2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim bayilirim bo
Aynen canim bende hep cantayi hazirlsyalidm dedim var daha dedi ama haftasonu zorla perdesini yaptirmaya goturdum o yagmurda iyiikide gitmisiz odasi haxir ama temizlik yok halilar yikancak cantanin icine koncaklari aldim ama utuleyemedim cantaya koymadim kizin herseyi alindi ama bi kismi yikandi su an kardeslerim ve arkadasi evde temizlik yapiyo yarinda annemle kv zeynebin esyalarini hazirlicak zaten kuzum kuvezde ama benle dalga gectiler hep evhamliyim diye hissetmisimde acele ettirdim yoksa bu kadari bile yoktu

Benim girdiğim nst de elime buton falan vermediler açmısın tokmusun sormadılar birde nst de sürekli blok blok diye ritmik itici bir ses geliyordu

Bi dahakine tok git
Bana meyvesuyu iç deidler hatta
İçtm ama benimde sanki nadiren artan o ritmik ses geliyodu

Toparlarsin canim,sen dikkatli bi annesin

Benim girdiğim nst de elime buton falan vermediler açmısın tokmusun sormadılar birde nst de sürekli blok blok diye ritmik itici bir ses geliyordu
bana da buton vermediler cnm 15-20 dk yattım..
bizim bebeişler daha küçük oldğu için kalp sesi belirsiz geliyor son ayda belirginleşecek
bi de hareket halinde de haşur huşur sesler çıkıyor

Canım içini raaht tut bebeğin ve sen sğlıklı olun da odası da eşyasını da zamanla olur nasılsa bak kardeşin arkadaşların da yardım ediyormuş zaten sen hiç bir şeyi kafana takma. Gerçekten de dediğin gibi içine doğmuş demekki senin. Hayırlı ömürler diliyorum Minik Zeynep e

Merhaba kizlar hemera arkadas dogum yapmis Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah tebrik ederim. Dogumlar basladi artik

H hemera95 erken doğumunu tetikleyecek bi durum mu yaşadın cnm sen ?

buarada dert etme evi eşyayı hallolur onlar yeterki sağlıkla al kucağına yawrunu..
burdan bi arkadaş demişti yeterki sağlıkla gelsin çarşaflara dolarda büyütürüm diye o laf çok hoşuma gitmişti.. bebek ne isterki sıcacık anne kucağı stres yapma Rabbimde sütünü arttrsn bebişinin iştahı da artsn inşşş..
inan en önemlisi sağlık en kısa sürede de taburcu olursunuz inşş.. ama daha önce de dedğm gibi emzirdiğindeki kucağndaki o ilk anlarn duygularını yazmalısın bize

Canim seninki iri yeri dar faxla hareket etmemesi dogal ama banada 10 say az olmasin dediler mesela benim suyum coktu bebek kucuk doktor bile hayret etti ne yedin dedi acim dedim suna bak yeri bol icerde cirit atiyo dedi hakkaten benim kiz hic durmazdi yerinde sonundada atti kendini disarlara

Olsun vardır herşeyde bi hayır
Gözün aydın çok şükür günümüzde herşeyin çaresi var

Benim kayıp yer değiştirme oluyo akşam ben uzandığımda
Bi de yemekten sonra hıçkırma modu
O kadar
Az mı acaba ya

ateş ölçeri normal bi şey al dedı arkadaş.
o kadar para vermeye gerek yokmus. zaten bebek ne kadar hasta olacakmıs

Canim ya alintilardan okudum hep solunum cihazina bile gerek kalmamis masallah. Saglikla buyusun yaramaz kizin

hareket demişken geceden beri
benim oğluşumda da fazla hareket yok nedense
normalde çikolata yesem coşardı bugün sakin..

Sagolun kizlar suan en cok duaya ihtiyacim var kizim cok kucuk doktor bisey diyemeyiz simdilik diyomus esim yeni soyledi dua edin kizim sagligina kavussin ona bisey olursa ben nasi dayanirim
ALLAH melegımızın yar ve yardımcısı olsun canım buyuk gecmıs olsun dualarım senınle bebegın ınsallah hemen toparlanıcak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…