- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
bende hasta bezi dusunuyodum fakat depend daha rahatmis ondanda al istersenBende pijama takkmı koyucam ıkı takım ama rahat olmuyor falan dedıler kaam karıstı ben hasta bezı aldım canpedın
benmde sata göre 18 mart ama doğumuma 8 mart dendi geçen hafta gttm doktora 1650 gram dedi.bana da aksine zayıf gibi gelmişti :)Bende devlette yapıcam buranın devletı ozelden daha ıyı :) bende dogal dogum dusunuyorum ama bebıs daha donmedı ıste donmezse sezeryan olucakbenımde tshmını tarıh 18 mart bakalım ne zaman gelıcek bebısım 1665 gram sankı bna ırı bı bebek olcak gbı gelıyor Allahm kurtarsın sıZıde canm
depend kanatlımı nasıl bişi ?bende hasta bezi dusunuyodum fakat depend daha rahatmis ondanda al istersen
benmde sata göre 18 mart ama doğumuma 8 mart dendi geçen hafta gttm doktora 1650 gram dedi.bana da aksine zayıf gibi gelmişti :)
depend kanatlımı nasıl bişi ?
yy masallah :) donmus mu senın bebısbenmde sata göre 18 mart ama doğumuma 8 mart dendi geçen hafta gttm doktora 1650 gram dedi.bana da aksine zayıf gibi gelmişti :)
Dependın hangısınden bıde ondan alıyımbende hasta bezi dusunuyodum fakat depend daha rahatmis ondanda al istersen
bana da doktor demedi cnm o zaten hiç bi hastasına gün söylemezmiş.kuzenm ve yeğenmde aynı doktora gdy onlarn son günleri hala gün söylemedi bekleyecez dior.Benim doğum tarihi söylemiyor doktorum ya doğum tarihinii ancak kızın bilir ona sor diyor : ) Ben daha sezeryan istediğimi söylemedim ama sezeryanda olsa ağrı gelene kadar bekletiyormuş benim doktor
Bebısın kıyafetlerını kac beden aldın ben 0-3 ay aldım ama sımdı gozume kucuk gıbı gelıyorAaa aynıyız benim kzımda o kiloda
cnm reklamlarda falan cikiyodu bebeklerin alistirma kilodu gibidepend kanatlımı nasıl bişi ?
bana da doktor demedi cnm o zaten hiç bi hastasına gün söylemezmiş.kuzenm ve yeğenmde aynı doktora gdy onlarn son günleri hala gün söylemedi bekleyecez dior.
bana dopplerdeki doktor öyle dedi. bende martın başına hazrlıklı olaym diyorum nolur nolmaz diye
sezeryanda sancıyı beklemeside güzel bişi hem bebek şoka girmez hemde sütünün gelmesnde sorun yaşamazsn
sızıntı falan yapmaz dimi yeter mi bize ? özellklerine baktmda lohusa dönemnde de kullanılıyrms..Depent aldım bende külot şeklinde ama ince canped çok kaba kalın bişey
31 +1 canımamin canım kacıncı haftadasın
Bebısın kıyafetlerını kac beden aldın ben 0-3 ay aldım ama sımdı gozume kucuk gıbı gelıyor
A
yy masallah :) donmus mu senın bebıs
sızıntı falan yapmaz dimi yeter mi bize ? özellklerine baktmda lohusa dönemnde de kullanılıyrms..
bende mi depend alsamki..
ben geçen gün migrostan aldım Depend 9,50 idi fiyatı.. mesane pedi diye geçiyor hiç kullanmadım ama burdan bir arkadaş hepsi burada sitesinden satılan bir ürünü yayınlamıştı o aklımda kalmış görünce bende aldım... külotlar bile varmış ama ben kullan at külot aldığım için öyle bişi almadım..bende hasta bezi dusunuyodum fakat depend daha rahatmis ondanda al istersen
nerdeyse aynı gibi doğuracağız sanrm :)Banada doplerdeki doktor martın başı gibi bekle doğumunu dedi ona göre hazırlıklı ol dedi bende psikolojık olarak ona hazırladım kendimi :)
ben geçen gün migrostan aldım Depend 9,50 idi fiyatı.. mesane pedi diye geçiyor hiç kullanmadım ama burdan bir arkadaş hepsi burada sitesinden satılan bir ürünü yayınlamıştı o aklımda kalmış görünce bende aldım... külotlar bile varmış ama ben kullan at külot aldığım için öyle bişi almadım..
nerdeyse aynı gibi doğuracağız sanrm :)
benmki kız genelde kızlar erken olur derler seninki de kız mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?