2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hep sağa sola toplanıyo ki, o tarafa yatınca

ben de hep ucuz ucuz basit şeler aldım çeşit olsun diye

medipol kapıları süslüyor odayı süslemiyor

çamlıca erdemde doğum yapan arkadaşım kapı süsünü kendisi almıştı ama sor yine de

çok güzel
ben altı pembe bardaklardan almadım saf gibi sonradan gördüm onalrı düz renk aldım
tül de almadım altına
bu bantlar da pahalı geldi 40-50 taner lmaya
fiyonk yapıcam kendim

Evet 1 hafta sonra işten ayrılıyorum sonraki 2 haftadan sonrada doğum kısmetse
Bi yandna bu halden kurtulup bi de kızıma kavuşacam diye mutluyum
Bir yandan da yusuf yusuf ediyorum
o korku hepimizde var canm ister istemez düşünüyorsun ama inş sonuç çok güzel olacak
eğitimden bi arkadaş doğum yaptı onla konştm annelik harika bişeymiş gerçekten yaşamak gerekiyormuş dedi..
o öyle diyince ben daha bi özlem duydum kuzumaa

ben de hep ucuz ucuz basit şeler aldım çeşit olsun diye

medipol kapıları süslüyor odayı süslemiyor

çamlıca erdemde doğum yapan arkadaşım kapı süsünü kendisi almıştı ama sor yine de
evet kapıları suslu ama ıcerıde hıc bır seyı yok medıpolun bende ona gore tul alırım o zaman konustuktan sonra annemle de konusayım bakalım hastane ıcın sus yapıcakmıyız :) gene masraf cıktı bana ne guzell bıtmıstı :)

Alttan nasıl bakıyorlar aletle mi ultrasonda rahim boyu görülmüyor mu açılma olup olmadığına dair de alttan bakıyrlar ben daha çatalı görür görmez bayılma moduna giriyorum ne olcak ki o zaman
hayır açılma kemiklerde olduğu için ultrasonda ölçülmüyor.çatal masaya çıkılarak elle yapılan bir ölçüm çeşidi.alet vs kullanılmıyor.oğlumda 37.haftada yapmıştı dr.yanlız açılma değil çatı darlığı vs ancak bu yolla tespit ediliyor ben de hiiiiç hoşlanmmaıştım çatı muayenesinden.

Ben dun aksam sag kaburgamin altinda tarafımda resmen ayağini seklini çizecek kadar hissettim ve acayip hareketliydi kizimiz hemen actik göbeği video çektik cikarip sevesi geliyo insanin ya

Sağ salim kavuşsma bi öpsem diyo insan dimi

ben dusunuyorum icine 2 pijama takimi corap, camasir, gogus pedi, emzirme sutyeni, terlik, yelek vs koycam ama hasta bezi yerine depent almayi dusunuyorum oyle oneriyorlar bana daha rahatmis
ben hiç hasta bezi vs kullanmamıştım oğlumda.hastanede gerek görmedi.normal gece boy ped yeterli olmuştu

her ihtimale karşı bebeğe iki kıyafet dah aekle daha cok kalmak gerekebilir.kusup bir günde daha fazla kullanabilir ya da başta sıvı kaka yaptıklarından cok çabuk kirlenebilir iki takım bu nedenle yeterli gelmeyebilir canım.ağız bezi kou.alt açma koy.bir de bebeği koydukları yatagımsı sey için(ne denir acaba o cam kutuya) penye battaniye al yanına.alta onu serersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…