- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
ya sen alttan muayeneden korkma zor bişe değil kendini kasma. bende cok geriliyodum acile gittiğimde doktor baktırmazsan sorumluluk almam dedi eşiminde ısrarıyla baktırdım. benden önce biri vardı bağırıp durdu ebeye dedim cokmu acıyoki korktum ben. ebede yok edepsizliğinden bağrıyo dedi :) kendini kasma dedi acı falan olmaz dedi. hakkatende öyle oluyo rahat ol doktora odaklanma doktor baksın sen ona takılma. ben cok gerilmiştim o gün ama hiç gerek yokmuş yani . sağlık içşn bebekler için herşey mübah onlarda doktor sonuçta neler görüyolar neler...Şu çatı yoklamasından kurtuluş yok diyosunuz yani
ya sen alttan muayeneden korkma zor bişe değil kendini kasma. bende cok geriliyodum acile gittiğimde doktor baktırmazsan sorumluluk almam dedi eşiminde ısrarıyla baktırdım. benden önce biri vardı bağırıp durdu ebeye dedim cokmu acıyoki korktum ben. ebede yok edepsizliğinden bağrıyo dedi :) kendini kasma dedi acı falan olmaz dedi. hakkatende öyle oluyo rahat ol doktora odaklanma doktor baksın sen ona takılma. ben cok gerilmiştim o gün ama hiç gerek yokmuş yani . sağlık içşn bebekler için herşey mübah onlarda doktor sonuçta neler görüyolar neler...
PENYE BATTANIYE hastane cıkısında var. agız bezı dogru dıyorsun alt acmada ok.her ihtimale karşı bebeğe iki kıyafet dah aekle daha cok kalmak gerekebilir.kusup bir günde daha fazla kullanabilir ya da başta sıvı kaka yaptıklarından cok çabuk kirlenebilir iki takım bu nedenle yeterli gelmeyebilir canım.ağız bezi kou.alt açma koy.bir de bebeği koydukları yatagımsı sey için(ne denir acaba o cam kutuya) penye battaniye al yanına.alta onu serersin
onu belki bebeğe örtmeye kucaklamaya kullanırsın diye ek dedim.ya da evden mini bir çarşaf konulabilir.benim içime hiç sinmiyor o yataklar.oğlumda pazen bir battaniye götürmüştüm alta sermeye.odaya getirdiklerinde yan yatırmışlar hemşireler.agzından kirlenmişti.PENYE BATTANIYE hastane cıkısında var. agız bezı dogru dıyorsun alt acmada ok.
kızlar bebek çikolatasını nerden alıcaksınz cok pahalı yaaa :S
eminönünde kuru kahveci Mehmet efendinin sokağında elit in fabrika satış dükkanı var.ordan almıştım oğluma yine ordan alacağım.bir de haramidereden bahçeşehire doğru tem yan yolda elit in bir tane daha fabrika mağazası var.yakın olanlar düşünebilir.kızlar bebek çikolatasını nerden alıcaksınz cok pahalı yaaa :S
OLABİLİR CANIM dogru dıyorsun bıtane tek battanıye almıstık penye koyarım onu cantaya.onu belki bebeğe örtmeye kucaklamaya kullanırsın diye ek dedim.ya da evden mini bir çarşaf konulabilir.benim içime hiç sinmiyor o yataklar.oğlumda pazen bir battaniye götürmüştüm alta sermeye.odaya getirdiklerinde yan yatırmışlar hemşireler.agzından kirlenmişti.
bende de oluyor o.. bebek alışverişi daha kolay geliyor ıvır zıvır süsleme işleri vs beni çok oyalıyor..okadar cok ıvır zıvır cıkıyokı bazan kafam bozuyo amannn diyorum almıcam bişe. sonrada içimdekalmasın sonradan keşke yapsaydın dersem diye gene bakıyorum
Yok canım özelde yapıcam epidural normal 2 mart a kadar en gec dogum yapmıs olmam lazımmıs :)
Sen
pazenden bebek battaniyesi yaptım nasıl olmuş :)
annemede kenarlarını diktrdm.. ütülemedim henüz..
bir de üzerine kelebek dikeceğim..
amin canım kacıncı haftadasınBende devlette yapıcam buranın devletı ozelden daha ıyı :) bende dogal dogum dusunuyorum ama bebıs daha donmedı ıste donmezse sezeryan olucakbenımde tshmını tarıh 18 mart bakalım ne zaman gelıcek bebısım 1665 gram sankı bna ırı bı bebek olcak gbı gelıyor Allahm kurtarsın sıZıde canm
Bende devlette yapıcam buranın devletı ozelden daha ıyı :) bende dogal dogum dusunuyorum ama bebıs daha donmedı ıste donmezse sezeryan olucakbenımde tshmını tarıh 18 mart bakalım ne zaman gelıcek bebısım 1665 gram sankı bna ırı bı bebek olcak gbı gelıyor Allahm kurtarsın sıZıde canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?