2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslinda evet gitmisken halletsem iyi olurdu ama iste gittikce bi tuhaf olmaya basladim o yüzden bir an önce cikmak istedim ordan..
cok dolandirdigi icin hic sevmiyorum aslinda ikeayi ama güzel seyler oluyor..

Biraz kazık fiyatlar aslında ama herşeyin pratiği orda

Hop diye alttan mı bakıyolar
Ben sezeryan istiyorum bakmazlar sandım o yüzden
NST ye de yarın ilk kez giricem, tırstım şimdi
sezeryanla ilgisi yok canım alttan açılmaya bakıyolar. sen artık son günlerdesin her gittiğinde hazırlıklı git. bende artık oyle yapıcam cunku hastane işleri hiç belli olmuyor. nst den tırsma güzel bişe ama ağrı kasılma cıkmaması önemlli tabi .ama yinede hazırlıklı git nolur ne olmaz. ben gittiğimde 36 haftasında biri vardı doğuma aldılar hemen nst de kasılma cıkmış . kadında şaşırdı ağrım yok bişeyim yok diye . hiç belli olmuyo . ha birde tok karnına git girmeden öncede tatlı bişe ye bebek hareket etsin

Alttan nasıl bakıyorlar aletle mi ultrasonda rahim boyu görülmüyor mu açılma olup olmadığına dair de alttan bakıyrlar ben daha çatalı görür görmez bayılma moduna giriyorum ne olcak ki o zaman

Hop diye alttan mı bakıyolar
Ben sezeryan istiyorum bakmazlar sandım o yüzden
NST ye de yarın ilk kez giricem, tırstım şimdi

canım herşeyin iyi giderse sezaryan istiyosan bakmazlar sanırım ama benim ağrıyı görünce doğuruyorum sandıklaır için alltan açılma varmı doğum aşamasına gelmişim mi diye baktılar senin sezeryan istemenle ilgili değil doğum başlarsa sezeryana alamazlarki sezeryan olacakların bebeğini o yüzden erken alıyolar sanırım normal doğum sürecine girmesin diye heralde

Alttan nasıl bakıyorlar aletle mi ultrasonda rahim boyu görülmüyor mu açılma olup olmadığına dair de alttan bakıyrlar ben daha çatalı görür görmez bayılma moduna giriyorum ne olcak ki o zaman
canım doktoruna bağlı baktırmak istemiyorum dersen bakmaz heralde. bana bakayım dedi musait değilim dedim :) o zaman bidahakine bakarız dedi.riskli bi durum varsa bakın tabi dedim yok dedi. ultrasondada gözukur heralde ama emin olmak içinmi nedir bakıyolar sanırım. illede baktırmam diyosan bakmaz heralde doktorunu bilemicem

beni

m 2 gündür ağrım var salı gunude giricem kesin cıkar orda. gerçi p teside cıktı doktorum bolbol dinlen dedi . evde dinleniyorum ama oturup kalkınca bile kasığım ağrıyo sanki

sadece kasık ağrısımı oluyor, bel ağrısı felan olmuyor mu

40 yerine 39 da alınacak benim de, nasip olursa tabi

beni

m 2 gündür ağrım var salı gunude giricem kesin cıkar orda. gerçi p teside cıktı doktorum bolbol dinlen dedi . evde dinleniyorum ama oturup kalkınca bile kasığım ağrıyo sanki
bende sancım yok ama hareket edemiyorum karnım şişiyo ayağa kalkınca çatlıcak gibi oluyorum suyun fazlalığı yaparmış böyle kaç gündür kötüyüm aslında ama sancım yok oturup kalkarken canım yanıyo sanki biri karnımı aşağı ittiriyo gibi geliyo

Aynı şikayetler bende de var canım doktora söylediğimde hemen nstyle bakalım demişlerdi ama bişeyde çıkmadı çok şükür belin ve sırtın çok ağrırsa bebeğin sağa veya sola toplanmış yatıyorsa gel dedi

3 haftan mı kaldı şimdi senin ne güzeelll yaaaa ikraya kavuşmaya az kaldıı

Evet 1 hafta sonra işten ayrılıyorum sonraki 2 haftadan sonrada doğum kısmetse
Bi yandna bu halden kurtulup bi de kızıma kavuşacam diye mutluyum
Bir yandan da yusuf yusuf ediyorum

benım aksamları karnım cok sert oluyor gunduz o kadar degıl ben dogum sancısı gelse anlarmıyım bılmıyorum bazen sırtım agrıyor sanırım catı kemıgı olan yerde ayaga kalkınca bazen agrıyor degısık yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…