2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şu çatı yoklamasından kurtuluş yok diyosunuz yani
ya sen alttan muayeneden korkma zor bişe değil kendini kasma. bende cok geriliyodum acile gittiğimde doktor baktırmazsan sorumluluk almam dedi eşiminde ısrarıyla baktırdım. benden önce biri vardı bağırıp durdu ebeye dedim cokmu acıyoki korktum ben. ebede yok edepsizliğinden bağrıyo dedi :) kendini kasma dedi acı falan olmaz dedi. hakkatende öyle oluyo rahat ol doktora odaklanma doktor baksın sen ona takılma. ben cok gerilmiştim o gün ama hiç gerek yokmuş yani . sağlık içşn bebekler için herşey mübah onlarda doktor sonuçta neler görüyolar neler...

Ben karnımı zor açıyorum o derece yani
Yoksa sadece bakıyolarsa acıycak bişey değildir
Ama ne bilim insna çekiniyo bi de o kadar sezeryan sezeryan diyorum bari çatıdan muaf olmak istiyorum

PENYE BATTANIYE hastane cıkısında var. agız bezı dogru dıyorsun alt acmada ok.

kızlar çatı muayenesinde acıyor biraz ama normal doğumda zaten o acının zerresi olmayacak.o yüzden kasmayın kendinizi.30 saniye sürmüyor.isteğe bağlı sezeryan olacaksa ve hiç bir problem yoksa zaten yapmıyorlar

Ben magnet dışında bişey hazırlamadım ya
Siz ne çok şey saydınız ne güzel
Un kurabiyesine bile üşeniyorum yapsam deler fiyonk takarım, olmadı hazır alıcam napim

PENYE BATTANIYE hastane cıkısında var. agız bezı dogru dıyorsun alt acmada ok.
onu belki bebeğe örtmeye kucaklamaya kullanırsın diye ek dedim.ya da evden mini bir çarşaf konulabilir.benim içime hiç sinmiyor o yataklar.oğlumda pazen bir battaniye götürmüştüm alta sermeye.odaya getirdiklerinde yan yatırmışlar hemşireler.agzından kirlenmişti.

kızlar bebek çikolatasını nerden alıcaksınz cok pahalı yaaa :S
eminönünde kuru kahveci Mehmet efendinin sokağında elit in fabrika satış dükkanı var.ordan almıştım oğluma yine ordan alacağım.bir de haramidereden bahçeşehire doğru tem yan yolda elit in bir tane daha fabrika mağazası var.yakın olanlar düşünebilir.

OLABİLİR CANIM dogru dıyorsun bıtane tek battanıye almıstık penye koyarım onu cantaya.

okadar cok ıvır zıvır cıkıyokı bazan kafam bozuyo amannn diyorum almıcam bişe. sonrada içimdekalmasın sonradan keşke yapsaydın dersem diye gene bakıyorum
bende de oluyor o.. bebek alışverişi daha kolay geliyor ıvır zıvır süsleme işleri vs beni çok oyalıyor..
aklıma gelenleride yapmak istyrm içimde kalmasın diye bakalım nasıl yetştrcğm..

Yok canım özelde yapıcam epidural normal 2 mart a kadar en gec dogum yapmıs olmam lazımmıs :)
Sen

Bende devlette yapıcam buranın devletı ozelden daha ıyı :) bende dogal dogum dusunuyorum ama bebıs daha donmedı ıste donmezse sezeryan olucak benımde tshmını tarıh 18 mart bakalım ne zaman gelıcek bebısım 1665 gram sankı bna ırı bı bebek olcak gbı gelıyor Allahm kurtarsın sıZıde canm

amin canım kacıncı haftadasın

Aaa aynıyız benim kzımda o kiloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…