2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hadı gozunaydın kuzuna da masallah bu arada kontrollerın sıklastımı ?

çek maşallah bebişine kocaman olmuş
kanının yükselmesine de sevindim ne güzel darısı başımıza

herseyin yolunda yanı dogum tarıhınde belli ..ne güzellll

hemera95 gözünüz aydın
İnşallah yakında daha da sağlıklı olur bebeğin

canm Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin inşş.. ama endişelenme benm arkadaşm 1800 gram getrdi bebeğini dünyaya ve şuanda bebişinin maşallahı var
kavuştuğunuz ve miniğini emzirdğn zamanki duygularrını da çok çok merak ediyorum nolurr yazz bize olur mu ??

Aşağı doğru duruyo normal doğuma hazırlanıyo vs dedi
Suyun gelirse hemen gel dyo da suyu ben çakarsam tabi, idrar sanmazsam
06 Şubata kadar bişey olmazsa, ameliyatla alıncak yani
net bi tarih olması guzel.bızde 4 subatta karar verırız tarıhıne sanırım 36+ olucam gıttıgımde.ben cook yazamasamda okuoyorum yazdıklarınızı.kızımla beraberız az once krese gıttı.ancak vakıt bulabılıyorum.5 e kadarda yemek yapıcam.gunlerım boyle gcıyor.ızne ayrılmak guzelmıs.sabah kalkıcam derdı yok bakıcıya da ara verdık.bebıs dogduktan sonra gelecek

cnm hadı gozunaydın kuzuna da masallah bu arada kontrollerın sıklastımı ?

Cekirgee maşallah canım ikinize de.... nst yi de görmüş oldun :)

Cekirgee sen kaçıncı haftandasın? ilk kez girmişssin nst ye. bana doktorum 32de gel dedi 2haftada bir girceksin artık nst ye dedi

çek maşallah bebişine kocaman olmuş
kanının yükselmesine de sevindim ne güzel darısı başımıza

Çok teşekkür edeirm hepinize
en çok kandan korkuyodum, düzelmezse damardan vericeklerdi bu kez çünkü
Çok şükür geçti syaılır, allh herkese şifa versin

Demon 36 dayım ilk kez girdim, bazı hastanelerde 32 de alınıyomuş ama benim gittiğim yerde bi sorun yoksa 36 dan sonra her hafta giriliyo

Evet burcu her hafta gidip nst ye girip sonucu göstercekmişim doktora artık
Haftaya son zaten izne çıkıyorum

sevindim iyi olmana çekirgeee
biz whatsap grup yaptık istersen katıll
melteme özelden meaj atıyoruz ekliyoo:)

canm artık sonlara doğru düşüncelerimiz daha da bi artıyor..nasıl doğacak nasıl olacak sağlığmz ne durumda olcak emzireblcekmym vs vs diye bi sürü şey düşünyrz bu da bizim bilinç altımıza işliyor ee haliylede garip garip rüyalar görüyoruz.. gördüğün rüyaları hiç dillendrme yorma bile çünkü kafa karışıklığnn görüntüleri onlar
eşinle de konuş bence hep bu stresden onlara patlar olduk ama anlatmazsan da anlamazlar.. kırma eşini de ..

suyun geldiği zaman anlar mıyım sorusuna dair kısacık bişey paylaşayım size annemin arkadaşı bi teyzem var o anlatmıştı ikizleri var hamileyken tuvalete gitmiş gelmiş hemen yine idrara sıkışmış gitmiş gelmiş hemen yine idrarı gelmiş diyoki 5 saniye oturamıyordum ve idrarımı durduramıyordum. eşine demiş bana bişey oldu tuvaletim durmuyo sürekli idrarım var hastaneye götür beni meğer suyu geliyormuş su olduğunu anlamadım ama gerip bişey olduğunu hemen anlıyosun diyor. doğrusu şuymuş süpheleniyorsanız idrarınızı yaparken tutun tutabiliyorsan idrardır. tutamıyorsan suyun geliyordur.

sevindim iyi olmana çekirgeee
biz whatsap grup yaptık istersen katıll
melteme özelden meaj atıyoruz ekliyoo:)

Sağ ol
Ben whatsapp kullanmıyorum ki
Alışmakta istemiyorum
Ben telefonu nete kapattım
Oyun kurud olduğumdan dünyayı unutuyodum
O yüzden evi de kapatmıştım da, 4 aylık izin için yeni vınn aldım
2 çeşit vınn vardı biri telden de bağlanabiliyodun, bilerek onu istemedim hep telle haşır neşir olmak bebeğime de zarar diye bulaşmak istemedim
Laptoptan bağlanıp kapatırım hem belki açmaya üşendiğimden daha az girerim diye kendimi dizginliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…