Benim hep sağa sola toplanıyo ki, o tarafa yatıncaAynı şikayetler bende de var canım doktora söylediğimde hemen nstyle bakalım demişlerdi ama bişeyde çıkmadı çok şükür belin ve sırtın çok ağrırsa bebeğin sağa veya sola toplanmış yatıyorsa gel dedi
BEN geçen gün medipole ziyarete gittim doğum yapmıs kuzenımıze kapıların hepsi süslüydü acaba hastane süslüyormu bizmi süslücez gidince sorucam hatta katına cıkıcam bakıcam :) ben sadece cıkolata dagıtmayı dusunuyordum ama sız baya baya hazırlık yapıyorsunuz
buda benim hazırladığım lohusa bardağı süsü.
ben hastane için çikolata ve mavi beyaz badem şekeri ,lohusa şerbeti ve kurabiye yapacagım (normal kurabiye yenmesi için)Eki Görüntüle 1375345
Eki Görüntüle 1375344
bende aksamları otururken poposunu saga yada sola yaslıyor genellıkle saga tas gıbı oluyor ozamanBenim hep sağa sola toplanıyo ki, o tarafa yatınca
o korku hepimizde var canm ister istemez düşünüyorsun ama inş sonuç çok güzel olacakEvet 1 hafta sonra işten ayrılıyorum sonraki 2 haftadan sonrada doğum kısmetse
Bi yandna bu halden kurtulup bi de kızıma kavuşacam diye mutluyum
Bir yandan da yusuf yusuf ediyorum
evet kapıları suslu ama ıcerıde hıc bır seyı yok medıpolun bende ona gore tul alırım o zaman konustuktan sonra annemle de konusayım bakalım hastane ıcın sus yapıcakmıyız :) gene masraf cıktı bana ne guzell bıtmıstı :)ben de hep ucuz ucuz basit şeler aldım çeşit olsun diye
medipol kapıları süslüyor odayı süslemiyor
çamlıca erdemde doğum yapan arkadaşım kapı süsünü kendisi almıştı ama sor yine de
Bende süs yapmak istiyorum netten malzeme bulabileceğim bir yer var mı kızlar
hayır açılma kemiklerde olduğu için ultrasonda ölçülmüyor.çatal masaya çıkılarak elle yapılan bir ölçüm çeşidi.alet vs kullanılmıyor.oğlumda 37.haftada yapmıştı dr.yanlız açılma değil çatı darlığı vs ancak bu yolla tespit ediliyor ben de hiiiiç hoşlanmmaıştım çatı muayenesinden.Alttan nasıl bakıyorlar aletle mi ultrasonda rahim boyu görülmüyor mu açılma olup olmadığına dair de alttan bakıyrlar ben daha çatalı görür görmez bayılma moduna giriyorum ne olcak ki o zaman
o korku hepimizde var canm ister istemez düşünüyorsun ama inş sonuç çok güzel olacak
eğitimden bi arkadaş doğum yaptı onla konştm annelik harika bişeymiş gerçekten yaşamak gerekiyormuş dedi..
o öyle diyince ben daha bi özlem duydum kuzumaa
ben hiç hasta bezi vs kullanmamıştım oğlumda.hastanede gerek görmedi.normal gece boy ped yeterli olmuştuben dusunuyorum icine 2 pijama takimi corap, camasir, gogus pedi, emzirme sutyeni, terlik, yelek vs koycam ama hasta bezi yerine depent almayi dusunuyorum oyle oneriyorlar bana daha rahatmis
eminönü derseniz tarif ederim heryeri
yokmus canım baksana :)Şu çatı yoklamasından kurtuluş yok diyosunuz yani
Şu çatı yoklamasından kurtuluş yok diyosunuz yani
kimsenin çocuğunu öpmedm şuana kadar kendi çocuğumu yalayıp yutcam diyorummm :)Sağ salim kavuşsma bi öpsem diyo insan dimi
her ihtimale karşı bebeğe iki kıyafet dah aekle daha cok kalmak gerekebilir.kusup bir günde daha fazla kullanabilir ya da başta sıvı kaka yaptıklarından cok çabuk kirlenebilir iki takım bu nedenle yeterli gelmeyebilir canım.ağız bezi kou.alt açma koy.bir de bebeği koydukları yatagımsı sey için(ne denir acaba o cam kutuya) penye battaniye al yanına.alta onu serersinonumuzdeki h sonu hazırlıcam kısmet olursa
kendim icin :
pijama takımı+sabahlık
emzirme sütyeni
terlik
çorap
yelek
yedek iç çamaşırları
ped
ıslak mendıl + havlu pecete
1 tane havlu
gogus pedi+gogus kremi
makyaj malzemeleri
bebek icin
hastane cıkısım 10 lu nun ıcınde ıkı takımım var benım
bez
biberon
ıslak mendil
battaniye kalın
puset
aklıma gelenler şimdilik bunlar arkadaşlarda eklerse memnun olurum eksıklerım varmı ?
Sezeryanda istemeyince yaptırmıyor muşsun canım
Benim sezeryan ama nst kötü çıkarsa yokluyolarmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?