belkide çok hareketli değildir belkide duymuyorsun.. nst de duymadn mı hiç ? orda net çıkıyor çünkü..
Sagol canim bayilirim boCanım inşallah herşey yoluna girecek. Eğer boza seviyorsan boza iç süt için çok faydalıymış kimilerinde çok işe yarıyormuş sütünü getiriyormuş. komşum hemşire kendisinde öyle olmuş. Ne kadar sende etkili olur bilemem ama nacizane söyleyeyim dedim.
Aynen canim bende hep cantayi hazirlsyalidm dedim var daha dedi ama haftasonu zorla perdesini yaptirmaya goturdum o yagmurda iyiikide gitmisiz odasi haxir ama temizlik yok halilar yikancak cantanin icine koncaklari aldim ama utuleyemedim cantaya koymadim kizin herseyi alindi ama bi kismi yikandi su an kardeslerim ve arkadasi evde temizlik yapiyo yarinda annemle kv zeynebin esyalarini hazirlicak zaten kuzum kuvezde ama benle dalga gectiler hep evhamliyim diye hissetmisimde acele ettirdim yoksa bu kadari bile yoktuHayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben hala doğuma çok var diiye üzerimdeki bu rahatlıkla geçiriyorum günleri ama sayende öğrendik ki hiç de hesaplanan gibi olmayabiliyormuş
Benim girdiğim nst de elime buton falan vermediler açmısın tokmusun sormadılar birde nst de sürekli blok blok diye ritmik itici bir ses geliyordu
Toparlarsin canim,sen dikkatli bi annesinEvet ama hapı günde 3 kez içiyorum ya ve iğneler biteli daha 1 hafta oldu ya doktor iyi deid 9,7 için kalanı ilaçla toparlarmış
Eşime sorsan küçükmüş şunu bunu yemeliymişim
Bırak bu babaanne ağızlarını, benim yememle ne ilgisi var ( hiç iştahsızlığım da olmadı ) çocuk zaten son haftalar büyüyo dedim 2630 da iyi zaten bişey çakozlamıyosun dedim
bana da buton vermediler cnm 15-20 dk yattım..Benim girdiğim nst de elime buton falan vermediler açmısın tokmusun sormadılar birde nst de sürekli blok blok diye ritmik itici bir ses geliyordu
Sagol canim bayilirim bo
Aynen canim bende hep cantayi hazirlsyalidm dedim var daha dedi ama haftasonu zorla perdesini yaptirmaya goturdum o yagmurda iyiikide gitmisiz odasi haxir ama temizlik yok halilar yikancak cantanin icine koncaklari aldim ama utuleyemedim cantaya koymadim kizin herseyi alindi ama bi kismi yikandi su an kardeslerim ve arkadasi evde temizlik yapiyo yarinda annemle kv zeynebin esyalarini hazirlicak zaten kuzum kuvezde ama benle dalga gectiler hep evhamliyim diye hissetmisimde acele ettirdim yoksa bu kadari bile yoktu
nst farkı vardır belki ama bende hareket olunca frekans bozulmuş gibi ses gelyrdu haşur huşur :)O kalp atışını yükseltiyolar ya ultrasonda
Onun gibi sürekli ses geliyodu
buarada oda termometresi almak isteyenler bugün bim e geldi aldık biz haberiniz olsun..
dijital nem ölçerli..
Canim seninki iri yeri dar faxla hareket etmemesi dogal ama banada 10 say az olmasin dediler mesela benim suyum coktu bebek kucuk doktor bile hayret etti ne yedin dedi acim dedim suna bak yeri bol icerde cirit atiyo dedi hakkaten benim kiz hic durmazdi yerinde sonundada atti kendini disarlaraNST ye tok gitmek laızmmış bebeğin hareketlenmesi için
Ben hep kan için vs aç gel diyolar diye aç gitmiştim kantinde bişeyler yedim
Yine de pek hareketlenmedi
Ondna mı bilmem bebeğin hareketleri 10 dan az olurs agel dedi doktor
Bilginiz olsun
Benim zaten hiç çok hareketli bi bebek olmadı ? Hep böyle yemekten sonra hıçkırma modu veya kayıp yer değiştirme o kadar
Canim seninki iri yeri dar faxla hareket etmemesi dogal ama banada 10 say az olmasin dediler mesela benim suyum coktu bebek kucuk doktor bile hayret etti ne yedin dedi acim dedim suna bak yeri bol icerde cirit atiyo dedi hakkaten benim kiz hic durmazdi yerinde sonundada atti kendini disarlara
22-23 derece olmalı oda sıcaklığı..Sadece oda ısısını mı ölçüyo ve normal ısı kaç olmalı
bende bakıyım akşam bim'e
Dugmeye siz niye basiyosunuz anlamafim ben kac krre girdim dugmeye falan basmadim kagitta cikan seyletden biri sanci biri hareketi zaten senin anlamana gerek yokki tuhaff ustelik 3 farkli hastanede girdim 1 i devlet 2 si ozelACABA BENDE Mİ ANLAMADIM HAREKETLERİ
Canim seninki iri yeri dar faxla hareket etmemesi dogal ama banada 10 say az olmasin dediler mesela benim suyum coktu bebek kucuk doktor bile hayret etti ne yedin dedi acim dedim suna bak yeri bol icerde cirit atiyo dedi hakkaten benim kiz hic durmazdi yerinde sonundada atti kendini disarlara
ALLAH melegımızın yar ve yardımcısı olsun canım buyuk gecmıs olsun dualarım senınle bebegın ınsallah hemen toparlanıcak merak etmeSagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?