2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benımde kendım ıcın canta alıcam terlık bebegımın kıyafetlerı havlusu battanıye yatak cantası falan hazırda ıkramlık hastane ıcın alıo musunuz benım hastaneye gelen olmaz sanırım o kadar cok ben cıkolata seker degılde sabun yada mevlut sekerı gıbıbısı almayı dusunuyorum doguma ne kadar kala alıcaksınız kı cıkolataları

Kizlar sanki burda okumustum. Aranizda gazi osman pasa hastanesi nefize hanima giden var mi? Yahu doktorum kacti resmen kayip insallah ben dogurana kadar gelir. Ya da o hastanede baska bi kadin dogumcu onerebilecek olannn????

Gördüm
Hepsi çok şirin, pusetliyi çok beğendim ama o kalıp mı şekillendirici mi
Bi de sen şeker hamuru hazır almaıdn haribo alıp kendin yapıcan herhalde
Ben eminönüne gidemem diye netten baktım hazır 250 gr 4 TL filandı

Kizlar sanki burda okumustum. Aranizda gazi osman pasa hastanesi nefize hanima giden var mi? Yahu doktorum kacti resmen kayip insallah ben dogurana kadar gelir. Ya da o hastanede baska bi kadin dogumcu onerebilecek olannn????

Benim doktor da tüp bebek merkezine giidyomuş artık
Son dk golü oldu resmen bana

Benim de 1 gün yatarsam annemler ve kayınvalidemler dışında gelen olmaz hastaneye
Ev için de hazır bişeyler düşünürüm yapamazsam, annemler ikram eder gelene
Mevlüte magnet yaptım ama

Ay bi de cumartesi misafir gelmek istiyomus bana kocam evde canim hic agirlamak istemiyo yasli nine gibi enerjisizim kabul etsem bi dert etmesem ayip olur mu? Ay lutfen su son aylarini yasayan gebelere misafirlige de gitmeyiversinler yaa:S

Ay bi de cumartesi misafir gelmek istiyomus bana kocam evde canim hic agirlamak istemiyo yasli nine gibi enerjisizim kabul etsem bi dert etmesem ayip olur mu? Ay lutfen su son aylarini yasayan gebelere misafirlige de gitmeyiversinler yaa:S

Ben geçtiğimiz cumartesi 18 kişilik bir grup ağırladım akşamada yemeğe habersiz misafirim geldi ayakta duramıyordum çok kötü oldum. bu cumarteside yine misafirim var ama az kişi allahtan

Ben geçtiğimiz cumartesi 18 kişilik bir grup ağırladım akşamada yemeğe habersiz misafirim geldi ayakta duramıyordum çok kötü oldum. bu cumarteside yine misafirim var ama az kişi allahtan
Oy masallah:) yok benimkiler az kisi ama benim tembelligime geldi ve esim evde onu disari gondermem gerekicek kararsiz kaldim kabul edip etmemek de.

ben hastane için keçeden magnet yaptım. mevlüt içinde lavanta kesesi hazırlayacağım.
çikolatayıda ben süsleyeblrm bakalım duruma göre.. son zamnlarda hallederm..
eve ziyarete gelenler için şerbet bardağı süsledim bir de lokum ikram ederm.

Ben misafir almıyorum
Eve kendim zor gidiyorum çünkü
İş, hastane, hazırlıklar derken hiç vaktim yok
Doğumdan sonra gelsin gelen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…