenle ilgili değil doğum başlarsa sezeryana alamazlarki sezeryan olacakların bebeğini o yüzden erken alıyolar sanırım normal doğum sürecine girmesin diye heralde
bende sancım yok ama hareket edemiyorum karnım şişiyo ayağa kalkınca çatlıcak gibi oluyorum suyun fazlalığı yaparmış böyle kaç gündür kötüyüm aslında ama sancım yok oturup kalkarken canım yanıyo sanki biri karnımı aşağı ittiriyo gibi geliyobeni
m 2 gündür ağrım var salı gunude giricem kesin cıkar orda. gerçi p teside cıktı doktorum bolbol dinlen dedi . evde dinleniyorum ama oturup kalkınca bile kasığım ağrıyo sanki
bel ağrısıda cıkarmı bilmiyorumki benim hani cok iş yaparsında belin ağrır bacağın aksayarak yerinden kalkarsın öyle bi ağrım oluyo arada.sadece kasık ağrısımı oluyor, bel ağrısı felan olmuyor mu
3 haftan mı kaldı şimdi senin ne güzeelll yaaaa ikraya kavuşmaya az kaldıı40 yerine 39 da alınacak benim de, nasip olursa tabi
bende sancım yok ama hareket edemiyorum karnım şişiyo ayağa kalkınca çatlıcak gibi oluyorum suyun fazlalığı yaparmış böyle kaç gündür kötüyüm aslında ama sancım yok oturup kalkarken canım yanıyo sanki biri karnımı aşağı ittiriyo gibi geliyo
dinlemedim çevremde yapan çok kişi var Allaha emanet ne yapalım normal dogumdan korkuyorum. sezeryan da bi nevi ameliyat ondan da korkuyorum.epidural doğum ile ilgili dünkü haberi dinlediniz mi ? cokta sağlıklı deilmiş
3 haftan mı kaldı şimdi senin ne güzeelll yaaaa ikraya kavuşmaya az kaldıı
benım aksamları karnım cok sert oluyor gunduz o kadar degıl ben dogum sancısı gelse anlarmıyım bılmıyorum bazen sırtım agrıyor sanırım catı kemıgı olan yerde ayaga kalkınca bazen agrıyor degısık yaniiAynı şikayetler bende de var canım doktora söylediğimde hemen nstyle bakalım demişlerdi ama bişeyde çıkmadı çok şükür belin ve sırtın çok ağrırsa bebeğin sağa veya sola toplanmış yatıyorsa gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?