2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benmde sata göre 18 mart ama doğumuma 8 mart dendi geçen hafta gttm doktora 1650 gram dedi.bana da aksine zayıf gibi gelmişti :)

benmde sata göre 18 mart ama doğumuma 8 mart dendi geçen hafta gttm doktora 1650 gram dedi.bana da aksine zayıf gibi gelmişti :)

Benim doğum tarihi söylemiyor doktorum ya doğum tarihinii ancak kızın bilir ona sor diyor : ) Ben daha sezeryan istediğimi söylemedim ama sezeryanda olsa ağrı gelene kadar bekletiyormuş benim doktor

Benim doğum tarihi söylemiyor doktorum ya doğum tarihinii ancak kızın bilir ona sor diyor : ) Ben daha sezeryan istediğimi söylemedim ama sezeryanda olsa ağrı gelene kadar bekletiyormuş benim doktor
bana da doktor demedi cnm o zaten hiç bi hastasına gün söylemezmiş.kuzenm ve yeğenmde aynı doktora gdy onlarn son günleri hala gün söylemedi bekleyecez dior.
bana dopplerdeki doktor öyle dedi. bende martın başına hazrlıklı olaym diyorum nolur nolmaz diye
sezeryanda sancıyı beklemeside güzel bişi hem bebek şoka girmez hemde sütünün gelmesnde sorun yaşamazsn

Banada doplerdeki doktor martın başı gibi bekle doğumunu dedi ona göre hazırlıklı ol dedi bende psikolojık olarak ona hazırladım kendimi :)

sızıntı falan yapmaz dimi yeter mi bize ? özellklerine baktmda lohusa dönemnde de kullanılıyrms..
bende mi depend alsamki..

Hastalar çişini yaparken kullanıyorlar genelde onda sızıntı yapmıyorsa bizimkinde hiç yapmaz canım ben depenti daha çok beğendim birde kullanımı kolay

bende hasta bezi dusunuyodum fakat depend daha rahatmis ondanda al istersen
ben geçen gün migrostan aldım Depend 9,50 idi fiyatı.. mesane pedi diye geçiyor hiç kullanmadım ama burdan bir arkadaş hepsi burada sitesinden satılan bir ürünü yayınlamıştı o aklımda kalmış görünce bende aldım... külotlar bile varmış ama ben kullan at külot aldığım için öyle bişi almadım..

Doğum pedi falanda var kadın doğum pedi diye satıyorlar bende onlardan almadım günlük pedlerden alsam yeter sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…