gayet güzel. eline sağlıkpazenden bebek battaniyesi yaptım nasıl olmuş :)
annemede kenarlarını diktrdm.. ütülemedim henüz..
bir de üzerine kelebek dikeceğim..
Tek duam çatısız sezeryan olmak :)) Kurban adağım bile var : ))
@cekirge burda fotolar çıakr mı bilmiyorum
düzenle seçeneği yok niyeyse
@cekirge burda fotolar çıakr mı bilmiyorum
düzenle seçeneği yok niyeyse
benımde kendım ıcın canta alıcam terlık bebegımın kıyafetlerı havlusu battanıye yatak cantası falan hazırda ıkramlık hastane ıcın alıo musunuz benım hastaneye gelen olmaz sanırım o kadar cok ben cıkolata seker degılde sabun yada mevlut sekerı gıbıbısı almayı dusunuyorum doguma ne kadar kala alıcaksınız kı cıkolatalarıbüyük eşyalarını hallettim.. yatağı ve anakucağı puseti.. bazı bakım ürünlerinide aldm.. 2 hastane çıkışı beğendkçe aldğm zıbınlar..
hediyede çok geldi bana.. nevresmi havlusu battaniyeleri bi çok giyim hediye..
ama yinede eksiklerm var çok olmasada bi günde onları çıkıp halledeceğim..
kendime gerekli olan pijama çamaşr çorap terlik vs onları hallettim..ı gıbı bı
ikramlıklarımı hallediyrm az kaldı..
Kizlar dun kurabiyr muhabbeti yaparken firladim gittim eminonune...
Fatihe gidio ordan eminonune yurudum baya bi yorucu oldu tabi de...
İlk fotodaki hastanede cikolata koymak icin kutu, havuzlu han 30 tl
İkinci fotoda hastaen odasi suslemek icin tul mt 1,25 tl
Hastanede haribo falan koyacapim cam kavanozun kapagi icin ponpon 1tl
3'lu kurabiye kalibi 12 tl
1 kg seker hamuru 8 tl
Fiyonklar 2-3-5 tl
Daha ince gittigimde de 3. Fotodakileri almistim
Lohusa serbeti bardagi 40 tane (fiyonk takicam onlara)
Cubukli seker 9 tl 40 tanesi
Seker koymak icin pembe kap
Bi de biyere hastane odasi icin kurdela yaptiriyorum 2 tane yatak basina
Bi de gold cikolata diye biyerde kilosu 65 tlye cikolata buldum tadi da guzel
bu arada kurabiye koymak için naylon poşetlerin de 50 tanesi 2 tl
harf kaşesi ve şekil şablonu almadım ofiste bi arkaşta varmış o getircek
Kizlar sanki burda okumustum. Aranizda gazi osman pasa hastanesi nefize hanima giden var mi? Yahu doktorum kacti resmen kayipinsallah ben dogurana kadar gelir. Ya da o hastanede baska bi kadin dogumcu onerebilecek olannn????
benımde kendım ıcın canta alıcam terlık bebegımın kıyafetlerı havlusu battanıye yatak cantası falan hazırda ıkramlık hastane ıcın alıo musunuz benım hastaneye gelen olmaz sanırım o kadar cok ben cıkolata seker degılde sabun yada mevlut sekerı gıbıbısı almayı dusunuyorum doguma ne kadar kala alıcaksınız kı cıkolataları
Oyyyy ilk sutun mu yoksa:) oyle okumustum:)Kızlar gogsumden sari bi sey geliyo
Ay bi de cumartesi misafir gelmek istiyomus bana kocam evde canim hic agirlamak istemiyo yasli nine gibi enerjisizimkabul etsem bi dert etmesem ayip olur mu? Ay lutfen su son aylarini yasayan gebelere misafirlige de gitmeyiversinler yaa:S
SÜTTEN önce gelen akıntıymıs canım o :)Kızlar gogsumden sari bi sey geliyo
Oy masallah:) yok benimkiler az kisi ama benim tembelligime geldi ve esim evde onu disari gondermem gerekicek kararsiz kaldim kabul edip etmemek de.Ben geçtiğimiz cumartesi 18 kişilik bir grup ağırladım akşamada yemeğe habersiz misafirim geldi ayakta duramıyordum çok kötü oldum. bu cumarteside yine misafirim var ama az kişi allahtan
Oyyyy ilk sutun mu yoksa:) oyle okumustum:)
SÜTTEN önce gelen akıntıymıs canım o :)
ben hastane için keçeden magnet yaptım. mevlüt içinde lavanta kesesi hazırlayacağım.benımde kendım ıcın canta alıcam terlık bebegımın kıyafetlerı havlusu battanıye yatak cantası falan hazırda ıkramlık hastane ıcın alıo musunuz benım hastaneye gelen olmaz sanırım o kadar cok ben cıkolata seker degılde sabun yada mevlut sekerı gıbıbısı almayı dusunuyorum doguma ne kadar kala alıcaksınız kı cıkolataları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?