işte kanama durumu nasıl olur ki.. amann en fazla bebişlerinkinden kullanırız:) bir iki tane.. çok kanamamız olursa da :)Doğum pedi falanda var kadın doğum pedi diye satıyorlar bende onlardan almadım günlük pedlerden alsam yeter sanırım
Slm kızlar. ..
Kızlar normalde benim doğum sat a gore 8 mart.
Ancak usg de 22 subat görünüyor. Birkaç dr gittim. Kimisi usg ye gore dogum yaparsın diyor.kimiside sat a gore. Benimle aynı durumda olan varmı aranızda. Dr unuz bu duruma ne diyor
bılmemkı basta olur dıodum 1665 gorunce kılosunu doguma kadar 3500 gram olur gıbıgelıyor kucuk olursa aldıklarım demeye basladımBende 0-3 ay aldım canım zaten çok küçük oluyorlar büyük bile olur
bızımkıde ılk aylar bası assagıdaydı sımdı oturuyormus ıcerde yururken cok agır gelıyor elımle alttan destek verıyorum eve gelene kadar hele gece bacak krampları mafedıyor benısaol cnm :)
sanrm dönük bana doktor aşağıda dedi.. dönmüş oluyr demek sanrm :)
zaten ağırlığı aşağıda hissedyrm ben..
benımde karnım asagıya cekıyor :)saol cnm :)
sanrm dönük bana doktor aşağıda dedi.. dönmüş oluyr demek sanrm :)
zaten ağırlığı aşağıda hissedyrm ben..
bel ağrısıda cıkarmı bilmiyorumki benim hani cok iş yaparsında belin ağrır bacağın aksayarak yerinden kalkarsın öyle bi ağrım oluyo arada.
Ben de genellikleBende 0-3 ay aldım canım zaten çok küçük oluyorlar büyük bile olur
bende aksamları otururken poposunu saga yada sola yaslıyor genellıkle saga tas gıbı oluyor ozaman
bende hani normal zamanda da karın kasık ağrısı olmaz genelde belim ağrır, son zamanlarda da ara ara bel ağrısı yaşıyorum haliyle şüpheleniyorum da ondan sordum..
Reklam gibi olmasın
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ri-kece-kelebek-bebek-sekeri-196723251/detay/ şuraya da bakabilirisn
neler aldın bebiş icin :)Ben de genellikle
0-3 aldim. Cok tatlılar :)
benim ki artık sağa sola yaslamıyor yaslasa anlıyorum çok ağrım oluyordu, 1-2 haftadır göbüşümün üst kısmında totosu:)
benim ki artık sağa sola yaslamıyor yaslasa anlıyorum çok ağrım oluyordu, 1-2 haftadır göbüşümün üst kısmında totosu:)
Hafta sonu ben de bir iki yere fiyat sordum pahali gercekten. Simdi memleketten pastaneye sorduruyorum. Daha uygun olursa annemler gelirken getirir diye düşündümkızlar bebek çikolatasını nerden alıcaksınz cok pahalı yaaa :S
Doktora gittiğim gün belimin ve sırtımın ağrısından duramıyordum bazen duruş bozukluğundan iyi dinlenememekten falanda oluyor canım
kızlar nasıl martın başı oluyor erken mi gidio bebişlerinizEvet benim minnoşumda kız :))
Yok canım özelde yapıcam epidural normal 2 mart a kadar en gec dogum yapmıs olmam lazımmıs :)
Sen
usg ye göre öyle çıkıyor ama doktorum bir doğum tarihi belirtmiyor henüzkızlar nasıl martın başı oluyor erken mi gidio bebişleriniz
sezeryanla ilgisi yok canım alttan açılmaya bakıyolar. sen artık son günlerdesin her gittiğinde hazırlıklı git. bende artık oyle yapıcam cunku hastane işleri hiç belli olmuyor. nst den tırsma güzel bişe ama ağrı kasılma cıkmaması önemlli tabi .ama yinede hazırlıklı git nolur ne olmaz. ben gittiğimde 36 haftasında biri vardı doğuma aldılar hemen nst de kasılma cıkmış . kadında şaşırdı ağrım yok bişeyim yok diye . hiç belli olmuyo . ha birde tok karnına git girmeden öncede tatlı bişe ye bebek hareket etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?